ION iCade Mobile gamecontroller voor iPhone met leuke korting

De ION iCade Mobile Gamecontroller is tijdelijk voor €19,95 te koop. Bij introductie kostte deze gamecontroller 70 euro, nu betaal je 20 euro.

ion-icade-mobileWe hebben in iCulture Deals al regelmatig geschreven over de afgeprijsde ION iCade-arcadekast voor iPad, maar de kleinere variant voor de iPhone en iPhone kwam niet of nauwelijks voorbij. Ben je de Black Friday-koopjes misgelopen en zoek je écht nog een leuk cadeautje, dan is de dagaanbieding van de ION iCade Mobile gamecontroller misschien de moeite. Deze gamecontroller is geschikt voor alle iPhones en iPod touch-uitvoeringen en omsluit alle modellen stevig – ook de iPhone 5/5s. Hij kostte bij introductie €69,95 (en sommige winkels hanteren nog steeds die prijs) maar is nu als dagaanbieding afgeprijsd naar €19,95.

Deze gamecontroller behoort nog niet tot de nieuwe generatie MFi-gamecontrollers die eraan komen, zoals de Logitech PowerShell, maar toch is het een leuk cadeau. Meer dan 100 games zijn aangepast voor deze gamecontroller met fysieke knopjes. De levertijd van 5 tot 7 werkdagen zorgt ervoor dat ‘ie niet meer op tijd komt voor Sinterklaas, maar Kerst moet lukken.

Kopen: ION iCade Mobile Gamecontroller (€19,95 + verzendkosten)
Let op: dit is een dagaanbieding, bestellen kan tot zondagmiddag 12:00 uur. Tipgever: Jonathan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2013, 22:11
Categorieën Aanbiedingen, Accessoires
Onderwerpen gamecontroller, icade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.