Reacties voor: Installer 5: RiPDev oprichter werkt aan Cydia alternatief (jailbreak)

RiPDev oprichter Slava Karpenko werkt aan Installer 5, een package installer die een sneller alternatief voor Cydia moet bieden.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Vij mij stond/staat installer ineens in itunes bij de apps sectioon, maar ik kan het niet installerrren

  2. Yes! Zou mooi zijn. Eindelijk een alternatief voor Cydia. Hoop dat het het minder commercieel wordt.

  3. GEWELDIG!!

    Eindenlijk, Ik kan niet wachten!!!

    Installer is altijd mijn favoriet geweest, Ook toen infini-dev Installer 4 had geport, was ik helemaal in de wolken. Mensen die nooit installer hebben gebruikt in de 1.x / 2.x tijd kunnen niet oordelen.

  4. Yes! Installer is al vanaf het begin beter geweest dan Cydia, wat inderdaad rete-irritant is. Traag met laden, dan doelloos nog een keertje traag opnieuw laden. Vervolgens kan je door de stortvloed aan reclame met goed fatsoen niet vinden wat je zoekt. Tijd voor iets beters!

  5. Ik vind de reclame in Cydia wel meevallen. Vind het eindeloze laden inderdaad wel eeeeeeecht irritant zeg. Op mijn iPhone “1” en 3G had ik daar toentertijd (met Installer dus) geen last van. Als Installer echt uit gaat komen zal Cydia zichzelf flink moeten verbeteren wilt het mij terug krijgen! 😉

  6. Omg, dit is geweldig. Installer is zo-veel sneller dan Cydia. En de UI is ook ze veel beter. Cydia is troep.

  7. Cydia is nog altijd superieur aan Installer hoor. De manier waarop packages worden geïnstalleerd en de vele checks die vooraf het installeren worden gedaan (is de iPhone wel compatible?) zijn veel veiliger en stabieler dan bij Installer. Heb verder niet zulk diepgaand verstand van Cydia/Installer, maar dit is wat ik uit het interview met Saurik (oprichter van Cydia) eruit kan halen (Saurik legt er ook uit waarom het laden zo lang duurt en waarom dit essentieel is).

  8. Origineel geplaatst door Raz0r
    Omg, dit is geweldig. Installer is zo-veel sneller dan Cydia. En de UI is ook ze veel beter. Cydia is troep.

    Hmm dan doe jij iets verkeerd. Installer is sneller dan cydia maar sinds de laatste update en jailbreak samen is cydia redelijk snel met laden en installeren. Moet je wel updaten heh:P.

  9. Ik kan dit alleen maar bevestigen.
    Cydia is traag maar zeer degelijk.
    Installer quick en dirty.

  10. Origineel geplaatst door galip91
    Cydia is nog altijd superieur aan Installer hoor. De manier waarop packages worden geïnstalleerd en de vele checks die vooraf het installeren worden gedaan (is de iPhone wel compatible?) zijn veel veiliger en stabieler dan bij Installer. Heb verder niet zulk diepgaand verstand van Cydia/Installer, maar dit is wat ik uit het interview met Saurik (oprichter van Cydia) eruit kan halen (Saurik legt er ook uit waarom het laden zo lang duurt en waarom dit essentieel is).

    Wat had jij dan gedacht? Dat saurik gaat zaggen over zijn eigen product dat het gewoon slecht is?

  11. Daarom gaat slava ook installer 5 maken. Mensen, jullie weten nog helemaal niet hoe dit eruit gaat zien / werken, en sommige doen alweer negatief, Installer 3 of 4 mocht dan heel misschien “Dirty” zijn ( In mijn ogen niet ) Dat betekend niet dat installer 5 dit word.

  12. @galip91: Vergeet niet dat Saurik met Cydia $250.000 winst maakt per jaar. Het is die man er alles aan gelegen om te zorgen dat mensen Cydia blijven gebruiken en niet overstappen naar een ander programma.

  13. Zie ook dit artikel.

  14. Ik erger me echt kapot aan die vele duizenden themes in Cydia die gewoon niet te filteren zijn!

  15. @Cryptopsy: filteren kan via Categorieen – Wijzig in Cydia.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.