Reacties voor: Internationale prijzen van de iPhone 4 op een rij: Hong Kong het goedkoopst

De Italiaanse site SetteB.IT heeft alle prijzen van de iPhone 4 in 17 landen op een rijtje gezet. Daaruit blijkt dat je in Singapore het goedkoopst uit bent.

Reacties: 86 reacties

  1. Dat zijn grote verschillen.
    Belgie is bij de dure kant … vidnt het gewoon echt te duur aan het worden.
    Het is en blijft een telefoon en elke keer vernieuwen wordt toch wel kostelijk …

  2. Ben blij dat ik in Zwitserland woon/werk!

  3. (Red.) Aangepast.

  4. Jammer was nog geen 2 maanden geleden in Hong Kong, te vroeg dus. Jammer anders had ik er wel een gekocht, het risico met garantie had ik wel genomen.

  5. Oow zucht. Wij zijn het duurste land!!! met 833 euro, staan wij boven aan 😥 !!! Toen heb ik gelukkig 2e hands toch een iPhone voor 750 euro kunnen krijgen. Was wel nieuw maarjah… Toch veelste duur!!!

  6. Als je in het buitenland koopt, heb jdan toch gewoon garantie? Ze zeggen toch dat Apple rpoducten wereldwijd garantie hebben? Of is dat niet zo?

  7. Ik krijg volgende week 2 nichtjes uit NZ op bezoek, en die vliegen via Singapore…..
    Toch even vragen of er niet een iPhone 4 op het vliegveld te verkrijgen is…want ze gaan het vliegveld niet af dacht ik.

    En anders ga ikzelf in september naar Ierland….

  8. ongelofelijk is trouwens ook dat we een van de laatste landen met een simlock zijn, zie je dat?

  9. Origineel geplaatst door vincefra
    Dat zijn grote verschillen.Belgie is bij de dure kant … vidnt het gewoon echt te duur aan het worden.Het is en blijft een telefoon en elke keer vernieuwen wordt toch wel kostelijk …

    Mooi maar dat het niet verplicht is dan.

  10. Is met een abbonement op ten duur niet goedkopere?

  11. Origineel geplaatst door vincefra
    Dat zijn grote verschillen. Belgie is bij de dure kant … vidnt het gewoon echt te duur aan het worden. Het is en blijft een telefoon en elke keer vernieuwen wordt toch wel kostelijk …

    Waarom zou je persé iedere keer willen vernieuwen? Moet je steeds het nieuwste hebben?
    Sla gewoon 1 of 2 modellen over zolang je ‘oude’ nog goed is.

  12. Origineel geplaatst door Seeker
    ongelofelijk is trouwens ook dat we een van de laatste landen met een simlock zijn, zie je dat?

    Nee, zelfs met een los toestel ben je op 1 & 2 jaar goedkoper uit.

    Het eerste jaar ben je enkele euro’s goedkoper uit.
    het tweede jaar jaar vele euro’s meer.

  13. Volgens mij is Canada nog goedkoper dan Hong Kong?

  14. @Huibregt: Vernieuwde functionaliteit en betere hardware specs zorgen voor de interesse in een nieuwer toestel. Plus: iOS4 op een 3G is niet fijn.. Slim van ze, dat wel.

  15. Ik ga vrijdG om 4 uur naar Géneve om de 1e te zijn daR vind ik het ook nog redelijk goedkoop ver gekeken anderen…

  16. Weet iemand hoe het met Zwitserland zit? Is ie daar simlockvrij te koop? 565 euro is dan niet veel..

  17. Kan je er eentje los kopen in Canada?? Bij welke winkel zou dat kunnen? Op dit moment zit ik namelijk in Canada. Ik kom ook nog in de VS als je er daar misschien toch eentje zonder abbo te koop is..

  18. De prijzen van Canada kloppen niet volgens mij. Ik had eerder vernomen dat de iPhone 4 16Gb 659 canadeze dollars gaat kosten. Dit komt overeen met ongeveer 490 euro!!!!

  19. onoverzichtelijker kon niet ?

  20. @Huibregt:
    Dit doe ik dus ook, heb me nu juist een 3gs 8gb gekocht en mijn 3g 8gb in perfecte staat verkocht voor 350€ dus als je even kan rekenen 180€ opgelegt en een nieuwe simlockvrije i phone hier in belgie.

  21. Ik ga in september naar australie
    Zit er verschil in iphone in belgie of daar ? Iemand die dat toevallig weet ?

  22. Ik wordt eerlijk gezegd een beetje niet goed van die prijsverschillen, maar vooral de simlock vind ik een schande. Dat dat wordt toegestaan in NL vind ik onbegrijpelijk. Ze hebben de mond vol van de vrije markt, ja laat me niet lachen. Helmaal NIET vrij!

    Als ik een peperduur toestel koop + abbo bij T-Mobile NL kan ik er niet eens een andere sim in stoppen in het buitenland, tenzij ik nog een keer bijna 2 meierextra neerleg om te unlocken.

    Waardeloos, EN koppelverkoop als je het mij vraagt.

  23. Als ik nu in USA een iPhone 32 GB koop..
    Kan ik hem dan uberhaupt kopen en kan ik er mee bellen in NL? Hoor het heel graag…

  24. Zijn er wel fatsoenlijke re-sellers in Hong Kong die hem aanbieden? Dan is het wel interessant..

  25. Origineel geplaatst door Lyndon
    Ben blij dat ik in Zwitserland woon/werk!

    wordt ie in CH dan nu sim-lock vrij?
    ik werk ook in CH (woon echter lekker in IT)

  26. Ja, kom ook vaak in Geneve en zou graag willen weten of hij in zwitserland simlock vrij is!

  27. JONGENS SLECHT NIEUWS:

    Ik bel net de klantenservice over de vraag of ik ook een sms kan verwachten over het feit dat het 8-10 weken kan duren voordat ik de Iphone 4 kan krijgen, als ik in een shop op 9 juli had gereserveerd met aanbetaling. Nou toen kwam het:

    ‘Nou, Apple is met een hele leuke verrassing gekomen. Het is zojuist bekend gemaakt dat de levertijd voor de Iphone 4 SOWIESO nog 4 tot 6 weken zal duren, en dit zal voor iedereen gelden. Dit hebben wij net gehoord.’

    Daarna heeft hij mijn vraag verder beantwoord met dat de shop zelf contact zal opnemen etc etc. WAT NU?!

  28. @Sebas:
    op de site van Orange.ch zie ik al dat er een simlock op zal zitten, dat zal Swisscom dus ook wel doen. Ik kon het me al niet voorstellen, ca. 100 euro goedkoper dan de meeste EU-landen en dat terwijl de CHF nu zo hoog staat ivh de €uro.

  29. @Jeroen:

    Heb je aandacht nodig ofzo? Ik geloof er niks van!!

  30. Zijn ze in Swiss nou simlockvrij of niet?

  31. @jeroen: bron met leesbaar bewijs of iets dergelijks? Zou namelijk echt belachelijk zijn, maar geloof er geen cunt van..
    Aangezien de release overmorgen is zullen er al aardig wat iphones verspreid over het land in de t-mobile kluizen liggen

  32. @daggy:
    Jammer, zat inderdaad al op de Swisscom site te kijken maar kon niet echt iets vinden…

  33. @Jeroen:

    Er zijn ergere dingen in het leven. Gewoon geduldig afwachten en alles komt goed. Het is tenslotte maar een telefoon…

  34. Beter dat ik over 2,5 week in Hong Kong zit!!

  35. Ik weet dat de lijst nog geupdate moet worden, maar de rekensom van Australia is toch bijzonder…… Ik zal het eens bij mijn broer checken (= een Aussie!)!
    Verder nog meer dan tevreden met mijn 3GS. Hoop op een mooie jailbreak op korte termijn, maar dat terzijde!

  36. Ben in de derde week van augustus in HongKong…!!

    En dan nog ff afdingen in de detail winkels (ja dat is mogelijk daar!)

  37. @Sebas:

    bij Sunrise.ch zie ik als enige CH-aanbieder een prijs zonder ABO en die komt toch duurder uit dan in het overzicht. nl. 998,- CHF ZONDER abo (en ik neem aan dus zonder simlock), 998CHF is momenteel zo’n 730 euro en dus ligt ie op lijn met de EU-landen. helaas… was te mooi om waar te zijn 🙁

  38. Origineel geplaatst door Wessel Meijer
    Ik wordt eerlijk gezegd een beetje niet goed van die prijsverschillen, maar vooral de simlock vind ik een schande. Dat dat wordt toegestaan in NL vind ik onbegrijpelijk. Ze hebben de mond vol van de vrije markt, ja laat me niet lachen. Helmaal NIET vrij!Als ik een peperduur toestel koop + abbo bij T-Mobile NL kan ik er niet eens een andere sim in stoppen in het buitenland, tenzij ik nog een keer bijna 2 meierextra neerleg om te unlocken. Waardeloos, EN koppelverkoop als je het mij vraagt.

    Natuurlijk is dit koppelverkoop, maar je zou blij moeten zijn met deze aanbiedingen: anders zou je de volle pot mogen betalen voor je iphone en dan nog eens de volle pot voor je abbonement zoals wij hier moeten doen in belgie: wij krijgen van mobistar dan nog maar 200 mb per maand, terwijl in nederland onbeperkt internet inbegrepen is in het abo. Je kan natuurlijk een iphone kopen en dan een pre paid formule gebruiken, maar om gewoon te bellen en sms’en heb je geen iphone nodig

  39. @daggy:

    Ja is sim-lock vrij. Maar volgens mij moet je wel een ingezetene zijn van CH om eentje aan te schaffen (was althans het geval met de 3GS)

  40. Wie weet bij welke winkel in Canada de iPhones zonder abbo verkocht worden?? Ik ben er nu en wil er graag eentje meebrengen. Simlock vind ik niet erg, ik wacht wel op de unlock

  41. Ik krijg de 23e, 2 x de 32gb versie uit Engeland. Tevens heb ik maandag een Vodafone bel+sms+web 400 abo besteld voor maar 12 euro per maand.
    Ben blij dat ik toch voor die route gekozen heb als ik dit zo lees! 🙂

  42. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Seeker — Ligt eraan welk abonnement je afsluit, maar zou best kunnen.Ik heb 710 euro betaald bij Apple UK en betaal 12 x 13,50 euro (1-jarig abonnement). Totaal dus 872 euro.Als ik bij T-Mobile had gekocht, was ik 12 x 30 = 360 kwijt en nog eens 460 euro voor het toestel, dus 820 euro.Dus ja, in mijn geval is het iets duurder. Maar ik had ‘m wel meteen!

    Gonny, wat voor een abo heb je nu dan dat ie 13,50 p/mnd kost? Ben gewoon ff benieuwd.

  43. Leuk overzicht maar wat heb je eraan als dat ding nergens te krijgen is ?!?

  44. En Vincent Van Quickenborne maar beweren dat als hij die koppelverkoop er door kreeg in België de iPhone aanzienlijk in prijs zou zakken. Hij heeft zijn ding mogen doen en nu behoort de Belgische iPhone 4 tot de duurste van de EU

  45. Is de Iphone4 in frankrijk ook sim-lock vrij verkrijgbaar?

  46. Origineel geplaatst door Lyndon
    @daggy:Ja is sim-lock vrij. Maar volgens mij moet je wel een ingezetene zijn van CH om eentje aan te schaffen (was althans het geval met de 3GS)

    ingezetene ben ik niet maar heb wel een verblijfs- en werkvergunning, dus dat zou ook moeten lukken.

    heb momenteel een Swisscom MET simlock 3GS 16GB vh (Zwitsers) bedrijf; heb ook een 3GS 32GB privé voor thuis in Italië en die is (zoals alle italiaanse iPhones) simlockvrij. die 3GS 32GB zou ik tzt best graag inruilen/upgraden/etc voor een iPhone4 32GB

  47. zojuist verschijnt op macprime.ch een overzicht met tarieven en prijzen in Zwitserland, er staan ook links naar de div. providers, maar tot nu toe kan ik geen simlockvrije iPhone4 32GB voor 899CHF ontdekken helaas…

    http://www.macprime.ch/news/article/schweizer-iphone-4-tarife-und-preise-im-vergleich/

  48. In HongKong betaal je geen BTW. Als je de telefoon zakelijk koopt kan je de BTW aftrekken. Die zou dus in NL 585 x 1.19= 696 € mogen kosten, dan ben je even duur uit. Je hebt dan in NL wel 1 jaar garantie via de aanbieder. Heb je ‘m uit het buitenland is het altijd een probleem, wie gaat ‘m maken? Ook heb ik gehoord dat China, HongKong een andere hardware hebben, wij gebruiken gsm en zij iets met een heleboel letters achterelkaar. Hierdoor wordt de ontvangst in NL minder. weet iemand hier meer van/over?

  49. ik ga volgende maand op vakantie naar bangkok en kula lumpur. weet iemand daar de prijzen op dit moment of hoe ik anders achter de prijzen van een losse iphone kan komen

  50. @ Gonny,

    Ik heb ‘m ook via UK gekocht, moet m alleen nog krijgen. ;( Welk abbo heb je à 13,50? Bij welke provider? best aantrekkelijk prijsje!

  51. Binnenkort maar even naar Zwitserland dan!

  52. Via deze link zie je de Zwitserse prijzen (16GB = CHF 769 & 32GB = CHF899), maar er wordt alleen melding gemaakt dat deze van toepassing is op toestellen zonder het afsluiten van een nieuw abonnement. Er wordt geen woord gerept dat ze sim-lock vrij zijn……

    Ik begin nu toch te twijfelen of ze in Zwitserland wel sim-lock vrij worden geleverd.

  53. Zouden er problemen optreden als ik een iPhone 4 uit Hong Kong aanschaf? Geen toestanden met Nederlands/Europese netwerken en/of abonnementen?

  54. Origineel geplaatst door mapmap
    En Vincent Van Quickenborne maar beweren dat als hij die koppelverkoop er door kreeg in België de iPhone aanzienlijk in prijs zou zakken. Hij heeft zijn ding mogen doen en nu behoort de Belgische iPhone 4 tot de duurste van de EU

    Koppelverkoop is toegestaan in Belgie maar waarom zou Mobistar dit aanbieden als ze toch de enige provider zijn die de iPhone mag aanbieden? En ze weten dat mensen die echt een iPhone willen deze toch kopen ongeacht de prijs. Ik heb dan ook besloten om een ipad aan te schaffen en verder te doen met mijn 2G iPhone. Wanneer deze stuk moest gaan koop ik me wel een goedkope gsm tot de prijzen een beetje redelijk worden of tot Mobistar koppelverkoop aanbied of tot ik de Lotto win natuurlijk.

  55. hier is de lijst van apple waar ze gesimlocked zijn en waar niet: http://support.apple.com/kb/HT1937#

  56. Origineel geplaatst door jan
    Origineel geplaatst door Wessel MeijerIk wordt eerlijk gezegd een beetje niet goed van die prijsverschillen, maar vooral de simlock vind ik een schande. Dat dat wordt toegestaan in NL vind ik onbegrijpelijk. Ze hebben de mond vol van de vrije markt, ja laat me niet lachen. Helmaal NIET vrij!Als ik een peperduur toestel koop + abbo bij T-Mobile NL kan ik er niet eens een andere sim in stoppen in het buitenland, tenzij ik nog een keer bijna 2 meierextra neerleg om te unlocken. Waardeloos, EN koppelverkoop als je het mij vraagt.Natuurlijk is dit koppelverkoop, maar je zou blij moeten zijn met deze aanbiedingen: anders zou je de volle pot mogen betalen voor je iphone en dan nog eens de volle pot voor je abbonement zoals wij hier moeten doen in belgie: wij krijgen van mobistar dan nog maar 200 mb per maand, terwijl in nederland onbeperkt internet inbegrepen is in het abo. Je kan natuurlijk een iphone kopen en dan een pre paid formule gebruiken, maar om gewoon te bellen en sms’en heb je geen iphone nodig

    Sorry maar heel die koppelverkoop is maar voor 1 iemand goed en dat is de provider.Geloof je nu werkelijk dat ze je het toestel goedkoper gaan geven?Het is geen OCMW hè.Verder zijn in Belgie de data-abonementen beperkt,maar ons netwerk blijft dan ook wel stabiel en performant.Ik kom met gemak toe met 250 mB voor privé gebruik en mijn vrouw ook,dan hebben we zelf een mobile me die op push staat en verder gebruiken we de iPhone zoals hij voorzien is.Heel de koppelverkoop is eigenlijk gemaakt om mensen die eigenlijk de centen niet hebben voor een toestel van dergelijke omvang toch de mogelijkheid te bieden om dergelijk toestel te kopen en liefst dan ook nog veel te verdienen aan de data-abonementen.Het meest rara vind ik dat het volk hier in Belgie er zo blij mee was dat de wet op koppelverkoop werd afgeschaft,ik wist niet dat het zo slecht gesteld was met ons land.Als we dit nu ook eens met wagens konden doen…zouden we dan alle met een Porsche rijden?

  57. Goh, laat ik nou net naar hong kong gaan in september.. Wellicht interessant om er een aantal mee te nemen….

  58. Sorry maar heel die koppelverkoop is maar voor 1 iemand goed en dat is de provider.Geloof je nu werkelijk dat ze je het toestel goedkoper gaan geven?Het is geen OCMW hè.Verder zijn in Belgie de data-abonementen beperkt,maar ons netwerk blijft dan ook wel stabiel en performant.Ik kom met gemak toe met 250 mB voor privé gebruik en mijn vrouw ook,dan hebben we zelf een mobile me die op push staat en verder gebruiken we de iPhone zoals hij voorzien is.Heel de koppelverkoop is eigenlijk gemaakt om mensen die eigenlijk de centen niet hebben voor een toestel van dergelijke omvang toch de mogelijkheid te bieden om dergelijk toestel te kopen en liefst dan ook nog veel te verdienen aan de data-abonementen.Het meest rara vind ik dat het volk hier in Belgie er zo blij mee was dat de wet op koppelverkoop werd afgeschaft,ik wist niet dat het zo slecht gesteld was met ons land.Als we dit nu ook eens met wagens konden doen…zouden we dan alle met een Porsche rijden?

  59. Origineel geplaatst door Mrwhoopie
    Sorry maar heel die koppelverkoop is maar voor 1 iemand goed en dat is de provider.Geloof je nu werkelijk dat ze je het toestel goedkoper gaan geven?Het is geen OCMW hè.Verder zijn in Belgie de data-abonementen beperkt,maar ons netwerk blijft dan ook wel stabiel en performant.Ik kom met gemak toe met 250 mB voor privé gebruik en mijn vrouw ook,dan hebben we zelf een mobile me die op push staat en verder gebruiken we de iPhone zoals hij voorzien is.Heel de koppelverkoop is eigenlijk gemaakt om mensen die eigenlijk de centen niet hebben voor een toestel van dergelijke omvang toch de mogelijkheid te bieden om dergelijk toestel te kopen en liefst dan ook nog veel te verdienen aan de data-abonementen.Het meest rara vind ik dat het volk hier in Belgie er zo blij mee was dat de wet op koppelverkoop werd afgeschaft,ik wist niet dat het zo slecht gesteld was met ons land.Als we dit nu ook eens met wagens konden doen…zouden we dan alle met een Porsche rijden?

    Rare reactie, dus jij vindt dat als je iets niet cash kan betalen, je het dan maar niet moet kopen? Koppelverkoop is inderdaad een vorm van kopen op afbetaling, maar daar is toch niets mis mee denk ik. Ik heb de vergelijking al een keer eerder gemaakt voor een 16gb iphone4
    Belgie: 639 (iphone) + 720 (24 x 30 abo bij mobistar) = 1359 euro
    Nederland: 170 (iphone) + 720 (abo) + 26,25 (aansluitkosten) = 916,25 euro
    In nederland onbeperkt internet en toegang tot hotspots, in belgie 200 mb en geen hotspots.
    Dus een verschil van 442 euro, dus koppelverkoop kan wel degelijk goedkoper zijn. Deze vergelijking is gemaakt met mobistar, met mobile vikings kan het inderdaad iets goedkoper (999 euro voor 2 jaar), dus toch nog iets duurder.
    zoals reeds eerder gezegd, mobistar mag als enigste de iphone aanbieden in belgie en zolang ze verkopen zullen hun prijzen niet zakken, maar het kan wel zoals de nederlandse markt bewijst.

  60. Ik weet niet welk obonement jij hebt mar ik heb voor 10 € 250mb en dankzij mijn internet abo heb ik ook free hotspots (dit stelt niets voor ma bon)En neen een product dat je wil moet je kopen,maar koppelverkoop eens een vergiftigd geschenk.Ik zie bij mij op het werk heel veel mensen die eigenlijk geen centen hebben en dan maar voor 1 euro zo een sjieke gsm kopen met abonement welliswaar.En bij andere is het dan nog erger ze willen zo een iPhone koste wat het kost.En we zijn indd duurder maar geloof me hier krijge je waar voor je geld,de techniekers komen tot uw thuis heel de prul instaleren en al…de gsm netwerken werken degelijk zelfs de goedkope providers dat is bij onze buurlanden wel anders hoor.

  61. Op deze site staan de Zwitserse prijzen vermeld, zonder abonnement : 769 Zwitserse Franken voor 16gb model!!

    http://www.iphonemag.ch/2010/07/iphone-4-offres-operateurs-suisses/

    Maar zijn ze ook met simlock of niet?

  62. Nog geen zekerheid over het al dan niet simlock vrij zijn in Zwitserland
    http://www.iphone-ticker.de/2010/07/26/iphone-4-ohne-sim-lock-in-der-schweiz-am-gunstigsten/

  63. Klopt volgens mij niet zo veel van:

    1. Iphone4 is nog niet zonder abbo verkrijgbaar in HK, alleen met een 2-jarig contract (alleen verkrijbaar met een adres in HK)
    2. Je betaald in HK helemaal geen BTW, dus ook geen 5%
    3. Telefoons zijn wel simlock vrij en zijn hetzelfde als de telefoons in Europa

    Dus in het meest positieve geval zouden het telefoons van de grijze markt zijn.

    op de vraag of er fatsoenlijke aanbieders zijn in HK, dat zeker 3 mobile en vodafone.

    Ik verwacht dat na de eerste “rush” de telefoon ook gewoon los gekocht kan worden.

  64. Origineel geplaatst door Ap
    Ben in de derde week van augustus in HongKong…!!En dan nog ff afdingen in de detail winkels (ja dat is mogelijk daar!)

    Afdingen in een officiele retail store op een product waarvan er meer vraag is dan aanbod……succes! groeten uit HK

  65. @Lyndon:

    Is de Iphone 4 dus simlock vrij te koop in Zwitserland? Daar ga ik namelijk heen over 4 weken, dus best interessant.

  66. @Daan/@Kwint: Zou het niet zo kunnen zijn dat Apple zijn huidige voorraden weg aan het werken is en dat er over 6-8 weken toch een gemodificeerde iPhone 4 gaat komen? Die 6-8 weken komen wel erg in de buurt van de 30 september die SJobs heeft uitgetrokken voor de gratis cases !! (denk maar even hardop hoor).

    Origineel geplaatst door Daan
    @jeroen: bron met leesbaar bewijs of iets dergelijks? Zou namelijk echt belachelijk zijn, maar geloof er geen cunt van..Aangezien de release overmorgen is zullen er al aardig wat iphones verspreid over het land in de t-mobile kluizen liggen

  67. Weet iemand of standdaard internet thetering (van apple zelf) aanwezig is op een iphone4 uit de UK? Ik heb hier ergens gelezen dat het op sommige standaard geunlockte telefoons aanwezig is namelijk.

  68. Ik ga volgende week naar Praag. Weet iemand of de iphone 4 hier ook simlock vrij te koop is?

    Ik hoor het graag

  69. Denemarken zonder abo: 16 Gb 4.400 DKK oftewel 630 euro. 32 Gb 5.500 DKK oftewel 738 euro
    Ter info en vervollediging

  70. Origineel geplaatst door Marc
    Ik ga volgende week naar Praag. Weet iemand of de iphone 4 hier ook simlock vrij te koop is?Ik hoor het graag

    Pfffff, ik zou het niet weten….maar misschien staat dat in het lijstje wat Simon een klein stukje hierboven in zijn berichtje had gezet……

  71. Lemmingen, op naar het Verre Oosten om er ook bij te horen!

  72. Stond Tjechie wel tussen maar weet niet of het voor iphone 4 geldt er stond zelf bij dat hij niet aan aanbieder gekoppeld zit…

  73. Heb paar jaar terug Nokia E61 gekocht in Hong Kong. Vervolgens legaal TomTom. De letter “J” heeft nooit gewerkt. Geen navigeren naar Joure, Jip, …Garantie gold indertijd niet voor Europa. Al bij al eens maar nooit meer.

  74. On-topic vraag: wie kan mij vertellen of het zin heeft om in Zwitserland een losse iPhone te kopen? In het prijzenoverzicht is Zwitserland een van de goedkoopste maar weet niet of de losse toestellen gelockt zijn. Thanks alvast!

  75. Ha… woon in Vancouver.
    Morgen eentje oppikken..
    Ben benieuwd of het lukt anders altijd nog de Canadese Apple Store.
    Sim lock vrij tada..

  76. Het is nu officieel: de iPhone 4 kan in Zwitserland alleen via de apple website & 3 retail stores worden aangeschaft zonder simlock.

    http://store.apple.com/ch-de/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=OTY2ODA2OQ#faqs

  77. Ok ik eet mijn woorden: vanaf vandaag in de Apple store hier in HK voor bovengenoemde prijzen. Levertijd drie weken, dus mensen op doorreis die er een op denken te pikken hebben denk ik weinig kans.

  78. Als ik er eentje koop in Frankrijk zal me dat dus geen probleem geven hier in Belgie? Wat doen ze juist als ze die unlocken in de winkel zelf? Welk effect heeft dat?

  79. Origineel geplaatst door Vicky the Viking
    Dene

    Vicky is dat met of zonder simlock, weet je dat?

  80. @Roland: Hey Roland, zou je een post willen doen van je ervaringen?? Ik ben over een paar dagen terug in Vancouver.. Bij welke winkels ga je het proberen, of alleen bij de Applestore? Mvg, Marijn

  81. @Lyndon: Heb je ook enig idee wanneer ze de iphone in zwitserland een beetje op voorraad hebben? Ik ga namelijk over 4 weken naar italie en rij door zwitersland. Ik ben op dit moment nog niet van plan om wat te bestellen dus ik hoop de iphone dan zo op te kunnen halen.

  82. @Larss:
    Zonder – en direct bij Apple DK te bestellen

  83. LET OP: Er worden nog wat wijzigingen in de tabel aangebracht, even geduld dus met jullie opmerkingen graag. Singapore was vanochtend de goedkoopste, nu staan de prijzen van Hong Kong, Nederland en België etc. er ook in. Fabio is nog bezig met een aangepaste tabel.

    Er volgt nog een nieuwe afbeelding in dit artikel en op de site bij SetteB.IT.

    Alle hierna nog volgende reacties “Huh, ik zie dat Hong Kong goedkoper is”, van mensen die het artikel zijn vergeten te lezen, zullen worden verwijderd.

    Fabio gaat de groene blokjes nog naar Hong Kong verplaatsen.

  84. @Seeker – Ligt eraan welk abonnement je afsluit, maar zou best kunnen.

    Ik heb 710 euro betaald bij Apple UK en betaal 12 x 13,50 euro (1-jarig abonnement). Totaal dus 872 euro.

    Als ik bij T-Mobile had gekocht, was ik 12 x 30 = 360 kwijt en nog eens 460 euro voor het toestel, dus 820 euro.

    Dus ja, in mijn geval is het iets duurder. Maar ik had ‘m wel meteen!

  85. Er staat nu een nieuwe tabel in, met gegevens van Nederland, België en een verplaatst kader rondom Hong Kong.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.