Reacties voor: Instapaper voortaan alleen voor iOS 4.2 en hoger

Marco Arment gaat Instapaper voortaan alleen voor iOS 4.2 en hoger ontwikkelen. Dat heeft hij aangekondigd, nadat hij gebruikscijfers van de app had bestudeerd. Nu 96 procent van de gebruikers iOS 4.2 gebruikt, is dat haalbaar.
Lees het complete artikel → Instapaper voortaan alleen voor iOS 4.2 en hoger
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. @Nick: In de tweet stond inderdaad Instapaper, wat correct is… Dit artikel gaat toch ook over Instapaper en niet over de foto app Instagram.

    Ontopic: Erg interessante cijfers, begrijp nog steeds niet waarom sommige gebruikers te lui zijn om te updaten terwijl ze wel de mogelijkheid hebben… Misschien moeten juist minder ontwikkelaars de lagere OS versies ondersteunen zodat gebruikers wel genoodzaakt zijn om te updaten.

    Ik verwacht ook dat mensen in de toekomst sneller zullen updaten naar nieuwere OS versies door de komst van de over-the-air updates in iOS 5.

  2. @Bouke Regnerus Eerst stond er Instagram, maar direct daarna Instapaper! http://cl.ly/2d0G19383l0T1M1v2Z0u

  3. @Bouke Te lui? Denk je dat nou echt? De grootste reden om niet te updaten is zodat mensen hun jailbreak (+ unlock) kunnen behouden.

  4. @Tom K: Dat mensen graag hun jailbreak willen behouden begrijp ik ook wel… maar zover ik weet is er voor versie 4.2 nog steeds een untethered jailbreak (EDIT: zelfs voor t/m versie 4.3.2 nog wel). Mensen die een jailbreak uitvoeren voor de extra cydia apps zullen dan toch ook geen genoegen nemen met een verouderde iOS versie en minstens updaten naar versie 4.2.

    Ik denk dat de mensen die blijven steken op 3.2 gewoon simpel weg de moeite niet doen om te updaten…
    Daarbij denk ik dat het percentage 4.2 gebruikers over ALLE iPhone gebruikers gezien nog wel een paar procenten lager zal liggen. Gebruikers van Instapaper zullen (naar mijn mening) sneller hun iPhone updaten dan de gemiddelde iPhone gebruiker.

  5. @Bouke Regnerus:

    Ja, en de gebruikers van de New Kids Soundboard App niet dan?

  6. @Bouke Regnerus: en mensen met originele iPhone of iPod touch? Die kunnen niet eens naar 4.2 hè…

  7. Ik heb mijn oude 3G in een oud lijk zien veranderen na elke nieuw versie van iOS laat het toestel ook nog eens een paar keer vervangen zijn door een nieuwe en ik had evengoed nog een toestel die meerdere seconden nodig had om iets te openen. Updaten voor mij niet meer

  8. Dat updaten brengt vaak negatieve gevolgen met zich mee. Bijvoorbeeld ik had voor de app files maar liefst 900 mb aan muziek en toestanden. Na de update kon ik de map niet meer eens openen omdat ik em opeens moest upgraden omdat de limiet maar 200 mb. Stelletje matenaaiers, weg met die zooi!

  9. iOS4 is op de iPhone 3G gewoon snel erg langzaam. Veel mensen zullen hun iPhone 3G (al dan niet als reserve foon) dus op 3.1.3 laten.

  10. Denk dat veel mensen niet updaten omdat Apple het altijd voor elkaar krijgt om slechte software updates uit te brengen met in acht nemende het device qua hardware niet update. Je moet telkens gelijk een nieuw device nemen bij een grote update terwijl er vaak dan nog geen nieuwe device is.

  11. Ik begrijp bovenstaande negatieve reacties niet. Gewoon niet ‘jailbreaken’ maar wel updaten. In mijn optiek veel fijner dan andersom. Gezocht gedoe.

  12. Origineel geplaatst door Arthur Alexander Hofman-Klünder
    Ik begrijp bovenstaande negatieve reacties niet. Gewoon niet ‘jailbreaken’ maar wel updaten. In mijn optiek veel fijner dan andersom. Gezocht gedoe.

    als ik je goed begrijp geen jailbreak op een idevice?. geloof me een jailbreak op een idevice maakt het apparaat echt een stuk leuker.

    maar op de oudere idevices na waar ios 4.0 niet goed op draait. snap ik inderdaad niet waarom mensen niet even snel updaten.

    met ios 4.3.3 en jailbreakme.com is echt de snelste en fijnste jailbreak methode die er is.

  13. Origineel geplaatst door Martijnie
    @Bouke Regnerus: Ja, en de gebruikers van de New Kids Soundboard App niet dan?

    Dat zeg ik niet, ik bedoelde gewoon dat mensen die de Instapaper app op hun iDevice hebben vaak geen computer leken zijn en dus in theorie vaker zullen updaten…

    Origineel geplaatst door Arjan
    @Bouke Regnerus: en mensen met originele iPhone of iPod touch? Die kunnen niet eens naar 4.2 hè…

    Dat die mensen inderdaad niet kunnen updaten naar 4.2 begrijp ik, maar is dat het probleem van de developer? Apple zelf heeft er voor gezorgd dat deze devices niet meer worden ondersteund in de nieuwe iOS varianten…
    Als Apple deze iDevices zelf al niet meer ondersteund, waarom zouden developers dit dan wel moeten doen…
    Ik probeer geen mensen boos te maken hoor, ik begrijp ook dat compatibiliteit soms van groot belang is. Het is een keuze die je als developer moet maken…

  14. Je kon in de allereerste iOS al een mailtje naar jezelf sturen met een weblink dus die vette code van Instagram heb ik helemaal niet nodig
    Laat staan dat die meneer mij moet vertellen wanneer ik moet updeeten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.