Reacties voor: Interview met de makers van Snapture

iSmashPhone heeft een interview met de makers van Snapture, het fototool waarmee je de camera van de iPhone meer functies geeft.
Lees het complete artikel → Interview met de makers van Snapture

Reacties: 4 reacties

  1. ik verwacht straks wel een video recording app van apple zelf in de app store

  2. 4saus, ik weet niet of dit wel gaat gebeuren. Dit zouden ze dan wss wel als standaard applicatie uitbrengen. Je kunt trouwens wel al iPhone Video Recorder gebruiken 😉 (wel een trial, voor de volledige versie moet je betalen!)

  3. Bas, ik denk dat 4saus dit wel weet;) en die iPhone Video Recorder kan je in de installer krijgen, maar dan al gekraakt, dus niet gezeik met die 30 seconden. maar een officiele video recording app is natuurlijk altijd beter, want dat is een officieel product en dat moet goed zijn;) word ook altijd goed bij gehouden etc.

    btw ik doe het ook gewoon met die iphone video recorder, maar eigelijk maak ik nooit filmpjes met me iphone. ik zoek eigelijk wel een app waar je fotos me kan maken, maar dan kan inzoomen zoals met plaatjes, met 2 vingers, lijkt me veel relaxterd als zo’n balkje die je omhoof of naar de zeikant moet schuiven;)

  4. @ 4saus, bas, danny, heeft iemand van jullie het artikel eigenlijk wel gelezen? Het gaat hier niet om een recording app, waarmee je filmpjes kan opnemen met je iphone! Het gaat om een app die meer functies toevoegt aan de fotocamera van de iphone!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.