Reacties voor: Vierde beta van iOS 10.3, macOS Sierra 10.12.4 en watchOS 3.2 nu beschikbaar

Apple heeft zojuist de vierde beta van iOS 10.3 vrijgegeven. Deze bevat onder andere Zoek mijn AirPods. Ook van macOS Sierra 10.12.4 met Night Shift is nu de vierde beta beschikbaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Gecheckt hoeveel apps niet meer of slecht gaan werken in de toekomst, dan wordt dat niet updaten naar iOs 11. Het zijn er ontzettend veel, ook apps die ik absoluut niet zou willen missen.
    Ik heb altijd zo snel het kan geupdate naar de nieuwe versie, maar deze keer is dat echt een belemmering.

  2. Bij vorige beta liep de telefoon binnen enkele uren leeg en werd hij bloedje heet. Hadden meer mensen dit? Is dit bij deze versie nog zo? Anders de update maar even afwachten..

  3. Ik snap jullie niet. Beta’s zitten nog vol fouten, het is testsoftware, natuurlijk komen hier en daar problemen kijken en toch installeren jullie het (9/10 is zelfs geen ontwikkelaar). Waarom lopen jullie dan te zeiken na elke beta die wordt gereleased? Als je een iPhone wilt zonder problemen wacht dan gewoon tot Apple de finale versie beschikbaar maakt voor iedereen.

  4. @Marianne: Hoop ouwe zooi dus:) ik maar 1 van de 141 apps 🙂

  5. @patrick: hoe kan je dat ookalweer zien?

  6. @Hidde: Algemeen > Over. Daar staat info tussen.

  7. Origineel geplaatst door Marianne
    Gecheckt hoeveel apps niet meer of slecht gaan werken in de toekomst, dan wordt dat niet updaten naar iOs 11. Het zijn er ontzettend veel, ook apps die ik absoluut niet zou willen missen.

    Ik heb altijd zo snel het kan geupdate naar de nieuwe versie, maar deze keer is dat echt een belemmering.

    Ben met je eens ik ga ook niet updaten denk ik

  8. 0 van de 80 hier dus ik zit wel goed.

  9. Zo, wat is die snel joh! Merken jullie ook dat hij over-all echt megasnel is?! Voelt super snappy aan! (iPhone 7 plus)

    Ik ook 0 van 189 apps!!

    Schandalig van die developers eigenlijk.. Want zit je met een probleem dat je telefoon niet up-to-date is.. ivm veiligheid etc vind ik dat eigenlijk niet kunnen..

  10. Tia, Ik heb nog iOS 9.5.3 op de pro staan dus hoe kan Ik die lijst bekijken? Ik begrijp dat je de beta nodig hebt dan?

  11. Jammer, weer geen aandacht voor een verbetering van telefoongesprekken (andere klinkt dof, lage toon enz) voor iPhone 7.

  12. Origineel geplaatst door Sven
    Bij vorige beta liep de telefoon binnen enkele uren leeg en werd hij bloedje heet. Hadden meer mensen dit? Is dit bij deze versie nog zo? Anders de update maar even afwachten..

    Nooit van gehoord… doe ff een check of je batterij in aanmerking komt voor vervanging. Daar was een tijdje geleden een topic over.

  13. Origineel geplaatst door Josh
    Tia, Ik heb nog iOS 9.5.3 op de pro staan dus hoe kan Ik die lijst bekijken? Ik begrijp dat je de beta nodig hebt dan?

    iOS 10.3. Zie hier: 32-bit apps ongeschikt voor toekomstige iOS-versies

  14. Origineel geplaatst door Mohamed
    Ik snap jullie niet. Beta’s zitten nog vol fouten, het is testsoftware, natuurlijk komen hier en daar problemen kijken en toch installeren jullie het (9/10 is zelfs geen ontwikkelaar). Waarom lopen jullie dan te zeiken na elke beta die wordt gereleased? Als je een iPhone wilt zonder problemen wacht dan gewoon tot Apple de finale versie beschikbaar maakt voor iedereen.

    Waarom niet? Iedere iOS bevat bugs en aangezien Apple niet de mogelijkheid om featback te geven voor de “stabiele” iOS, ben ik mede beta gaan testen… ja t is een risico maar vaak gaat het goed, maar zo als nieuw platform met o.a. AFS komen natuurlijk weer nodige bugs op duiken. Mijn 6s was te snel leeg mail push werkte niet meer.. downloaden van apps met 100+ over 4G was niet mogelijk alleen via WiFi… En vaak is ook t geval dat een beta zelfs beter draait dan “stabiele” iOS verzie. In t geval iOS 10.3 beta 3 niet 1,2. Was prima te doen… Beta 4.

  15. Public was er ook al.

  16. @Rutger: Bedankt, ga Ik kijken

  17. Hoe kan je, voordat je upgrade naar de nieuwste bèta, zien welke apps er dan niet meer geschikt zijn?

    Wil best wel upgraden maar als bepaalde belangrijke apps voor o.a. bankieren (bunq) niet meer werken heb ik een “probleem”

  18. Moeten jullie na resetten van netwerkinstellingen en een hard reset ook opnieuw je Apple ID ingeven? Ik maak dit nu voor het eerst mee.

  19. @Mars: dit herken ik, hoogst irritant. Ook 7 (128Gb). Ook 4G is niet wat het geweest is. Helaas kan ik vanwege backup niet terug naar 10.2

  20. Ik kan mijn app niet meer uodate…
    Iemand hier nog meer last van??

  21. Is er nog iemand bij wie er een update wordt weergegeven voor Google maps en Netflix, maar deze vervolgens niet uitgevoerd kan worden???

    Heb Google maps ook al verwijderd, maar kan hem nu helemaal niet meer installeren..

  22. @Pierre: Klopt, het Apple forum staat vol met klachten hierover! Niemand hier praat erover, we accepteren het gewoon, heel vreemd. De kwaliteit van gesprekken van de iPhone7 is drama, lees hier.

  23. Origineel geplaatst door Rick
    Ik kan mijn app niet meer uodate…

    Iemand hier nog meer last van??

    Toevallig Google Maps? Die update deed een beetje gek gisteren… uiteindelijk wel gelukt na verwijderen van de app dan harde reset en daarna weer downloaden.

  24. @Sven: Ik heb een iPhone 6s en ervaar zoiets niet.

  25. Origineel geplaatst door Josh
    @Rutger: Bedankt, ga Ik kijken

    De melding voor appcompatibiliteit met toekomstige iOS-versies zit erin sinds iOS 10.3 beta 3.
    Ik heb zelf op de iPhone 6s enkele apps geïnstalleerd, die voor de toekomst niet aan de minimale vereisten voldoen. Deze staan deze hier vermeld:
    Instellingen > Algemeen > Info > Apps

    Origineel geplaatst door Danny
    Is er nog iemand bij wie er een update wordt weergegeven voor Google maps en Netflix, maar deze vervolgens niet uitgevoerd kan worden???

    Heb Google maps ook al verwijderd, maar kan hem nu helemaal niet meer installeren..

    Ja, dat had ik ook. App verwijderen, dan harde reset doen (wachtwoord voor Apple ID en sim pin bij de hand hebben!) en dan opnieuw installeren. Bij mij is het gelukt!

    @Marianne: Gewoon even wachten tot jouw gewilde apps een update hebben gehad nadat het nieuwe iOS uit is. Dan kan er weinig misgaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.