Reacties voor: InstallerApp voor Windows uitgebracht (jailbreak)

InstallerApp is nu ook voor Windows beschikbaar. Met deze jailbreak lite-oplossing kun je applicaties vanuit Installer en Cydia op je iPhone installeren, vanaf de desktop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Veel te duur

  2. inderdaad, het hele idee is tog juist dat je door het jailbraken veel Gratis dingen krijgt. Als je er voor moet gaan betalen slaat het dus nergens meer op.

  3. @silkdeath

    volgens mij is het idee van jailbraken juist dat je dingen met je telefoon kan doen die Apple niet toelaat. Dit staat dus los van of ervoor betaald moet worden of niet.

  4. Voor mij blijft het Cydia, Installer biedt weinig nuttigs (meer). Het enige nadeel aan Cydia is die enorm lange laadtijd iedere keer, zelfs als je maar 3 repo’s die niet al te groot zijn hebt toegevoegd?

  5. Wat was InstallerApp ook alweer? Afgelopen maart kwam de Mac-versie van InstallerApp al uit. Toen hebben we ook uitgelegd dat InstallerApp iets anders is dan de applicatie Installer.app, die je op de iPhone zelf installeert.

    Niet echt handig dan om een Installer.app plaatje te posten

  6. bij mij is de programma vastgelopen al bij vernieuwing van repo

  7. Helemaal niet slecht, kan zeker en vast wel handig zijn. Maar spijtig dat het geld kost 🙂

  8. Betalen?
    Ik heb het programma gedownload en geinstalleert.
    Ik kan gewoon app downe zonder te betalen!

  9. JA sorry heren, net binnen gehaald en het werkt gewoon, zonder te betalen

  10. @Holla:

    7$ = veel te duur ? LOL
    blijft me verbazen … je betaalt 650 euro voor een iphone, en dan wil je nog niet eens 7 euro bijbetalen om gratis gelijk wat je wil erop te zetten ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.