Reacties voor: iOS 10.3.2 komt ook naar oudere 32-bit iPhones en iPad

Heb je een iPhone 5, iPhone 5c of iPad 4e generatie? Dan kun je straks gewoon weer updaten naar iOS 10.3.2. De tweede beta voegt ondersteuning toe voor deze oudere 32-bit toestellen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Zou een supergoede set zijn als ze de 32 bits apparaten wel blijven ondersteunen met ios 10.4 en 10.5 etc met beveiligingsupdates ofzo. Maar dat doen ze vast niet.

  2. Voorlopig ben ik nog heel tevreden over de performance van mijn 5c dus overstappen naar een nieuwer model stel ik nog even uit. Ben wel al een aantal keren tegen het feit gelopen dat ik een app niet kan installeren omdat die app geen 32 bit ondersteunt.

    Dus er komt een dag dat ik toch over “moet” natuurlijk.

  3. Origineel geplaatst door Hans
    Voorlopig ben ik nog heel tevreden over de performance van mijn 5c dus overstappen naar een nieuwer model stel ik nog even uit. Ben wel al een aantal keren tegen het feit gelopen dat ik een app niet kan installeren omdat die app geen 32 bit ondersteunt.

    Dus er komt een dag dat ik toch over “moet” natuurlijk.

    Mijn 5c begint wel steeds langzamer te worden merk ik wel.

  4. Niet raar als ze de iPhone 5 een keer laten vallen bij updates. Ze mogen er op tv wel ruimschoots reclame mee maken, maar de iPhone 5 is volgens mij nu al 4,5 jaar oud en de 5s al 3,5 jaar. Er komt natuurlijk een keer een einde aan. We mogen blij zijn dat Apple elk jaar voor prima gratis iOS updates zorgt, met vaak veel nieuwe mogelijkheden.

  5. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Niet raar als ze de iPhone 5 een keer laten vallen bij updates. Ze mogen er op tv wel ruimschoots reclame mee maken, maar de iPhone 5 is volgens mij nu al 4,5 jaar oud en de 5s al 3,5 jaar. Er komt natuurlijk een keer een einde aan. We mogen blij zijn dat Apple elk jaar voor prima gratis iOS updates zorgt, met vaak veel nieuwe mogelijkheden.

    De 5s zou alleen moeten stoppen omdat hij qua prestaties niet meer mee kan. Niet omdat hij al x jaar op de markt is.

  6. @ACTA Est fabula: Eens met ACTA! Het is eigenlijk van de gekke dat een iPhone überhaupt veroudert. Maar ja, da’s het commerciële plan van Apple wat daarachter steekt…

  7. Zou handig zijn om in de App Store aan te gegeven dat een app 64bit, 32bit of beide is.

    Lijkt mij ook handig als je in de App lijst direct apps kunt deleten door naar links te schuiven. Kan je alvast wat opruimen 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.