Reacties voor: Gerucht: ‘Nieuwe Intel iMac wordt op maandag aangekondigd’

Geruchtenlekkers op Twitter beweren dat er op maandag een nieuwe Intel-gebaseerde iMac beschikbaar komt. Het design zou hetzelfde zijn. Met deze nieuwe iMac kan Apple de tijd overbruggen totdat de Apple Silicon-gebaseerde Macs uitkomen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Nog paar jaar geduld voor mij. Mijn iMac late 2015 gaat nog als een malle. De volgende wordt de Mac mini met 3 losse schermen, maar dan met de Silicon chip erin.

  2. Beter niet, de vorige keer was het ook zo’n karige update.
    Ik wil een heel nieuw bakbeest hebben!! Wacht nu al heel lang.

  3. Nu is dan wel echt de vraag, investeer je hier nog in zonder de arm road map te kennen. Dat Intel bij Apple een dood spoor is, is zeker. Nieuwe functies in de arm versies die binnen 2 jaar zijn uitgerold.

    Lastige.

  4. @Don: Als je een nieuw bakbeest wil, moet je een Mac Pro nemen.

  5. Ik weet dat ze het zelf hebben aangekondigd dat er nog Intel powerd Mac’s zouden komen, maar toch is dat op voorhand al een verouderde machine?! Althans voor mij zou het voelen alsof ik iets nieuws koop, wat eigenlijk al oud is..

  6. Origineel geplaatst door Danny
    Ik weet dat ze het zelf hebben aangekondigd dat er nog Intel powerd Mac’s zouden komen, maar toch is dat op voorhand al een verouderde machine?! Althans voor mij zou het voelen alsof ik iets nieuws koop, wat eigenlijk al oud is..

    Precies dat dus, met de iMac Pro heb ik dat zelfde gevoel ook een beetje.
    Plus dat bedrag voor die iMac Pro….

  7. (Red.) Artikel bijgewerkt na nieuwe informatie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.