Reacties voor: Interieur Apple Store Amsterdam onthuld

Apple heeft op woensdag 29 februari de stickers van de Apple Store in Amsterdam verwijderd. Hierdoor is het eindelijk mogelijk om de winkel in te kijken. iPhoneclub maakte vanmorgen een paar foto's van de winke.
Lees het complete artikel → Interieur Apple Store Amsterdam onthuld
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 50 reacties

  1. Ziet er mooi uit en staat een hoop spul binnen.

    Toch vraag ik mij nu af: hoe zie je aan de buitenkant (zonder naar binnen te kijken), dat dit een Apple Store is?

  2. Ziet er gaaf uit! Ga zeker een bezoekje brengen voor de nieuwe iPad 🙂

    @BRK: er zal vast nog wel een logo op de ramen komen en/of zo’n zwart bordje aan de gevel

  3. Wat we zo’n beetje gewend zijn dus. Less = more..:)

  4. Heel mooi. Ik ga eens kijken hoe druk het 7 maart is.

  5. Ik ben nog steeds benieuwd naar de grootte van de genius bar!

  6. Dat ziet er mooi uit

  7. 5 maart hier aan de slag als Genius Admin!!!

  8. Ik mis ook het grote Apple logo aan de buitenkant…

  9. Architectuur en technologie van vandaag is verenigd in één gebouw. In één woord prachtig! Nu de rest van het Leidseplein nog.

  10. Er zal best wel een Apple logo op de gevel komen, maar niet groot, aangezien het Hirsch-gebouw een monumentaal pand is…

  11. Een zeer mooie zaak kom er zeker eens binnen lopen !! Prachtig en veel geluk in de toekomst !!!

  12. Ziet er prachtig uit! Ik kan niet wachten!

  13. Het is maar een winkel hoor…

  14. ziet er helemaal mooi uit, maar iedereen doet net of je er nieuwe apple producten kan gaan kopen, terwijl precies de zelfde spullen overal te krijgen zijn. ik zie niet echt een reden om speciaal naar amsterdam te gaan,…

  15. Waar het het Apple logo?
    Zie niets op het gebouw.
    Das raar!

  16. Voor de Apple logo moet je kijken naar de vorige post over de Amsterdam store. Daar zie je in het missen ergens hoog een huge Apple logo :p

  17. Kan me wel voorstellen naar Amsterdam te gaan om een iPad aan te schaffen. Het kopen in een officieele Apple Store draagt toch bij aan de ‘koop-experience’. Eigenlijk de reciproke van de mooie verpakking van het product.

  18. @JPJdeMaar: Geen moeilijke woorden gebruiken als je niet weet wat ze betekenen!
    Reciproke = tegengesteld, omgekeerd

    Overigens is het mij een raadsel wat nu eigenlijk de “koop experience” is. Ik heb vaak gekocht in Apple Stores in de VS maar het is er gruwelijk druk, prijzen onbespreekbaar, alleen standaard uitvoeringen. Voordeel is wel de haast ongelimiteerde voorraad.

    Kopen via de Online Store is veel comfortabeler en biedt ook nog eens 14 dagen omruiltijd.

  19. @viermaal raden: Wijsneuzen mag, maar dan niet de plank misslaan en dat is wat u hier doet. Waar ik op doel is dat de winkel de start is van het aankoopproces en daarmee dus het omgekeerde van het einde c.q. het openen van de verpakking van het product.

    En aanvullend daarop, koopexperience beslaat het hele proces van de aankoop, dus promotie(materiaal), winkel (uitstraling, e.d.), de aankoop, het uitpakken en de aftersales. Niet voor niets besteed Apple zoveel tijd en geld aan de winkels de verpakking e.d. Dat gevoel dat ze daarmee opwekken is dus de koopexperience.

  20. Ik weet nog dat ik ergens had gelezen dat iemand zo tegen een Apple store was ivm het slopen van het gebouw. Maar ik mort zeggen dat het van binnen erg klassiek maar ook weer erg modern uit ziet. Natuurlijk weet ik niet hoe het er van binnen eruit zag voordat Apple kwam, maar ze hebben er veel werk aan gehad om de stijl zo veel mogelijk te behouden! Chapeau!

    Reken er maar op dat ik a.s zaterdag bij de opening zal zijn 🙂

  21. @iMe: Helaas ben ik zaterdag verhinderd, anders was ik ook een kijkje gaan nemen. Ik wacht op het verslag van iPhoneclub van de opening, wellicht kunnen ze nog een interview lospeuteren met een betrokkende van Apple.

  22. Waar gaat het allemaal over! Het is maar een winkel hoor! Al die poppenkast moet betaald worden met het verkopen van Apple producten, en omdat de prijzen vast liggen betaal je dus altijd mee voor deze verspillende onzin.
    Een mooie winkel is leuk maar om nou een nat kruis te krijgen van voorpret!!

  23. Hele mooie zaak. Ik ga zeker kijken als de ipad 3 er is, neem mijn mannetje mee en wie weet zegt hij….koop hem maar whahaha

  24. Origineel geplaatst door JPJdeMaat
    @iMe Helaas ben ik zaterdag verhinderd, anders was ik ook een kijkje gaan nemen. Ik wacht op het verslag van iPhoneclub van de opening, wellicht kunnen ze nog een interview lospeuteren met een betrokkende van Apple.

    Ah, dat is jammer… Maar verwacht inderdaad dat iphoneclub het een en het ander zal doen 😉 Ik zal trouwens mijn spiegelreflexje meenemen en alles vastleggen 😀

  25. Geinig. Ik heb vernomen dat men ‘s nachts al een rij verwacht en dat de Starbucks op leidsestraat tot 4u ‘s nachts geopend zal zijn… en om 6u weer open gaat…

  26. Wat heb je boven in de winkel dan??

  27. Ik ben nu toch zo benieuwd naar de sokken die de verkopertjes dragen…
    Wat een gehypte informatie is dit.

  28. Origineel geplaatst door Arjan
    Architectuur en technologie van vandaag is verenigd in één gebouw. In één woord prachtig! Nu de rest van het Leidseplein nog.

    Helemaal mee eens, wat een troep is het tegenwoordig op het leidseplein!!!! Vooral die taxi’s moeten weg en alle scooters pff

  29. Toch gaaf om te zien, jammer dat ze stickers al weg zijn voor de dag van release, tja Nederland 🙁

    Leuk dat het ook op 07-03 valt, samen met de onthulling van Ipad3? & Apple tv 3?

    Ik zie Tim Cook al staan, we opened another 12 store’s including the Nederlands

  30. Joh, ik zie dat het personeel ook al onthuld is, ze zijn niet meer afgeplakt! 😉

  31. Mooie winkel hoor, maar ik snap niet dat sommigen dit gaan verheffen tot een soort bedevaartsoord terwijl al die pracht en praal alleen maar als doel heeft om zoveel mogelijk geld uit je zakken te doen verdwijnen… Al woon ik er dichtbij, ik ga er echt niet heen, al is het alleen maar om dit soort initiatieven niet te ondersteunen. Er mogen namelijk voor wat mij betreft meer resellers komen die wat druk kunnen uitvoeren vwb verkoopprijzen ipv deze eigen winkels die de prijzen kunstmatig hoog gaan houden.

  32. Lekker belangrijk hoor! Houten plankje, stalen plankjes whatever. Lijkt wel of god persoonlijk een winkeltje opent!

  33. Ik krijg een beetje het gevoel dat dit de 1984 reclame is waar die netjes ingelijfde zombies allemaal naar hun tirannieke leider luisteren. Totdat er een rebel kwam om hen te verlossen. Deze kwantiteitswinkel, in zijn netjes rijtjes, is helemaal niet meer rebels en ik heb het gevoel dat die ingelijfde zombies dit keer helaas de applegebruiker is. Te strak en teveel, helaas.

  34. Wat een gruwelijke hanglampen, beetje el cheapo lampenier stijl ! Stijlloos dus. Past totaal niet bij de mooie producten en het prachtige gebouw.

  35. Tijdens de aankondiging van de iPad 3 zal onze Tim het vast nog wel over de opening van onze Apple Store hebben! 🙂

  36. Ik vind het maar een middelmatige winkel die er uit ziet als een gemiddelde stadsbibliotheek en schandalig hard laat zien hoe ongelofelijk weinig verschillende producten appel heeft. Jammer, maar wat hierboven al gezegd wordt; wat een overhypt gedoe. Dat iedereen die Apple tv aan het hypen is, soit, maar dit… Zucht.

    Ach, het hoort erbij. Ik ga er wel eens een beetje spelen met een macboek en proberen een iPhone te JB’en zodra dat kan, maar voor meer mij niet gezien.

  37. Is net als in London!

  38. Trouwens, Apple bespreekt tijdens hun keynote’s toch altijd even een stukje over wat ze allemaal hebben gedaan. Het zou me niks verbazen als ze de opening van de Apple store in Amsterdam even bespreken. Zou wel cool zijn.

  39. Prachtig, wat een aanwinst voor de stad. Aan alle azijnpissers: je HOEFT niet te gaan hoor!

  40. “And this is our first Apple Store in the Netherlands, and also the first one in the Benelux. We have plans to open more shops in this region soon.”

  41. LOOKING GOOOOOOD!!

  42. Origineel geplaatst door iMe
    Ik zal trouwens mijn spiegelreflexje meenemen en alles vastleggen

    Dan zou ik als tip meegeven om een polarisatiefilter te gebruiken, zodat die hinderlijke spiegelingen niet op de foto’s komen (zoals hierboven wel het geval is).

  43. Origineel geplaatst door Mario
    Ik krijg een beetje het gevoel dat dit de 1984 reclame is waar die netjes ingelijfde zombies allemaal naar hun tirannieke leider luisteren. Totdat er een rebel kwam om hen te verlossen. Deze kwantiteitswinkel, in zijn netjes rijtjes, is helemaal niet meer rebels en ik heb het gevoel dat die ingelijfde zombies dit keer helaas de applegebruiker is. Te strak en teveel, helaas.

    Ik zie je comment en ik lees alleen maar “bla bla bla bla…”
    Hater!

    Origineel geplaatst door an63
    Prachtig, wat een aanwinst voor de stad. Aan alle azijnpissers: je HOEFT niet te gaan hoor!

    Amen!

  44. @Giel: Als ipad maar niet gejat …..

  45. Zeg, heeft iemand de genius bar gezien? Die zou toch op de begane grond komen?

  46. 3x raden wie het lintje gaat door knippen bij de opening 😉

  47. Er staat meerdere malen iets over iPads bij de foto’s. Maar de iPad is dan helemaal niet waar het over gaat, de iPads liggen bij elk product om de prijzen aan te geven. Het mag wat kosten!

    Bij de laatste foto zie je ook “iPhone” op het bordje staan.

  48. @Guido Inderdaad, dat zijn de ingebouwde iPads die Apple als interactieve reclamebordjes gebruikt. De auteur is blijkbaar nog nooit in een Apple-store geweest. (ik ook nog maar 1x hoor, je kunt niet alles weten. Heb me er toen ook over verbaasd trouwens!).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.