Reacties voor: InstallerApp officieel beschikbaar voor $7 (jailbreak)

Rip Dev heeft InstallerApp nu officieel beschikbaar gesteld voor $7. Met de applicatie kun je op de desktop pakketten uit Installer downloaden en via USB installeren. Dat scheelt mobiel dataverkeer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. What about… NO?

    Installer… :’)

  2. Een veel te dure app voor een “service”, als je het mij vraagt.

  3. voor mij nutteloos
    denk niet dat dit egt een super succes word

  4. we zullen het zien hoe dit gaat lopen

  5. Echt gewoon totaal nutteloos en weer een wanhoopsdaad om Installer.app/InstallerApp weer in populariteit te laten stijgen.

    Jammer… Laat ze zich nou toch eens concentreren op nieuwe en vooral vernieuwende diensten in plaats van het proberen terrein terug te winnen. Hier zit niemand op te wachten denk ik…

    Take your loss and move on…

  6. Ten eerste: Installer app, wat moet je er mee?
    Ten tweede: Dit is er ook wel voor Cydia. WOOHOO!!

  7. Deze app zou wel interresant zijn als je bijv. Een Account hebt waardoor als je de firmware weer upgrade naar een nieuwe versie met jailbreak dat niet al je cydia en installer apps weer weg gaan. En dat je ze dan naar de pc terugsyncroniseert zeg maar.

  8. Ik bedoelde Aptbackup 🙂

  9. Betalen? Tss. Gedoemt te mislukken!

    Sowieso vind ik betalen voor jailbreak apps riscant (je weet nooit wat apple doet). Zou liever hebben dat je deze apps in de appstore kan kopen.

  10. kan je de apps (de officiele bedoel ik dan), eenmaal gedownload via de pc-client, niet gewoon uit de map plukken en in itunes droppen ?

  11. Origineel geplaatst door cloverfield
    Betalen? Tss. Gedoemt te mislukken!Sowieso vind ik betalen voor jailbreak apps riscant (je weet nooit wat apple doet). Zou liever hebben dat je deze apps in de appstore kan kopen.

    dat kan je al ! sterker nog : het is gratis !!!!! google eens op apple itunes ! 😉

  12. Ziet er best wel mooi uit, maar waarom zou je het kopen… Dus ik heb even zitten googlen en er bestaat al zoiets: Cyder en het is gewoon gratis!!! Download link: http://tinyurl.com/ct7zx4 😉

  13. @ redactie: jezus, waarom worden de helft van de comments die ik schrijf gecensureerd/niet gepubliceerd ???? de ene keer mag een link over cydia wel, de andere keer niet ?!?!?! een gebruiker mag een link maken naar een programma (
    maxyi zei op 23 maart 2009 om 21:02

    Ziet er best wel mooi uit, maar waarom zou je het kopen… Dus ik heb even zitten googlen en er bestaat al zoiets: Cyder en het is gewoon gratis!!! Download link: http://tinyurl.com/ct7zx4 😉 )

    en als je daar dan een verwittiging bij wil plaatsen, omdat het niet echt betrouwbare soft zou zijn, krijg je dit ?!?!!?!?

  14. Wat ik lees op de pagina waar ik naar verwijs, is een paar comments waaruit blijkt dat cyder niet meteen betrouwbaar is. Als waarschuwing voor de lezers van dit overigens uitstekende blog. Shoot me if I’m wrong.

  15. @Jean-Paul Horn:

    Ok, terug vriend 🙂

  16. Trage site.

    Als ik het goed begrijp is deze applicatie voor Cydia en Installer.app. ‘t Is geschreven voor MacOSX (Universal? in ieder geval voor 10.5/Leopard). Cyder werkt niet op MacOSX; deze is voor Windows geschreven.

    Een applicatie als deze heeft nog wel meer voordelen. Zoals bijvoorbeeld kijken wat er zoal te vinden is op je PC in plaats van op je iPhone. Dat kan met iTunes ook, maar die ondersteunt natuurlijk geen jailbreak applicaties.

    In het geval van Cydia is de applicatie ‘gesigned’ en je weet dat ‘Jay Freeman’ de auteur is. Cyder weet ik niet. Installer.app en InstallerApp ook niet. In het geval van de tinyurl links hierboven kan ook vanalles mis zijn.

  17. Origineel geplaatst door maxyi
    Ziet er best wel mooi uit, maar waarom zou je het kopen… Dus ik heb even zitten googlen en er bestaat al zoiets: Cyder en het is gewoon gratis!!! Download link: http://tinyurl.com/ct7zx4 😉

    Bedankt voor deze tip.
    Dat Cyder werkt gemakkelijk en je kunt de sources op je desktop eens rustig doorbladeren.

  18. @Albir:
    Shit… niet gezien dat het slechte comments had. K ben het zelf nu pas aan het testen 🙂 nog niets vreemds gemerkt. Als het een trojan is (wat haast niet kan zijn omdat ik de map heb gescand met Nod32) dan bied ik mijn excuses hier voor aan. Voortaan zal ik ook geen linkjes meer zetten in mijn comments 😉 dan hoeven er geen discussies te ontstaan of je nou wel of niet een link over cydia mag plaatsen.

    PS: ik probeerde de software niet te promoten of er voor te zorgen dat iemand zijn PC besmet werd met een virus. De enige reden dat ik tinyurl gebruikte was om de link korter te maken (klinkt best wel logisch).

  19. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Origineel geplaatst door Maxyi[…] dan hoeven er geen discussies te ontstaan of je nou wel of niet een link over cydia mag plaatsen.Een link plaatsen over Cydia mag altijd hoor Maar niet naar websites die gekraakte IPA’s behandelen.

    Ok, dan is het goed 🙂

  20. Ripdev is nu officieel rIpoff?!
    Oh how i long for the good old days of iBricker…. Dat was toch echt de beste 3rd party installer/jailbreaker ever!

  21. Werkt alleen op Intel Mac.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.