Reacties voor: Introductie iOS 5 en clouddiensten tijdens media-event op 2 maart?

Engadget verwacht een introductie van iOS 5 en meer informatie over clouddiensten tijdens het media-event op woensdag 2 maart.
Michel Lusthof -

Reacties: 34 reacties

  1. iOS 5? 4.3 gold komt toch net uit?

  2. iOS 4.3 = iOS 5?

  3. Naja zou wel kunnen. Lion werd ook geintroduced en komt pas in zomer uit

  4. Geloof er niks van, hoe zit het dan met 4.3?

  5. Origineel geplaatst door eiskoudiOS 4.3 = iOS 5?

    Nee de opvolger van 4

  6. Men heeft het hier over de aankondiging van iOS 5. Wanneer deze uitkomt is uiteraard nog niet bekend maar zullen we na woensdag meer over weten.

  7. hij bedoeld dat er ipv een 4.3 een 5 komt, dus geen 4.3

    het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat 5 aangekondigd word, en pas over een tijdje werkelijk uit komt.

  8. Wat eiskoud zegt zou niet eens zo vreemd kunnen zijn. Het kan zijn dat iOS 4.3 een werknaam is, maar als iOS 5 gereleased wordt…

    Aan de andere kant is het wel tegenstrijdig, want nieuwe besturingssystemen voor de iDevices worden eigenlijk altijd in September gereleased. (En nee, ik bedoel niet de tussentijdse updates zoals 4.1, 4.2, 4.2.1 etc.)

  9. iOS 5 wordt gewoon gereleased samen met de nieuwe iPhone later dit jaar. 4.3 komt binnenkort uit. Het kan dus heel goed dat ze woensdag wel alvast een voorproefje laten zien van iOS 5.

  10. Origineel geplaatst door Riwe89
    Wat eiskoud zegt zou niet eens zo vreemd kunnen zijn.

    Dat zegt dus ijskoud dat het misschien een koude eis is.

  11. Inderdaad Peabz21, Apple zal dan gewoon een sneak peak geven van iOS 5 en deze waarschijnlijk in de zomer lanceren voor het grote publiek, samen met de iPhone 5.
    Dat is het meest waarschijnlijk, gezien Apple’s iOS 4.3 al in Gold Master status is. Dus waarschijnlijk zal iOS 4.3 wel na het evenement beschikbaar komen.

  12. In het artikel staat nergens dat iOS 5 tijdens het media-event gelanceerd wordt. Tussen een lancering en een introductie bestaat nogal een groot verschil. Apple heeft iOS 3 en iOS 4 allebei in maart/april gepreviewed en vervolgens in juni/juli gelanceerd. Het ligt dus voor de hand dat het media-event ook een preview van iOS 5 zal brengen, omdat Apple tot nu toe elke nieuwe iPhone met een geheel nieuw OS heeft gelanceerd. Zoals we eerder al schreven ligt het wel voor de hand dat iOS 4.3 zijn publieke debuut krijgt of dat tenminste de Golden Master-build aan ontwikkelaars zal worden vrijgegeven met daarbij een datum wanneer iOS 4.3 definitief gelanceerd wordt.

  13. Ik denk dat iOS 5 voor de iPad pas uitkomt wanneer de iPad 2 in de winkel ligt zo deed Apple dat ook met de vorige iOS versies, zelfde geld ook voor iOS voor de iPhone.

  14. x.x.x …
    Het 1e getal is een Major update.
    Het 2e is een Minor update.
    Het 3e is een bugfix.

  15. @Jsm: Ze bedoelen dat iOS 4.5 wordt geïntroduceerd, maar nog niet wordt uitgebracht (neem ik aan)

  16. Mensen mensen, goed lezen is ook een kunst.

    De iOS 5 wordt niet gelanceerd en ook niet aangekondigd. Er wordt slechts een voorproefje van de iOS 5 gegeven die samen met de nieuwe iPhone in de zomer wordt gelanceerd. Dat was ook het geval met de iOS 4 vorig jaar.

  17. Precies, toen werd er ook een Sneak Peak van iOS 4 begin maart gegeven, terwijl deze pas in de zomer daadwerkelijk te downloaden was 😉

  18. @Sezgin: Dan is het alsnog aankondigen, net zoals met Lion is gedaan vorig jaar. Verder heb je groot gelijk dat mensen eens de teksten op iPhoneclub moeten lezen, zo onduidelijk schrijven de mensen van iPc écht niet.

  19. hele iOS versies worden alleen bij de iPhone aangekondigd. De iPhone is namelijk altijd het product die het meest geïnnoveerd is. Het vlaggenschip.

  20. Men denkt hier ook echt dat iOS 5 gewoon wordt gereleased zonder dat er voldoende word gebeta-test’d door developers…

  21. Origineel geplaatst door Makkiej: hij bedoeld dat er ipv een 4.3 een 5 komt, dus geen 4.3

    het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat 5 aangekondigd word, en pas over een tijdje werkelijk uit komt.

    Denk ik ook, misschien met de iPhone 5

  22. iOS 4.3.x => 5 ?

  23. Ik kijk zo naar iOs5 uit! Ongetwijfeld nog minder functies voor m’n 3G welke nog maar net anderhalf jaar oud is.

  24. Origineel geplaatst door Rens
    Ik kijk zo naar iOs5 uit! Ongetwijfeld nog minder functies voor m’n 3G welke nog maar net anderhalf jaar oud is.

    Je bent zo onhandig geweest om een oud toestel te kopen…

  25. 4.3 is er net, en dan komen die gekken gelijk met de 5? Wdf. Doe even verstandig om te wachten!

  26. zal dit nog ergens live te volgen zijn via een stream?

  27. Origineel geplaatst door Rens: Ik kijk zo naar iOs5 uit! Ongetwijfeld nog minder functies voor m’n 3G welke nog maar net anderhalf jaar oud is.

    2 en een half, de 3GS is anderhalf

  28. @martijn: Zucht is het nou allemaal zo moeilijk mensen? Denk gewoon dat ze een sneak peak gaan geven zoals hierboven ook al gezegd is, 4.3 komt er straks eerst aan, maar op zo’n media event laten ze alvast zien wat ze ongeveer van plan zijn voor de komende tijd met het iOS!!!

  29. Wat iedereen misschien vergeet is dat er waarschijnlijk ook een xCode 4 wordt aangekondigd die heeft sinds 3 februari ook een GM seed.
    Ik verwacht trouwens dat het gewoon iOS 4.3 wordt, aangezien er niet wereldschokkende veranderingen inzitten. En anders loopt de teller wel heel hard op

  30. @Rens: ik denk dat jij geen ios5 zult zien met de 3g mss zelfs geen 4.3 meer:
    https://www.iculture.nl/103579/apple-stelt-ios-4-3-beta-3-aan-ontwikkelaars-beschikbaar/

    tijd voor een nieuwe iphone dus…

  31. Ios4.3 wordt volgens mij gewoon ios5, vorige x viel de eerste gen iphones en ipods af bij een grote update, en nu vallen dan de 2de af…

  32. IOS 5 zal een preview release voor developers zijn zodat deze hun apps kunnen voorbereiden om goed te werken wanneer hij uitkomt deze zomer samen met de iphone 5.

  33. Is er een mogelijkheid om dit event live te volgen?

  34. oeps, toch niet:)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.