Reacties voor: Interview: Sebastiaan de With over het succes van Halide

In het rijtje van bekende appmakers is Sebastiaan de With een opvallende naam. Sebastiaan is niet alleen de designer van de enorm succesvolle fotografie-app Halide, maar blijkt gewoon uit Nederland te komen. Wij spraken hem na afloop van zijn presentatie op AppDevCon 2018, waar Sebastiaan de afsluitende keynote verzorgde.
Itske -

Reacties: 3 reacties

  1. Toen ik voor het eerst las over de app Halide is dit het eerste dat ik heb gedownload op mijn iPhone X.
    Het ontwerp is simpel maar handig en de functies binnenin de app zijn meer dan geniaal. De live view voor de dieptefunctie is waanzinnig handig en de optie om foto’s te schieten in RAW kan ik meer spelen met belichting tegenover de standaard iOS camera app.
    Het enige dat nog mist in de app is een video modus met een optie om stabilisatie aan en uit te zetten. *HINT HINT* Dit kan erg handig zijn als je een gimbal gebruikt.

    Voor de gene die het niet wisten: Sebastiaan heeft onder andere ook het iCloud logo gemaakt met het “gepolijste metaal” uiterlijk.

    Oh en Sebastiaan mocht je dit lezen: ik was erg fan van de leer stiksel in de vorige iOS versies 🙂

  2. Ik heb de app al vanaf het begin. En ik ben er heel blij mee. Want ik ben iemand die de natuur intrekt met mijn hondjes en dan ga fotograferen. Als ik dan bij iedere foto 5 minuten bezig ben om alle instellingen bij langs te gaan dan ben ik er al snel klaar mee. Want dat is gewoon niet mijn ding. Maar als een camera app té simpel is dan hoef ik hem ook niet. Dus vandaar dat deze zo goed bevalt. Er is alleen 1 nadeel: ik gebruik lenzen van Moment op de iPhone 7 plus. De 2x zoom is heel fijn bij macro fotografie. Maar om één of andere reden kan ik maar tot 1,9 inzoomen. Bij 2 wordt het beeld zwart. Dit gebeurt bij alle camera apps. Maar Halide heeft geen tussenstand. Dus ik kan hem niet op 1,9 zetten en heb dus helemaal geen extra zoom tot mijn beschikking. En moet daar dus nog steeds de native camera app voor gebruiken. Dus ik zou het fijn vinden als dit wordt aangepast. Ik weet dat dit bewust is gedaan om het simpel te houden, maar het zou fijn zijn als we als gebruiker de keuze zouden hebben.

  3. Ik lees dat er ook een watch app is?? Zie onder.

    We hebben goed gekeken wat de rode draad is bij eerdere winnaars. Daarom hebben we gezorgd dat Halide toegankelijk is voor iedereen door de focus te leggen op accessibility. We hebben ook een Apple Watch-app erbij gemaakt en gezorgd dat de app rekening houdt met de notch van de iPhone X.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.