Reacties voor: Dit zijn alle nieuwe emoji’s in iOS 10.2

Apple gaat in iOS 10.2 allemaal nieuwe emoji's toevoegen. Van een clown en de facepalm tot de selfie en het croissantje. Zit jouw favoriete emoji ertussen? In dit artikel een hele lijst met alle nieuwe en aangepaste emoji's van iOS 10.2.
Lees het complete artikel → Dit zijn alle nieuwe emoji’s in iOS 10.2
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Nog meer van die emoji-ellende!

  2. De horen, zien en zwijgen aapjes zijn er erg op achteruit gegaan vind ik! Heel zonde. Verder goede updates die het bestand weer wat completer maken.

  3. De ROFL smiley ga ik zeker gebruiken. En bij gebrek aan een kotsende smiley moet ik het maar met de zieke smiley doen.

    Ik moet alleen zeggen dat er inmiddels zo veel emojis zijn dat het emojitoetsenbord er niet overzichtelijker op is geworden. Ik vind het wel eens tijd worden dat we een customizable categorie krijgen in plaats van de vaak gebruikt categorie die telkens weer veranderd en daarom ook niet echt overzichtelijk is (en overigens ook te klein)

  4. Pff wat moet je allemaal met die emoij-troep? Verzin wat nuttigs !!

  5. Nu nog een optie om verreweg de meeste te kunnen verwijderen.

  6. Eindelijk, daar zaten we jaren naar uit te kijken!
    Wat een goedbedoelde rotzooi die emoji’s.

  7. Weg met die troep. Ik heb er echt een schurfthekel aan!

  8. Whisky glas, die miste miste ik wel eens. Voor de rest gebruik ik alleen de standaard smiley’s, uh ik bedoel emoji’s.

  9. Voer voor de incredimail gebruikers. Oftewel al die simpele zielen die zich hier mee bezig houden. Menigeen zal z’n schoonmoeder er in herkennen.

  10. Gisteren werd op internet aangekondigd dat er een ‘David Bowie’ emoticon zou komen. Leek me leuk. Maar het resultaat valt erg tegen. De “pop idool” emoticon heeft weliswaar de “Aladdin Sane” bliksemschicht van David Bowie, maar het bijpassende haar valt erg tegen. Dat had rood moeten zijn en een ander model. Zo vind ik het maar niks. Over het algemeen vind ik de emoticons er niet leuker op worden en het worden er veel te veel. Ik gebruik ze vaak, maar vooral voor algemene gevoelens of om voor de grap een plaatje erbij te zetten.

  11. Sorry maar ik weet niet welke richting Apple aan het gaan is hoor, updates uitbrengen en op de voorpagina’s grote reclame voor nieuwe emoiji’s, waar is de tijd van Steve Jobs ipv deze CEO Coock die meer CEO van Lego of playmobile zou worden. Het is een softie die over zich laat lopen en de concurrent is altijd maar verder en verder aan’t uitlopen en dan heb ik het niet over de bekende maar nog de minder bekende zoals Xiaomi en Huawei waar ze goed voor moeten oppassen want die leveren ook kwaliteit, voor een fractie van de prijs en ik kan het weten want heb er hier een aantal liggen, jammer dat het Android is maar toch.

  12. Geen dab 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.