Reacties voor: Iomega SuperHero maakt backups naar SD-kaart (CES 2011)

De Iomega SuperHero kan backups maken van je contacten en foto's naar een SD-kaart. Deze iPhone-dock is binnenkort te koop.

Reacties: 11 reacties

  1. Is het een sd-kaart of sdhc? Als het namelijk 4Gb is MOET het wel eens sdhc kaart zijn. Gewone sd kaarten kunnen max tot 2GB. De reden dat ik dit zeg is eigenlijk meer een vraag: kun je ook je eigen sd(hc) kaarten gebruiken? En wat back-up’d hij allemaal?

  2. @^ Contacten en foto’s

  3. @joey,

    Op de pagina die achter de meer info link zit staat:

    The Iomega SuperHero is Application Driven. You can download the free SuperHero iPhone Backup App from the Apple Store. The simple interface lets you select detailed options for what to backup and restore.

    De app staat nog niet in de appstore, dus je kunt nog niet zien wat er eventueel te backuppen valt. Maar in ieder geval Contacts en Photos.

  4. Grote onzin als je het mij vraagt, iTunes maakt toch ook al een backup?

  5. Daarom zeggen ze “voor mensen die niet altijd synchroniseren” >.< ik zou hem wel willen maar ben niet bereid er 70 dollar voor te betalen,

  6. Iomega meent dat iPhone-gebruikers lang niet altijd hun telefoon synchroniseren met iTunes, zodat nieuw toegevoegde contacten en foto’s gevaar lopen.

    Dus de iPhone gebruikers hebben twee keuzes.

    1. Ze kopen voor € 60 deze dock en kunnen daar niet alles mee synchroniseren.
    2. Ze beginnen eindelijk met synchroniseren van hun iPhone met iTunes – hoef je ook alleen maar aan een USB aan te sluiten – rest gaat vanzelf.

    Dus ja… leuk idee – maar overlapt bestaande, betere en gratis functionaliteit.

  7. Ik sync vrijwel nooit; gebruik exchange en laad mijn aps rechtstreeks op de phone. Hij gaat echter wel elke dag in de cradle om te laden. Wel redelijk top deze oplossing.
    Een zorg: door het gekl##t met mijn antenne heb ik een case om mijn iP4, die ik er niet elke dag af ga halen. Past dus niet.
    Helaas.

  8. Nou, ja, dat is het idee, dat je alles met iTunes back-upt… Dat dacht ik ook toen ik mijn iPhone naar iOS 4 ging updaten… Niks is minder waar bleek te zijn!!! Alles kwijt! En vooral contacten en aantekeningen vond ik echt een gemis.

    Dus wat mij betreft geen overbodige toevoeging.

  9. Origineel geplaatst door Olga2000
    Nou, ja, dat is de idee, dat je alles met iTunes back-upt… Dat dacht ik ook toen ik mijn iPhone naar iOS 4 ging updaten… Niks is minder waar bleek te zijn!!! Alles kwijt! En vooral contacten en aantekeningen vond ik echt een gemis.Dus wat mij betreft geen overbodige toevoeging.

    iTunes maakt gewoon een backup, VOOR het updaten. Die kan je daarna gewoon terugzetten, als het updaten niet goed gaat.

  10. @Olga2000:
    Kwestie van goed instellen. In iTunes bij info aangeven wat en hoe je de back-up wilt hebben. Ik ben nog nooit data kwijtgeraakt.

  11. iTunes maakt prima back-ups. Mocht je echt niets kwijt willen raken (of werk je net als ik met meerdere iDevices), dan is MobileMe een fantastische oplossing.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.