Reacties voor: Internetgebruik iPad al bijna gelijk aan Blackberry, Android en Windows Mobile

Al 0,03 procent van het internetverkeer is afkomstig van de iPad, zo blijkt uit statistieken van NetApplications.com. Dat is al bijna net zoveel als Blackberry, Android en Windows Mobile.
Elger van der Wel -

Reacties: 8 reacties

  1. Gaat toch heel erg snel als je het zo bekijkt!

  2. Onthoud wel dat deze apparaten niet specifiek gemaakt zijn om op het web te surfen en voor iPad is dit de key feature.

  3. ja maar zo worden ze wel in de markt gezet, die smartphones (je kunt er ook mee bellen). Eerlijker zou trouwens zijn om alleen de toekomstige 3G iPad versie mee te nemen, dan meet je echt mobiel dataverkeer. Mijn laptop met wifi telt ook niet apart mee.

    Origineel geplaatst door
    Onthoud wel dat deze apparaten niet specifiek gemaakt zijn om op het web te surfen en voor iPad is dit de key feature.

  4. Ik gebruik mijn iPhone om een internet verbinding voor mijn iPad tot stand te brengen. Daardoor stijgt natuurlijk het internet gebruik op de iPhone en niet op de iPad.

  5. @alger:

    Ik ben aan het twijfelen tussen een black berry en een iphone. Aangezien ik een ipod touch heb zie ik neit zo de meerwaarde van een iphone in. Maar nu lees ik bij jou dat je een ipad kan koppelen voor een internet verbinding.

    Moet je hiervoor beide apparaten jailbreaken of kan dit gewoon legaal?

  6. haha siedemieter maar op als je een blackberry neemt:P
    nee hoor maar de meerwaarde kan je juist vinden als je zelf ipod touch hebt (net als ik) dan kan je alles wat je op ipod kan thuis ook buiten doen om het zo maar is te zeggen.. en kost je geen sms als je ping hebt:) (naar andere iphones..)

  7. En waar kom het pingen ook alweer vandaan?! Juist ja. Een van de Sellings Points van een Blackberry. Dat Whatsapp werkt wel, maar Blackberry Messengern toch een stukie beter :)@Daan:

  8. @alger:
    Hoi,

    Hoe doe je dat je ipad via je iphone aan het internet hangen?

    Groetjes Dirk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.