Reacties voor: Interview TeleTools/TeleWorld: ‘We hebben weer iPhones, maar het zijn Engelse modellen’

iPhoneclub had een interview met Tijs Diederiks van TeleTools/TeleWorld. Deze winkel verkoopt al enkele maanden de iPhone, maar biedt sinds een aantal weken alleen Britse modellen aan. Hoe zit dat?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Hier zal wel een sponsorcontract aan vast hangen 🙂

  2. Ik ben het niet eens met wat hij zegt over de internet bundel van vodafone. TMobile biedt internet via gprs al jaren aan en dan een onbeperkte bundel en niet zoals die van vodafone 50 MB per maand.

  3. 775€ voor een 16 GB los toestel is wel heel duur het scheelt 250 euro. je krijgt gelukkig wel garantie maar ik vind het alsnog heel duur

  4. Wat een geouwehoer, het komt allemaal heel nep over, voor mij. Beetje inelkaar geflanste tekst jongens!

  5. Ben het met Jurgen eens, wat een rare tekst zeg…
    Lijkt wel alsof het vragen en antwoorden zijn van een 13 jarige ? 🙁

  6. Inderdaad, het loopt over van de advertorial-achtige zinnen en bovendien wordt 3x dezelfde inhoud herhaald. Het enige wat inhoudelijk interessant is, is het publiek dat de iphone koopt en dat ze dus flink aangepakt zijn door Apple, maar dan wordt er daarover weer niet doorgevraagd (hoe hoog was de boete? etc.)

    Troostloos stuk imho, vooral het “subtiele” einde met “ze hebben beide de iphone op voorraad”.

  7. De 16 gb kost 329 pond omgerekend is dat 419,375 + 2 tientjes om te importeren kom je op € 430 dat is € 345 minder dan €775. Er moet natuurlijk winst worden gemaakt dus € 100 erbij kom je op 530 is als nog een verschil van €245.

    Jullie weten wel waar je reclame voor maakt zeg!

    (Zou ook nog even bovenaan vermelden dat het om een advertentie gaat)

  8. Wat mij verbaast is dat het fenomeen ‘unlocken’ in het hele verhaal niet voorkomt. Dat wekt de suggestie dat Apple hier stilzwijgend mee akkoord gaat. Dat lijkt mij nogal in strijd met hun officiele standpunt en ook de behandeling van de kids in een van de Appke Stores die hun iPhone alleen nog maar gejailbreaked hadden. Vreemde zaak.

  9. Jongens jongens jongens…

    Wat een cowboy verhaal..

    Nog ff en ik geloof dat Apple een maffia bedrijf is!
    Dit is ook leuk:

    dan kunnen ze een kort geding aanspannen. Dat winnen ze sowieso. Dan komen ze bij je binnen om je voorraad mee te nemen, maar ze kunnen ook zover gaan dat ze je boekhouding meenemen om te zien wat jij aan winst hebt gemaakt aan hun product.

    Nooit geweten dat zoiets kon.. Dus als ik met mijn bedrijf een conflict heb met bijv. KPN dan span ik een kortgeding aan en als ik dan in mijn recht sta dan haal bij KPN even de boekhouding op.. hahaha wat een mooi verhaal.
    Volgens mij heeft de belastingdienst alleen het recht om bij je binnen te komen en naar je boekhouding te komen kijken.. En als deze belastingdienst iets onrechtmatig ziet in je balans of in transacties dan komt de FIOD en deze heeft het recht tot iets MEENEMEN!

    Maar Apple staat daar natuurlijk allemaal boven, want dat staat hier bijna omschreven:

    ook al kost het hun een miljoen om dat te regelen en levert het ze nog niet eens honderdduizend euro op, dat maakt niet uit. Daar valt helemaal geen speld tussen te krijgen.

    Best cool als je zo kunt praten over een bedrijf, Ok Apple heeft veel geld maar geloof me er gaan daar echt geen miljoenen uit die over de balk gaan.

    Maar daar laat ik het maar bij want ik wordt een beetje verdrietig van dit soort “ondernemers”
    Ze kunnen beter overwegen een try-out te doen bij de Gouden Kooi of Idols.. De kijkers daarvan kun je nog iets wijsmaken!!!
    Maar ga geen cowboy verhalen vertellen om zo eigenlijk een beetje je eigen bedrijfje in de markt te zetten en iemand anders met het zelfde idee bang te willen maken…

    Ik vind het ook jammer dat deze website met dit soort nieuws komt. Heel erg jammer ik lees hier altijd veel leuke dingen en nieuwtjes maar dit slaat op oorlog!!
    Een cowboy film zonder John Wayne!!!

  10. Even voor alle duidelijkheid: dit is GEEN advertorial, TeleTools heeft GEEN geld aan ons betaald om dit interview te plaatsen en verder is er ook helemaal NIETS aan gunsten over en weer gegaan.
    Ik sta echt perplex van de reacties: waar halen jullie deze beschuldigingen vandaan? Zoals ik aan het begin van het stuk uitleg, is precies de gang van zaken: ik werd getriggerd door de opmerking in een mailtje die we via het contactformulier binnenkregen. Als dat nep overkomt, is dat jullie probleem. Ik kan mezelf (en anderen) recht in de ogen kijken wat dit interview betreft. Ik heb ook de audio-opname en de e-mailwisseling die aan dit interview vooraf is gegaan. Als iemand behoefte voelt om de authenticiteit daarvan te controleren: be my guest. Als je niet weet hoe dingen zijn gegaan, heb je geen recht om erover te oordelen. Wij behandelen onze lezers met respect en wensen zelf ook op die manier behandeld te worden.

    Ik dacht dat het interessant zou zijn om ook wat ‘eigen’ originele content aan te bieden. Bijvoorbeeld door aandacht te besteden aan ervaringen van lokale winkeliers/handelaren. Ik heb ook aan een aantal Nederlandse developers (o.a. Robota) voorgesteld om ze eens te interviewen over hun plannen met de AppStore, maar ik denk dat ik het plan maar moet laten varen: jullie vinden dit niet leuk, ervaren het als reclame en we krijgen en-passant nog even een emmer gezeur over ons heen.

    OK, boodschap is duidelijk.
    We gaan weer over tot de orde van de dag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.