Reacties voor: iOS 10.2: Apple bracht in korte tijd nog nooit zoveel beta’s uit

Er zijn nog nooit zo snel zoveel beta's in korte tijd achter elkaar verschenen als bij iOS 10.2. Toch zijn er nog genoeg bugs op te lossen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Allemaal kleine dingetjes…. zou dat de reden zijn 😉

  2. Dan geef je je op als beta tester, en dan vervolgens meuten dat je teveel beta updates krijgt die overigens klein zijn en met een paar minuten zijn geïnstalleerd… i am lost 😛

  3. Tja en nog komen er dadelijk weer bugs boven water die er eerst niet waren en straks wel.
    En het belangrijkste wat ze vergeten is de batterij probleem na laatste update waarbij die bij velen ineens van 80% naar 3% gaat.
    En zodra je hem op de oplader legt weer 60% aangeeft.

  4. Beta 7 is wel oprecht de slechtste beta EVER!! 1 tot 6 ging prima, maar 7 is echt verschrikkelijk! Traag, veel happeringen, freezes! die ik in de eerste 6 beta totaal nooit heb gehad. ik draai op een iPhone 7 Plus en een iphone 7! Beide 128GB! Drama! Hoop zo dat dit niet de GM is maar ben er bang voor aangezien de feedback app is verdwenen.. Beta 1 was eigenlijk het prettigst imo, in terms of performance.

  5. Origineel geplaatst door Rudra
    Beta 7 is wel oprecht de slechtste beta EVER!! 1 tot 6 ging prima, maar 7 is echt verschrikkelijk! Traag, veel happeringen, freezes! die ik in de eerste 6 beta totaal nooit heb gehad. ik draai op een iPhone 7 Plus en een iphone 7! Beide 128GB! Drama! Hoop zo dat dit niet de GM is maar ben er bang voor aangezien de feedback app is verdwenen.. Beta 1 was eigenlijk het prettigst imo, in terms of performance.

    Telefoons moeten uiteraard wel steeds iets trager worden.., anders hebben die marktgerichte update’s geen zin!

  6. Zou het te maken hebben met de publieke beta’s? Er zijn daardoor immers veel meer mensen die een betaversie op hun iPhone draaien, en dan kan ik me voorstellen dat Apple de lastigste bugs zo snel mogelijk eruit wil halen. Mensen verwachten immers dat een publieke beta al redelijk stabiel is.

  7. Niet meedoen met publieke bèta’s geeft een hoop rust..,

  8. Ik draai GEEN publieke Beta’s!

  9. @Mauzze: I know right? Ik ben juist betatester geworden om veel nieuwe betas te kunnen testen. Ik zie het als een positief teken, wanneer Apple er echt bovenop zit. Ook al zitten er nog steeds bugs in die eigenlijk al opgelost hadden moeten zijn: Apple maakt er tenminste wel werk van.

  10. Ik had eerst ook best wat euvels. Tot ios10 deed ik altijd mee met de beta’s. Nu niet meer en heb nergens last van.

    Beta’a zijn niet gemaakt voor dagelijks gebruik, maar mensen zijn eigenwijs en gaan achteraf lopen klagen. Eigen schuld dikke bult 😘

  11. Ik draai beta ja genoeg problemen gehad helemaal 1e van iOS 10… ik draai beta met een reden aangezien er zo veel bugs in de iOS versies zitten en keer op keer tegen kom. Hotspot had/heeft er een waar je naar de hotspot gaat blijft die werken maar ga je terug naar je instellingen valt die weg. Het zijn kleine dingen maar zulke dingen wil ik toch graag uit de weg hebben, in de keren dat ik het gebruik. Bluetooth had ook complicaties met het aanzetten (meer vertraging dan anders) agenda had ook een hoop. Gelukkig is er iCulture hier is TENMINSTE nog op te lezen wat er gebeurd. (Hint aan Apple) (die wijzen naar de beta website) iOS is tot nu toe wel erg veel aan gesleuteld zo als iOS 9.3.5 zit vol fouten nog en laten het gewoon aan hun lot over. Mijn 6s is in jan 07 een jaar. En ben er nu al aardig zeker van iPhone 7 lekker bij de Apple store laat. iOS is leuk maar zo ongelofelijk afhankelijk van Apple…

  12. Origineel geplaatst door Mauzze
    Dan geef je je op als beta tester, en dan vervolgens meuten dat je teveel beta updates krijgt die overigens klein zijn en met een paar minuten zijn geïnstalleerd… i am lost 😛

    Helemaal mee eens, wat een gepiep! Wees blij dat Apple druk bezig is met het up to date houden van zijn toestellen. Als je geen updates wil, koop dan gewoon een Android-toestel!

  13. Publieke beta’s worden ook veel gebruikt door mensen/bedrijven die voordat een klant het nieuwe OS heeft, willen controleren of hun app goed met deze versie werkt. Ik kan me goed voorstellen dat deze groep niet zit te wachten op telkens opnieuw regressietesten. Tegelijk willen ze ook niet wachten tot laatste beta met valideren, en dan overnight een update op de app maken en releasen.

  14. Ik vind dat berichten slecht geladen worden en als je een filmpje wil bekijken stopt ie halverwege. Heb de iPhone se, ik vind de nieuwe upgrade niet echt een verbetering.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.