Reacties voor: Intel gaat 4G-modems leveren voor de iPhones van 2019

Intel CEO Bob Swan heeft aangegeven dat zijn bedrijf nog het hele jaar 4G-modems voor smartphones gaat leveren. Ook de volgende generatie iPhone heeft nog steeds 'Intel inside'.

Reacties: 9 reacties

  1. Denk dat een hoop mensen dit jaar wachten met het kopen van de nieuwste iphone. Veel mensen zullen waarschijnlijk wachten op een 5G iphone. Niet dat 5G echt nodig is maar als je toch zoveel geld neerteld wil je wel een toestel hebben dat helemaal toekomst ready is.

  2. Origineel geplaatst door Cihan
    Denk dat een hoop mensen dit jaar wachten met het kopen van de nieuwste iphone. Veel mensen zullen waarschijnlijk wachten op een 5G iphone. Niet dat 5G echt nodig is maar als je toch zoveel geld neerteld wil je wel een toestel hebben dat helemaal toekomst ready is.

    Als je toch zoveel geld wilt uitgeven koop je gewoon weer een nieuw toestel als 5g uit is

  3. Wacht rustig nog een tijdje af en houd de ontwikkelingen in de gaten. Kan prima aantal jaren doen met een iDevice. Van 3g naar 5, 5 naar 6 plus en daarna de normale X.

  4. Precies daarom heb ik toch maar een iPhone XS Max gekocht. Zodra 5G doorgebroken is koop ik pas een nieuwe iPhone, over een jaar of 3 dus.

  5. Ik zie het punt van 5G niet echt in. 4G is nog steeds belachelijk snel, zelfs sneller dan de meeste wifi-netwerken. Mij zie je niet zo snel treuren over een iPhone die maar tot 4G gaat.

    Om eerlijk te zijn heb liever een betere 4G-dekking, voornamelijk in het buitenland, dan dat er nu zoveel geld gepompt wordt in 5G.

  6. @Anoniem: Het juiste antwoord

  7. @Anoniem: 5G heeft helemaal niks met de huidige of toekomstige mobieltjes te maken…het gaat om de overige connected devices die razendsnel netwerk vereisen…auto’s bijvoorbeeld..
    Dat internet op onze mobiele toestellen sneller word is niks meer dan een bijkomstigheid..

  8. Dan wordt het toch een 2019 device… 5G dicht bij me dragen zie ik niet zo zitten..

    🧠 💀

  9. @Dennis: hahahaha weer zo iemand. De sraling zal altijd bij je zijn of je nou wel of geen 5G apparaat bij je hebt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.