Reacties voor: ‘Eerste interne onderdelen iPhone 6 gelekt’

Op enkele nieuwe foto's zouden de kabels voor de volume-, mute- en powerknop van de iPhone 6 te zien zijn.
Lees het complete artikel → ‘Eerste interne onderdelen iPhone 6 gelekt’
Michel Lusthof -

Reacties: 19 reacties

  1. De powerbutton ontbreekt inderdaad in dit onderdeel waar voorheen wel de powerbutton gecombineerd zat met de volumeknoppen en muteknop.
    Ook zit de connector op een andere plek namelijk de bovenkant… Daar heb ik wel me vraagtekens bij aangezien hij aan het moederbord word aangesloten , en het mij sterk lijk dat ze de moederbord zo kort bij de speaker uit laten komen.

  2. Toch fijn dat zo’n iPhone uit duizende onderdeeltjes bestaat. Kan de tijd tot de lancering ergens in september / oktober nog gevuld worden met allemaal foto’s, slappe info en discussies erover.

  3. @C.man: Hear, hear!

  4. Ik vind het meer vervelend dat al die artikelen hier over mogelijke onderdelen/iPhones en weet ik wat, zo vol staan met in de ene zin “waarschijnlijk”, de volgende zin is het weer zeker, de zin daarna is het weer misschien, 2 zinnen verder is het vervolgens weer alsof het definitief is, waarna er weer 2of 3 over mock ups, aannames en waarschijnlijkheden word gesproken.
    Ieder artikel weer raak ik volkomen de draad kwijt.

  5. Joost niemand dwingt jouw om deze artikelen te lezen.

  6. Het is altijd een heen er weer getrek over het lezen van dit soort artikelen.

    Ik vind het juist leuk. Kan je gaan speculeren hoe hij eruit komt te zien 😀

  7. Uhm, ik weet niet hoe jullie het doen, maar ik moet altijd eerst een artikel lezen voor ik er een mening over kan hebben.
    Dus “niemand dwingt je om te lezen” slaat kant nog wal.

  8. @joost: je hebt helemaal gelijk.

  9. @joost: helemaal eens!
    De komkommertijd is weer aangebroken en hoe beter deze te gaan vullen met een onafzienbare reeks van foto’s en mockups van onderdelen of zelfs de gehele nieuwe ip6 met altijd erbij: misschien, mogelijk, waarschijnlijk, vermoedelijk, wellicht, etc etc….
    Zonde van de tijd en van de ruimte op de site; beter deze te vullen met echt nuttige artikelen.
    (maar de ‘misschien-gelovigen’ zullen het hier wel helemaal niet mee eens zijn… dus zal er wel een boel commentaar volgen…., althans misschien, mogelijk cq waarschijnlijk)

  10. Origineel geplaatst door joost
    Ik vind het meer vervelend dat al die artikelen hier over mogelijke onderdelen/iPhones en weet ik wat, zo vol staan met in de ene zin “waarschijnlijk”, de volgende zin is het weer zeker, de zin daarna is het weer misschien, 2 zinnen verder is het vervolgens weer alsof het definitief is, waarna er weer 2of 3 over mock ups, aannames en waarschijnlijkheden word gesproken. Ieder artikel weer raak ik volkomen de draad kwijt.

    Eens! Laat lekker waaien die onzin, meer heej, er moet natuurlijk geld verdient worden, dus elke dag een aantal posts met de desbetreffende doorlinkjes naar andere delen van de site, het moet gebeuren he…

    De enige knappe site die wacht totdat de iPhone er daadwerkelijk is dat is de Apple site zelf 😉

  11. Wat een gelul steeds over die “gelekte” foto’s.

  12. Ik ben niet zo’n electronica snifter die s’ avonds nog wat Taiwanese prullebakken op schroot loopt te tracen
    Maar doe lekker je ding

  13. @Dennis: Dit zou een waardeloze fansite zijn als dit soort geruchten er niet zouden staan!! Maar blijkbaar snappen sommigen dat niet!

  14. Origineel geplaatst door joost
    Uhm, ik weet niet hoe jullie het doen, maar ik moet altijd eerst een artikel lezen voor ik er een mening over kan hebben.
    Dus “niemand dwingt je om te lezen” slaat kant nog wal.

    waarom moet je overal een mening over hebben dan? En ja dit is een fan site. ga anders lekker je mening geven op Tweakers

  15. @reinier: Gezellig heren…laat ieder in zn waarde. Als hij zijn mening wilt geven is dat toch prima? Je hoeft er niet op te reageren, toch?

  16. @reinier: je hebt hier blijkbaar zelf ook een mening over, heel goed

  17. Origineel geplaatst door joost
    Uhm, ik weet niet hoe jullie het doen, maar ik moet altijd eerst een artikel lezen voor ik er een mening over kan hebben. Dus “niemand dwingt je om te lezen” slaat kant nog wal.

    Meen je nu echt dat er iemand achter jou staat die je dwingt van ieder artikel volledig te lezen en er commentaar op te geven waar werkelijk niemand iets aan heeft?
    Meen je nu echt dat je de titel van een artikel jou niet genoeg informatie geeft opdat je brein kan uitmaken of het interessant is of niet?

  18. Ontopic: Joost heeft (terecht) een mening waar weldegelijk iemand iets aan heeft, geef hem het respect en de ruimte die te geven.
    (Red.) Deel reactie verwijderd. Onnodig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.