Reacties voor: Interview met Zibri, maker van de ZiPhone unlocktool

iPhoneworld had een interview met Zibri, de Italiaanse hacker achter de ZiPhone unlocktool. Maar veel zinnigs kregen ze er niet uit: Zibri vindt alles wel prima zo, maakt zich niet druk om concurrentie van andere hackers en ziet weinig in zijn glazen bol.

Reacties: 6 reacties

  1. Interessant

    Zibri klinkt relaxt, maakt zich niet echt druk om wat iedereen van hem vind. Aan de ene kant vind ik dat wel relaxt maar als ik alle andere verhalen rond ziphone lees, dan gaat me voorkeur naar iLiberty+.

  2. hmmmmm….. jammer dat ie niet uitlegt wat de surprises in ZiPhone 3 zijn…:

    – Je WiFi adapter krijgt een nieuw MAC adres (heeft niets met OSX te maken…). Voor Zibri de enige manier om de no-wifi bug op te lossen, die veel mensen een kapotte iPhone bezorgd heeft. Op zich niet heel bijzonder, maar als 2 apparaten met hetzelfde MAC adres hebben en op hetzelfde netwerk komen, wordt door de router automatisch 1 vd twee eraf gegooid (normaal gesproken moet je dus van je MAC afblijven, tenzij je een draadloze verbinding wilt binnenkomen en de MAC filter wilt omzeilen, of als je mensen van een betaalde hotspot wilt gooien en hun account wilt gebruiken…)

    – Downgrade naar bl 3.9 klinkt wel leuk, zeker als hij zegt dat die origineler is dan 3.9 fakeblank, totdat iedereen straks grag terug wil naar (de originele) 4.6….

    – Hij gooit iedereen die praat over bugs van z’n IRC kanaal af met een ban erachterna

    – En dan nog een zooi bugs in ZiPhone die door zijn in z’n eentje testen er nooit uitgehaald zijn….

    Advies: Gebruik iPlus 2 (werkt PERFECT, en 0 risico) of wacht op PWND.

  3. Ik mag ‘m wel, die Zibri. Hij heeft dan mogelijk wel van alles van anderen bij elkaar geschraapt, maar hij brengt het tenminste in een single-click formaat, wat voor een hoop van ons heel erg welkom is. Bovendien heeft zijn tool, naar eigen zeggen, nog nooit een toestel gebrickt. Van mij mag hij nog lang blijven.

  4. Ik heb persoonlijk gistere Ziphone gedownload om mijn iPod Touch te jailbreaken (ok het is geen iPhone maar al wel een goede start niet? 🙂 )

    En ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben! Heb zojuist ook de update gedownload en ik ben echt zeer tevreden. Mijn iPod Touch is nog niet gecrashed of heeft ook nog niet ‘gehaperd’ dus op zich nog geen enkel probleem ermee gehad! 🙂
    Ik blijf dus eventjes bij het gebruiken van Ziphone.

    Greetz,

    NeoQuex.

  5. Conspiracy Theory 🙂
    Zibri heeft heleboel mensen geld gekost ivm sim kaart oplossingen,verkopen van die dingen schoten exponentieel omhoog, ik denk dat de dev_team wel degelijk achter zitten om zo lang te wachten met een soft unlock methode.
    Ik gebruik ook de zibri oplossing, nooit problemen mee met niets.

  6. maar mijn wifi verbinding op mijn iPhone werkt niet, na upgrade 1.1.3 naar 1.1.4 via ZiPhone 3.0

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.