Reacties voor: Intel valt Apple aan, maar wil nu toch Apple Silicon-chips maken

Intel bracht de afgelopen dagen reclamespotjes uit waarin Apple Silicon werd bekritiseerd. Nu blijkt echter dat Intel staat te springen om toekomstige Apple Silicon-chips te maken.

Reacties: 9 reacties

  1. Haha dat is niet slim hè Intel 😆 en de kans dat  bij intel terugkomt is erg klein omdat intel erg achterloopt

  2. Laten we even niet vergeten dat niet alleen apple de intel chips gebruiken he.

  3. Laten we ook niet vergeten dat Intel zo capaciteit voor de chipproductie uitbreidt. En die is momenteel heel beperkt. Als ze met de nieuwe fabs de m1 kunnen produceren voor Apple, zijn ze ook in staat zelf dergelijke chips te designen. Probleem nu is dat ze deze techniek niet hebben. De nieuwe fabs kunnen dat dus wel.

  4. Intel loopt een paar generaties achter op chip fabricatie … dan gaat ze de tech moeten gaan halen bij de concurrentie. Intel architectuur zit sowieso vast omdat ze backward compatible moet zijn.

  5. Origineel geplaatst door Jaap Couro
    Laten we ook niet vergeten dat Intel zo capaciteit voor de chipproductie uitbreidt. En die is momenteel heel beperkt. Als ze met de nieuwe fabs de m1 kunnen produceren voor Apple, zijn ze ook in staat zelf dergelijke chips te designen. Probleem nu is dat ze deze techniek niet hebben. De nieuwe fabs kunnen dat dus wel.

    Alleen jammer dat ze daar blijkbaar jaren mee hebben gewacht.

  6. Apple zal wel terugkomen, maar Intel gaat niet veel aan die chips verdienen 😁

  7. Niet bepaald een slimme actie van Intel, wat die filmpjes betreft. Niemand is hier bij gebaat en ze lossen er ook hun eigen problemen niet mee op. Het zal Intel zeker geen goed doen om een belangrijke klant als Apple te verliezen, omdat Apple het zelf beter kan. Slecht voor het imago van Intel, ook al houden ze nog vele andere klanten over. Dat filmpje is dan ook pure frustratie.

  8. Origineel geplaatst door Tim
    Apple zal wel terugkomen, maar Intel gaat niet veel aan die chips verdienen 😁

    Yep!

  9. Intel is een verschrikkelijk bedrijf wat een hekel heeft aan gezonde concurrentie. Ze hebben met allerlei toeleveranciers exclusiviteitscontracten gesloten om dr concurrentie buiten de deur te houden, zodat de prijzen lekker hoog lagen.

    “Ze zullen wel terugkomen” is een hele domme aanname. Deze hele comment sectie staat vol ondiep gekrakeel.
    Apple wil juist van Intel af! Ingewijden hebben laten doorschemeren dat Apple ontzettend veel last van bugs heeft gehad in de “skylake” processoren en Apple heeft zo ongeveer bij elke iPad pro de grafieken op het scherm laten zien waarbij ze de prestaties vergeleken met een macbook pro. Waarom zouden ze terug willen? Logica is ver te zoeken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.