Reacties voor: Intel heeft spijt van opmerkingen over iPhone-processor

Intel staat niet achter de opmerkingen van twee medewerkers, dat de problemen met de iPhone te wijten zijn aan de zwakke ARM-processor. En Steve Jobs heeft ook geen reality distortion field...
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Nou,

    ik denk dat ze zoiets niet zomaar zeggen en dat het dus eigenlijk wel klopt. De iPhone is een heel capabel apparaat maar de CPU is idd wat traag (500 a 600 MHz d8 ik). Ze mogen er op zijn minst een 816 Mhz CPU in douwen. Dan kun je er wat meer mee. Nu merk ik dat mijn iPhone met de dag trager wordt.

    Dat Apple niet blij is met deze opmerking begrijp ik, maar ze moeten ook de realiteit onder ogen kunnen zien. Zo had de 3G best een CPU / GPU upgrade kunnen hebben. Dan had deze al heel wat meer kansen gekregen.

    Mjah, marketing beleid van Apple he. Zo blijft er nog iets over voor de iPhone 3.

    gr

  2. Snappen mensen nou onderhand nog niet dat de CPU ONDERKLOKT is om de batterij te besparen en eventueel deze in de toekomst alsnog sneller te maken? ……..

  3. ..en kunnen die foonbakker nou nog steeds geen hogere capaciteit batterijen inbouwen waardoor dat onderklokken minder noodzakelijk zou blijken? ๐Ÿ˜‰

  4. Origineel geplaatst door Rudy Heidenis..en kunnen die foonbakker nou nog steeds geen hogere capaciteit batterijen inbouwen waardoor dat onderklokken minder noodzakelijk zou blijken? ๐Ÿ˜‰

    Ja dat kan makkelijk, als jij kunt leven met een drie keer zo dikke telefoon in je zak. ๐Ÿ™‚

  5. Haha, kon je vanuit gaan dat ze nog een excuusje zouden maken ๐Ÿ™‚

  6. Wat boeit het ons wat voor CPU met wat voor snelheid in het apparaat zit. De Iphone 3G werkt gewoon super snappy en heeft daarnaast een goede batterijtijd dus de chip is helemaal geen probleem! Die gasten van Intel zijn gewoon gefrustreerd dat ze hun product (nog) niet aan Apple kunnen slijten.

  7. met de dag trager wordt? Zeg dan gewoon niks. Ik vind de iPhone snel zat.

  8. Nou na installatie van 2.1 was m’n iPhone weer supersnel maar hij is nu weer een stuk trager. Het openen van sms scherm duurt nu echt een volle 3 seconden als het niet meer is. Terwijl dat hiervoor 1 a 2 seconden was. Het maakt net even dat verschil.

    Maargoed dat ligt denk ik niet aan de Mhz, je zult zien dat met een schone installatie van 2.2 straks alles weer super snappy is (totdat hij na 6 weken weer langzamer wordt)

  9. Ik weet niet wie van diegene die de 3G snel genoeg vinden, een 2,5G iPhone hebben (op 1.1.4), maar de laatste (dus eerste versie iPhone) is sneller dan de nieuwe.

  10. Origineel geplaatst door No00waSnappen mensen nou onderhand nog niet dat de CPU ONDERKLOKT is om de batterij te besparen en eventueel deze in de toekomst alsnog sneller te maken? ……..

    Nou, dan zou ik de standbytijd wel eens willen zien, als je het onderklokken uitschakeld! DAMN! Dan is ie op 4 uur tijd leeg! ๐Ÿ˜‰

  11. Origineel geplaatst door roger6666met de dag trager wordt? Zeg dan gewoon niks. Ik vind de iPhone snel zat.

    Wat jij vindt is niet per definitie waarheid.

    Ik ben het wel een beetje eens met de opmerking over “Het Orakel” Steve Jobs. “I am gonna change the way people do everything”.

  12. Als Apple wilt maken ze een 1 Ghz iPhone met 120 GB intern 1GB ram werkgeheugen, Nvidia Mobiele videokaart en 5000mAh batterij… maar goed dan moet je ook niet raar opkijken als dat apparaatje dan opeens 2000 euro kost.. Nieuwe techniek = DUUR

  13. @david

    Daar heb je ongelijk in. Ik heb een iPhone 2G met 1.1.4 gehad, en met een iPhone 3G van men collega vergeleken en was in alle opzichten trager dan de 3G. Nu mijn 2G geupdate naar 2.1 en nu is die weer even snel als de 3G.

    Ik merk ook dat men iPhone trager geworden is, denk dat wel te begrijpen is, met je pc is toch net hetzelfde, hoe meer erop staat hoe trager hij is…

  14. We gaan zo langzamerhand wat off-topic ๐Ÿ˜‰ Maar toch:

    De iPhone heeft voor mij juist heel veel veranderd: email via de iPhone, agenda via de iPhone, internet via de iPhone, etc etc. Mijn SMS tegoed heb ik moeten ophogen. Mijn laptop ligt thuis te verstoffen. Luister veel meer muziek en download direct op de iPhone. En al mijn vrienden hebben er 1 en we kletsen er gezellig over;) Steve had wel degelijk een vooruitziende blik ๐Ÿ™‚

    Origineel geplaatst door Rob

    Origineel geplaatst door roger6666met de dag trager wordt? Zeg dan gewoon niks. Ik vind de iPhone snel zat.

    Wat jij vindt is niet per definitie waarheid.

    Ik ben het wel een beetje eens met de opmerking over “Het Orakel” Steve Jobs. “I am gonna change the way people do everything”.

  15. @Brownie
    OP een PC maar niet op een toestel van Apple.
    Toch is mijn 3G nog super.
    I Love It

  16. Ja mensen wat houd jullie bezig? Die een seconde wachten voordat de SMS app opstart?
    Als je je pc of Mac opstart moet je toch ook wat wachten niet!
    Ik denk niet dat dat een tekortkoming is ,maar dat dat gewoon bij de iPhone hoort .

  17. Welnu, je kan ook underclocken en undervolten en automatisch schakelen dan heb je alle voordelen tegelijk
    http://coolbook.se/CoolBook.html

    Dus die intel mannen zijn politiek incorrect maar hebben wel gelijk (het omgekeerde van Sarah Palin dus !!)

  18. Eindelijk weer mensen met een positief geluid over de iphone. Vind hem snel zat… soms denk ik terug aan mn ouwe mda vario 2 tijd pfff.
    Hij doet best veel voor een telefoon..en wat ie doet doet ie goed ..en snel..en loopt niet vast. Wat willen we nog meer

  19. Nog รฉรฉn ding: Als je iPhone met de dag trager wordt, moet je ‘m misschien af en toe herstarten. Zo worden allerlei tijdelijke bestanden opgeruimd, zodat je weer fris aan de slag kan.

  20. Ik weet niet of jullie weten wzt voor processor(en) de iPhone heeft, deze zijn niet aan de lage kant hoor.
    een 667 Mhz ARM11 is een zeer goede processor voor een mobiel toestel hoor!

  21. ik ben blij dat ze me vertellen dat ik een probleem heb, want ik wist echt niet dat ik een probleem heb-.-

  22. Origineel geplaatst door M1ch3lNou na installatie van 2.1 was m’n iPhone weer supersnel maar hij is nu weer een stuk trager. Het openen van sms scherm duurt nu echt een volle 3 seconden als het niet meer is. Terwijl dat hiervoor 1 a 2 seconden was. Het maakt net even dat verschil.

    Maargoed dat ligt denk ik niet aan de Mhz, je zult zien dat met een schone installatie van 2.2 straks alles weer super snappy is (totdat hij na 6 weken weer langzamer wordt)

    Misschien draai je gare/brakke apps? Hier echt geen last van… draai al weeeeken 2.1 en hij is nog net zo snel als 3 seconde na de installatie van 2.1. Je inbox wordt idd iets trager als er veel SMSjes in komen.

  23. logisch dat ze nog even snel excuses maken. Wie weet ligt er nog een lucratieve deal in de toekomst te wachten…

  24. De iPhone is een geweldig apparaat en naarmate het os compacter en sneller wordt zal de harware steeds meer tot zijn recht komen. Geduld is een schone zaak en voor wie geen geduld heeft: koop wat anders en ga ergens anders zitten mekkeren. En ja, wat de concurrntie (MS, Intel, Blackjbarry etc.) zegt is net zoiets als je ex zegt over je nieuwe liefje; waarschijnlijk vol van jalousie, onmacht en boosheid. Ik trek dat geouwehoer door de wc hoor!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.