Reacties voor: Intel gaat iPhone-probleem met P55-chipset aanpakken

Gebruikers van een Intel P55 Express-chip met Windows 7 hebben problemen met het synchroniseren van hun iPhone. Intel gaat zich er nu mee bemoeien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ht zou mij niets verbazen als Apple een custom Chipset heeft met core i5 en i7. Dat doen ze namelijk wel vaker. En op die manier hebben ze meer controle over de gebruikte onderdelen. Apple en intel werken nauw genoeg samen omdat waar te maken.

    De Macbook air had ook al een verkleinde core 2 duo die was 60% kleiner dan de standaard mobiele versie.
    en leverde de zelfde power. anders hadden ze een athom moeten gebruiken. die wad geen verdere aanpassingen nodig maar dan leverde je in op performance.

    Wat dit probleem betreft. Goed dat intel er naar gaat kijken. Wie ook de oorzaak is tgaat er om dat er een oplossing komt. Zonde als je net je nieuwe windows bak hebt en je iphone weerkt er niet mee.

    dan baal je hard

  2. Hier P55 van Asus icm W7 pro 64 bit draaien.
    Zelf geen problemen die veroorzaakt worden door de chipset. Wel een probleem met de iPhone dus die ligt helaas bij het reparatiecentrum.

    Op het forum van Apple lijkt het zo te zijn dat vooral de chipset van Intel de schuldige is.

    http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2157442&start=0&tstart=0

  3. Grappig dat ze hier wel wat (zichtbaars) aan doen, terwijl er een bekend probleem is met een logitech webcam in een ACER laptop welke ze met een, naar mijn inziens, simpel antwoord je het bos in sturen.
    (link: http://support.apple.com/kb/TS1502 )

    Als je deze hebt (en ondergetekende heeft er dus 1) en je hebt een fotorol op je iPhone, dan crashed XP (BSOD).
    Het verwijderen van je webcam is op dit moment de enige oplossing. 🙁

  4. bij mijn Acer One heb ik dit probleem niet meer.

    Origineel geplaatst door Zephyer
    Grappig dat ze hier wel wat (zichtbaars) aan doen, terwijl er een bekend probleem is met een logitech webcam in een ACER laptop welke ze met een, naar mijn inziens, simpel antwoord je het bos in sturen.
    (link: http://support.apple.com/kb/TS1502 )Als je deze hebt (en ondergetekende heeft er dus 1) en je hebt een fotorol op je iPhone, dan crashed XP (BSOD).
    Het verwijderen van je webcam is op dit moment de enige oplossing.

  5. Ik heb sinds een week of vier een nieuwe pc. Daarin een Gigabyte P55-UD5 P55 moederbod en een i7_ prcessor en Vista 7 64 bit. En ben dus een van de `gelukkige`. Eerder omschreven foutmeldingen kwamen dus ook bij mij langs. Er is gewoon niet te synchroniseren. Totdat het probleem is opgelost, synchroniseer ik dus nu maar op mijn laptop. Afwachten maar. In ieder geval ben ik blij dat ik niet de enige ben.

  6. te geek hoor , ik heb ook een pc maar met een chipset van (NVIDIA® nForce 750i SLI+430i) moederbord is MSI P7N SLI. Met mijn iphone heb ik hetzelfde problem van sinchronisatie met het zelfde foutmelding. draait windows 7 64 of 32 bit het maakt geen verchil

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.