Reacties voor: Nieuwe adresboek-app Interact maakt groepen beheren gemakkelijker

De nieuwe contacten-app Interact wil het makkelijker maken om groepen tegelijk berichten te sturen. Op verschillende vlakken streeft Interact de standaard Contacten-app voorbij.
Lars Paymans -

Reacties: 3 reacties

  1. Ik heb em vanmorgen aangeschaft, maar heb er inmiddels een beetje spijt van.

    Het prg wordt aangeprezen als vervanger voor het Apple contactboek, maar dat is het zeker niet, het is meer een groepenmanager dan een contact-app.

    Ook zitten een aantal dingen vaag in elkaar : bv het verwijderen van een contact gaat sneller dan iemand bellen (2 ipv 3 taps) en het inmiddels overal gebruikte naar links en rechts swipen wordt nergens ondersteund.

    Kijk dus even goed of je echt die groepenbeheer nodig hebt. Hij heeft bij mij zeker de contacten-app niet kunnen vervangen, ondanks dat ik nu wel de foto’s bij m’n contactenlijst kan zien. (Waarom Apple dit nog steeds niet ondersteunt is me trouwens ook een raadsel!)

  2. Update : Ik had een mail van 2 pagina’s naar de ontwikkelaar gestuurd met tips, ideeën en mogelijke verbeteringen voor een nieuwe versie…

    Zijn reactie : “perhaps some of the features will make a bit more sense after looking over some of the app documentation and screencasts”. En bedankt voor de moeite!

    Refund aangevraagd bij Apple… Kijk dus goed of het is wat je wilt..

  3. @Gilbert: tx voor de note Gilbert. Wilde hem bijna gaan aanschaffen, nu toch maar even niet doen.
    Misschien dan ContactXL maar eens installeren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.