Reacties voor: Apple brengt nieuwe versie van iOS 10.1.1 uit

Apple heeft een nieuwe versie van iOS 10.1.1 beschikbaar gesteld. Deze nieuwe versie heeft een ander buildnummer dan de vorige versie van iOS 10.1.1. De update verschijnt niet bij het zoeken naar software-updates vanaf je toestel als je iOS 10.1.1 geïnstalleerd had.
Lees het complete artikel → Apple brengt nieuwe versie van iOS 10.1.1 uit
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 27 reacties

  1. Hoop wel dat hij een aantal fouten hersteld?! Mijn iPhone 7 loopt vaak vast en dan moet ik de accu leeg laten lopen voordat ik het toetsel weer kan gebruiken. Flitser geeft ook vaak foutmelding ‘toestel moet afkoelen’. Allemaal sinds de laatste update…

  2. @Mathijs: Wat een problemen heb jij zeg,
    Ik heb ook iPhone 7 maar de problemen die jij allemaal zegt helemaal geen last van.

  3. @Mathijs: Waarom ga je er niet mee terug als je zoveel problemen hebt?

  4. @Mathijs: Harde reset helpt niet? Dat is niet meer zoals op de vorige generatie “home + power knop” maar het is nu “volume min + power knop” om te resetten…

  5. Ik wil terug naar iOS9.. noodgedwongen gister naar iOS 10 gegaan.
    Maar oh mn batterij.. ja echt.. weer zn jankerd over zn batterij maar dit is echt heeeeel dramatisch..

  6. @Mathijs: Ga naar een Apple Reseller en loop naar buiten met een nieuwe

  7. Wel beetje vreemd dat deze niet gewoon via foon verschijnt. Toch? Is nieuwe build.

  8. @Nils Veldhuis: Background refresh uit. Geen apps op Locatie Altijd. Auto lock op 30 seconden. Schermhelderheid op automatisch. Probeer het nog een keer.

  9. Origineel geplaatst door Gio
    @Nils Veldhuis:
    Background refresh uit. Geen apps op Locatie Altijd. Auto lock op 30 seconden. Schermhelderheid op automatisch. Probeer het nog een keer.

    Heb ik allemaal al 😉 staat bij mij standaard uit , maar thanks

  10. Hier draaien alle iOS devices nog op 9.3.3. Draait allemaal als een trein nog. Zelfs een iPhone 7 op de release dag ingeruild voor en nieuwe 6s met gelukkig 9.3.3 erop. iOS 10 is niks voor mij.

  11. Origineel geplaatst door Mike
    Hier draaien alle iOS devices nog op 9.3.3. Draait allemaal als een trein nog. Zelfs een iPhone 7 op de release dag ingeruild voor en nieuwe 6s met gelukkig 9.3.3 erop. iOS 10 is niks voor mij.

    Hier ook ios 9 is tenminste te jailbreaken en geen gedoe met batterij 🙂

  12. Origineel geplaatst door Mathijs
    Hoop wel dat hij een aantal fouten hersteld?! Mijn iPhone 7 loopt vaak vast en dan moet ik de accu leeg laten lopen voordat ik het toetsel weer kan gebruiken. Flitser geeft ook vaak foutmelding ‘toestel moet afkoelen’. Allemaal sinds de laatste update…

    Niks van dit alles. Heb echt totaal geen problemen!

  13. Hier gelukkig ook geen enkel probleem met de 7.

  14. Durf het niet aan. Zit ik weer met een batterijduur van 3 uurtjes.

  15. ik kan in sommige apps, zoals deze van iculture en de e-book app van bol, de lettergrootte niet meer aanpassen. hebben meer mensen hier last van? of een oplossing?

  16. Ik hoop dat deze update het batterij probleem voor iPhone 6s oplost… Valt regelmatig uit met een percentage van 20/25%. Heel erg vervelend.

  17. Hoop dat die waardeloze melding “de app vertraagd uw apparaat” ergens uitgezet kan worden. Krijg heb nu bijna overal zelfs apps die recentelijk zijn bijgewerkt. Apple moet eens stoppen met die zooi, 32bit werkt ook op een 64bit pro hoor, niks vertraging.

  18. Sinds 10.1.1 op iphone 7 is bij mij de accuduur eindelijk weer zoals het was in de goede tijd. Gebruikstijd van 4 a 4,5u enik heb nog 50% tot 55% over. Standby tijd is dan meestal zo’n 12 a 14u
    Vorige versie van ios was het met dezelfde tijden veel minder wat er nog over was. Gemiddeld stond die dan op 30 tot 35%

    Ik twijfel dan ook om de vernieuwe 10.1.1 te installeren en gewoon te wachten op 10.2

  19. Is de bug in Apple Maps hiermee ook hersteld? Ik hoor daar verder weinig van, maar vind het wel irritant dat de gesproken navigatie er voortdurend (dezelfde) onnodige woorden tussendoor gooit. ‘Rechtsaf naar Ring Rotterdam’ wordt dan ‘Rechtsaf naar Ring la extrea pays Rotterdam’. Die zelfde woorden komen steeds terug!

  20. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Is de bug in Apple Maps hiermee ook hersteld? Ik hoor daar verder weinig van, maar vind het wel irritant dat de gesproken navigatie er voortdurend (dezelfde) onnodige woorden tussendoor gooit. ‘Rechtsaf naar Ring Rotterdam’ wordt dan ‘Rechtsaf naar Ring la extrea pays Rotterdam’. Die zelfde woorden komen steeds terug!

    Deze bug heb ik inderdaad ook, moet er steeds hard om lachen. Siri lijkt wel dronken!
    Hebben er ook meer mensen problemen met de muziekapp? Als ik vanuit een andere app muziek luister en daarna vanuit de muziekapp op play druk, blijft de andere muziek er doorheen spelen en moet ik uitzoeken waar de andere muziek vandaan komt en afsluiten. Echt heel vervelend.

  21. Apple Maps navigatie gebruik ik niet.
    M’n batterij heeft geen kuren.
    iPhone wordt niet warm, protesteert ook niet dat apps teveel geheugen gebruiken…
    Ik ben hartstikke happy met m’n 7 met iOS10.1.1!
    Wel een beetje ruzie met touchID, maar dat went ook wel weer 🙂

  22. Eerlijk? Ik mis iOS 8.
    Klinkt misschien gek, maar mijn iPhone 5S kon met gemak twee dagen zonder opladen. In iOS 9 maakten we kennis met de “energie spaarstand”, en dat was puur omdat iOS 9 zo zwaar veel batterij verbruikte. Maar goed, m’n batterij ging tenminste nog een hele dag mee…

    Sinds iOS 10 heb ik die “spaarstand” vrijwel altijd aanstaan, en een powerbank moeten kopen voor wanneer de batterij weer ‘s leeg is.
    Ik hoop echt dat 10.2 de batterijduur gaat verbeteren. En ik ga ‘s checken of de nieuwe 10.1.1 nog verschil maakt. 🙂

  23. Update gedaan via iTunes en mijn navigatie koppeling (Bluetooth) met mijn discover pro Volkswagen systeem werkt gelukkig ook weer:)

  24. @Bert: Bert gebruik je nog steeds je iPhone 5S? Heb je wel meegenomen dat de batterij achteruit gaat na het vele laden in de jaren. Veel verschillende testen laten zien dat het batterij verbruik niet extreem is toegenomen.

  25. @Bartha: ik heb mijn 5S gekocht in januari 2015.
    Afgelopen januari heb ik m laten ‘repareren’ bij m’n locale iCentre. Hun conclusie: batterij werkt uitstekend; was zelfs in betere conditie dan gemiddeld. Ze zeiden dat het iOS 9 is dat zoveel energie slurpt. (Tja en daar ben je dan €50 euro ‘onderzoekskosten’ aan kwijt)

  26. Ik heb sinds het weekend problemen met push-berichten van mijn mail, deze komen onnoemelijk langzaam of niet meer binnen. Handmatig laden duurt ook veel te lang in vergelijking met eerst. Sinds maandag staat iOS 10.1.1. (de 2e versie) op mijn iPhone (5C). Ik heb ondertussen de Wifinetwerken al gewist en opnieuw ingesteld. Ook dit helpt verder niet. Ik dacht eerst dat het aan mijn internetverbinding thuis lag omdat hier wat problemen mee waren, maar het probleem komt ook op andere netwerken terug. Wie kan mij helpen?

  27. @Macaanzee: Heb ik, met iPhone 6, ook ‘last’ van idd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.