Reacties voor: Interview met Apple-ontwerper Jonathan Ive

The Independent had een (zeldzaam) interview met Jonathan Ive, hoofdontwerper bij Apple. Volgens de ontwerper heeft hij geen idee waar zijn inspiratie vandaan komt en kijkt hij bij het ontwerpen van een product niet alleen naar het uiterlijk.
Lees het complete artikel → Interview met Apple-ontwerper Jonathan Ive

Reacties: 5 reacties

  1. Even btje offtopic: ik dacht dat er maar 2 black pencils gewonnen waren, en dan nog een yellow voor de iTouch en 1 witte voor de ipod nano.
    Hij is wel een geweldige designer. Hopenlijk blijft hij nog lang bij apple want ze kunnen hem niet zomaar missen denk ik..

  2. het is een iPod touch geen iTouch
    anders heb je het over een ander product van licht zeden waar ik de link maar niet van ga geven

    In topic: Jonathan ive en zijn team zijn koningen op ontwerp gebied. Daar kunnen ze bij de concurrentie jaloers op zijn.

  3. @4saus iedereen weet wat je bedoeld met iTouch 😉 En ik weet ook wel dat het iPod Touch is hoor maar was weer 3 letters én een spatie extra 😐

  4. Toch ben ik het niet met de eerdere opmerking van @iPhoneclub eens (ja, die andere iPhoneclub): er staat in het Independent-artikel “four chunky Black Pencils”. Ive heeft er inderdaad dit jaar TWEE gewonnen, maar hij heeft er inmiddels VIER. Toen ik het schreef, was dat ook precies wat ik bedoelde: hij heeft nu vier stuks gewonnen, wat heeft deze terugkerende winnaar te zeggen over design? Maar goed, als jullie het zo willen hebben, kan dat ook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.