Reacties voor: Apple-topman: ‘Bij Apple duurt alles langer vanwege privacy’

Volgens Apple-topman Craig Federighi duurt bij Apple alles langer vanwege privacy. Dat blijkt uit een interview van John Gruber met Federighi en Phil Schiller.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Lijkt me aannemelijk dat met name de ontwikkeling van Siri hierdoor langzamer gaat.

  2. Nog een leuk interview op Bloomberg met Tim Cook. Als je goed kijkt en luistert ontdek je dat Apple nog lang niet al zijn kaarten op heeft tafel gelegd.

    Met name op gebied van Siri, AR, iOS 11 en de Home Pod hebben we volgens mij nog lang niet alles gezien. Ik vermoed dat Siri veel slimmer is dan nu getoond werd en dat we dat met de presentatie van de iPhone 8 echt de capaciteiten van Siri in iOS 11 gaan zien. Zelfde geldt voor de slimme capaciteiten van de Home Pod. Cook refereert nu naar een aantal basis commando’s die de Home Pod begrijpt maar er zit veel meer in het vat (00:43). Hij lacht ook een beetje geheimzinnig bij de vraag of er meer commando’s beschikbaar zijn.

    Nog opvallender is een vraag (vanaf 04:30) wanneer Apple AR hardware gaat uitbrengen voor consumenten. Onwillekeurig (of niet?!?) tikt Cook bij het horen van de vraag zijn eigen bril aan! Lichaamstaal verraadt vaak meer dan gesproken taal 🙂

  3. Kletsica! Alles duurt langer vanwege privacy? Ik denk dat alle mannen aan de top bij Apple zelf te oud en te langzaam worden. De Keynotes worden steeds langer omdat er eindeloos over kleine dingetjes wordt gepraat.

    Zo’n nieuwe processor in MacBooks zou normaal nooit een Keynote halen. Zoiets deden ze altijd tussendoor. Even de Apple Store een paar uur offline en dan stonden de updates erop. Nu wordt er veel gepraat over weinig. Het had een uur korter gekund als ze alleen de belangrijke dingen hadden besproken. Die nieuwe iMac Pro. Een béést van een apparaat. Tot aan 18-core processor en 128GB Ram. Dat wordt in een paar minuutjes weggemoffeld. Dáár hadden ze ’s wat meer van moeten laten zien wat je daarmee kan doen. Maar ze gaan eindeloos door over pietepeuterige dingetjes.

    Er is een frisse wind nodig bij Apple. Minder kruideniersmentaliteit. Nieuwe ideeën. Een nieuwe Leider!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.