Reacties voor: Installer 4 beta 6 krijgt zoekfunctie en nieuwe repo-code

Installer 4.0b6 is nu beschikbaar. Daarin is een zoekfunctie toegevoegd, Installer kan beter met meerdere versies van dezelfde pakketten omgaan en de uninstall werkt nu goed.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Cool gelijk ff updaten

  2. Heb net CallMe ge-Uninstalled met de nieuwe Installer, maar helaas, weer een app die niet goed deinstalleerd! Cydia ftw :)).

  3. Ik zie die hele update nergens verschijnen… Vandaag gequickpwned via VMWare (ik draai OSX) en dat ging goed, nu heb ik Beta4 erop staan, maar nergens geeft hij een update aan. Dus ook niet naar beta5. Iemand een suggestie?

  4. Klopt installer werkt bij mij voor geen ruk 🙂

    Cydia ftw!!!

  5. hallo ik heb nu nog cydia en wil graag naar installer (iphone 1.0) hoe moet ik dat doen staat mischien wel op de site maar kan het niet vinden

  6. Even naar de Rip Dev source en deze een keertje reloaden, dan zul je bij Categories-> Updated Packages de update zien staan. Eerste indruk is dat deze Installer een stuk soepeler loopt.

  7. ik heb installer nog niet geupdate ik ben net trug van vakantie en had 2.0 met installer gister geinstaleerd maar ik kreeg de nodige problemen met mijn apps dus ik heb maar weer ff gehersteld maar installer werkt heeel slecht word dat in de update beter? want bij de een na nieuwste versie als je op all pakages drukt en gaat scrollen loopt hij vast en loopt uiteindelijk vast is dat normaal? (oh en klopt het dat itunes de nieuwste versie nog al vast loopt? (Mac leopard)

  8. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in 2.0.1 nog helemaal nix aan installer heb gehad! staat gewoon helemaal niets bijzonders tussen de programmas. Zo goed als het in firmware 1 was zo waardeloos is het nu. Ookal ziet het er mooi uit, ze hadden beter nog even kunnen wachten met uitgeven.

  9. neej hoor.. staat echt wel leuke dingen in,, nadeel is dat ze ook gewoon in cydia staan..

  10. Nieuwe installer loopt nog stroef, 1x vastgelopen, weinig aanbod en volgens mij nog vol bugs. Wilde programma downloaden om toetsenbord te laten trillen, maar liep vast, werkte daarna niet en kon hem niet meer uninstallen??
    Ziet er overigens wel overzichtelijker uit dan cydia..vind ik persoonlijk

  11. ehh is het normaal als ik iets instaleer dat als ik installer wegdruk als hij klaar is dat ik een zwart scherm met zon spinend wheel krijg en dat het een eeuw duurt dus dat ik uiteindelijk maar moet reboote?

  12. jup.. dat is de beta
    heb ik ook wel eens.. idd.. gewoon rebooten en dan nog een keer proberen, bij mij doet ie het dan wel gewoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.