Reacties voor: InstallerApp: App Store voor jailbreak in de maak voor Windows en Mac (jailbreak)

RipDev is van plan om een nieuwe applicatie voor Mac en Windows uit te brengen, waarmee je repo's kunt toevoegen, applicaties kunt selecteren en downloaden op de desktop. RipDev, bekend als ontwikkelaars van Pusher, geven aan dat de InstallerApp geschikt wordt voor het installeren van zowel Installer- als Cydia-applicaties.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Nee: Installer.
    Ja: Cydia.

  2. Eindelijk een programma voor op de desktop… word soms gek van dat heen en weer gescroll…
    Maar iMario heeft gelijk…. als Cydia dit ook zou doen…

  3. Waarom maken die gasten van RipDev nu niet erst een stabiele Installer 4 zoals Nullriver dat deed op 1.1.x?

  4. jongens staat er niet in dit bericht dat en de apps can cydia en installer te instaleren zijn ?

  5. Weer een hopeloze poging van ripdev. Get used to it, saurik wint. Misschien bij fw 3.0 dat installer nog een kans krijgt.

  6. intressant, snap nooit waarom ik alles moet downloaden op een (relatief) slome internetverbinding, terwijl het via de PC toch echt sneller gaat. En cydia opstarten duurt langgggggggggg.

  7. Origineel geplaatst door Julian
    intressant, snap nooit waarom ik alles moet downloaden op een (relatief) slome internetverbinding, terwijl het via de PC toch echt sneller gaat. En cydia opstarten duurt langgggggggggg.

    Hier nergens last van 🙂 Cydia werkt bij mij vlot en snel. Maar heb er dan ook niet zoveel repo’s instaan. Alleen de broodnodige 😉

  8. Indeddaad! Sinds de laatste 2 updates van Cydia draait ie echt veel sneller. Er staat in dit bericht dat InstallerApp ook met Cydia werkt dus ben wel benieuwd!

  9. Laat maar komen

  10. Origineel geplaatst door Gabber
    Indeddaad! Sinds de laatste 2 updates van Cydia draait ie echt veel sneller. Er staat in dit bericht dat InstallerApp ook met Cydia werkt dus ben wel benieuwd!

    Hier werkt cydia ook traag. Helemaal als ie zn zwarte boot vierkantje moet laden (iedere keer zoekt naar nieuwe updates, dat doet ie iedere keer als cydia geopend word en als je naar de home van cydia gaat)

  11. Hopelijk kunnen Cydia repo’s ook via een omweg in Installer geladen worden, want ik vind het echt vervelend om 5 minuten te moeten wachten voordat Cydia is opgestart, terwijl Installer er maximaal 5 seconden over doet.

    misschien dat er nu ook eindelijk veel software in installer gaat komen, want zo’n applicatie is echt een uitkomst!

  12. In godsnaam laat iemand die losers uit hun lijden verlossen!
    Echt ik snap niet waarom ze nog moeite doen credibiliteit zijb ze al lang kwijt: installer snel om zeep geholpen dmv buggy releases, geen support en duizende gecrashede iphones. Kate heeft nooit gewerkt geloof ik en ook maandenlang zware crashes tot gevolg gehad. Dan hebben ze een of andere kopierbeveiliging want, tuurlijk vrinden, jullie beveiliging is niet te kraken?! En nu komen ze met ibricker???
    Oh hey heet geen ibricker? Ziet er wel zo uit…. Want met ssh, tunnelsuite, iphonebrowser etc kunnen we niet alles al?
    Het spijt me zeer maar imho is installer gestorven toen het naar ripdev ging. Ik was een van de grootste fans maar heb nu niet meer dan walging voor de ripdev jongens! Geen installer meer op mijn foon en saurik 4 president!

  13. Origineel geplaatst door King1987
    Om InstallerApp te kunnen installeren zul je wel een jailbreak moeten uitvoeren. Heb je dat niet gedaan, dan functioneren niet alle applicaties.

    Tja, maar welke zijn dat? Er wordt zoveel aangeboden… en om uit te zoeken welke repos nuttig zijn is het weer k*t browsen in cydia!

    Om InstallerApp te kunnen installeren zul je wel een jailbreak moeten uitvoeren. Heb je dat niet gedaan, dan functioneren niet alle applicaties.

    Hmm. niet alle of allen niet?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.