Reacties voor: Interview: ‘iOS-apps maken leer je met iTunes U’

Ondernemer Michael Teeuw ondervond hoe nuttig de officiële iTunes U-cursus appontwikkeling is en gebruikt deze kennis in zijn bedrijf.
Richard Borgman -

Reacties: 6 reacties

  1. De stanford cursussen zijn gewoon super, daarnaast vind ik zelf de boeken van raywenderlich een enorm goeie aanvulling.

  2. @Stefan:

    Helemaal mee eens! Paul Hegarty kan fantastisch uitleggen (de Staford leraar die de iOS klas geeft en deze op iTunes U heeft staan). Heb hiermee Apps leren maken waarmee ik ben afgestudeerd op mijn hogeschool. Ook http://Www.raywenderlich.com is een fantastische site die voor bijna alle core concepten wel een tutorial heeft (vaak ook up-to-date met de laatste iOS versies).

  3. Er is inmiddels een nieuwe cursus van dezelfde docent over iOS6

  4. Zou er iemand van jullie een gelijkaardige cursus (of geen iTunes U cursus) aanraden voor het leren maken van websites?

  5. Origineel geplaatst door student
    Zou er iemand van jullie een gelijkaardige cursus (of geen iTunes U cursus) aanraden voor het leren maken van websites?

    Voor het maken van websites (en ook applicaties) zijn er heel veel hulpprogramma’s op het internet. Persoonlijk vind ik eigenlijk hulp van mensen het prettigst.

    Voor het ontwerpen van een website raad ik je aan te kijken naar w3schools. Daar staan prima turtorials, zo heb ik het zelf ook geleerd. Op het moment dat ik persoonlijke hulp nodig heb wend ik me vaak tot Reddit. Of het nu om webdevelopment of android apps gaat. Daar staan ook veel andere interessante links. Succes!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.