Reacties voor: ‘Intel kan chips voor nieuwe iPhone maken’

Intel zou de chips voor toekomstige iPhones wel eens kunnen maken. Volgens Reuters is Apple al een jaar met Intel hierover in gesprek.
Lees het complete artikel → ‘Intel kan chips voor nieuwe iPhone maken’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. En ook in de MacBook en MacBook Pro zitten sinds 2007 Intel processoren en GPU-chips. Niet alleen in de iMac, dus.

  2. …Intel inside :$

    moeilijk..

  3. Iedere Mac gewoon. En dat iPhone budget geloof ik ook niet echt…

  4. Intel zou geen verkeerde keuze zijn en maken prima kwalitatief goeie chips..en natuurlijk een mooi moment om steeds meer afscheid te gaan nemen van onze kopieerende Koreanen.

  5. Als ik het artikel van Reuters zo lees zou het eerder betekenen dat Intel juist ARM processors zou gaan maken. Intel zou de productie van de A processors van Samsung overnemen. Lijkt mij ook meer voor de hand liggend dan dat Apple net als bij hun shift van PowerPC naar Intel af gaat stappen van de ARM architectuur.

  6. Volgens mij klopt het artikel ook niet helemaal. Apple blijft het ontwerp en ontwikkeling van de chips doen maar Intel gaat de chips produceren. Daarmee verlaten ze TSMC en, belangrijker, Samsung. De chips blijven gewoon de door Apple ontwikkelde chips, hoewel er natuurlijk ook op ontwerp vast nog wel verder samengewerkt gaat worden. Apple heeft zoveel knowhow opgedaan met het zelf ontwerpen van de chips dat ze daar echt niet van afstappen.

  7. Ach ach ach
    Als je zaken “vrienden” bestaan uit de vijanden van je vijanden…

  8. Sowieso dat Apple dan de zelfgemaakte chips daar wil laten maken. Tenminste als Apple nog Apple is.

  9. Doe maar een i7 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.