Reacties voor: Installatie iOS 7.1.2 loopt vast? Zo los je het op

De installatie van iOS 7.1.2 loopt vast bij een aantal gebruikers. Wij leggen uit hoe je iOS 7.1.2 alsnog kunt installeren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 114 reacties

  1. Ik had het vanmorgen ook toen ik aan het updaten was. Het procesbalkje bleef wel een uur op 25% hangen… Echter na een harde reset en de software versie gecheckt te hebben is mijn iphone wel geupdate naar 7.1.2.

  2. K had er ook last van, ook hard reset gedaan.
    Staat dat ik nu 7.1.2 heb maar ik vind het maar appart

  3. op mijn ipad ook zelfde probleem
    als je aparaat je enige toegang tot internet is kun je ook geen oplossing googlen
    ms handig om een extra schermpje te tonen VOORDAT de download begint wat te doen bij vastlopen?

  4. Update via iTunes gedaan op iPhone 5s maar deze bleef ook ‘hangen’. Na een harde reset, werd de installatie goed afgerond.

  5. Bij mij wil ie helemaal niet updaten. Krijg de melding “Fout tijdens het zoeken naar software-update”, zowel op mijn iPhone als iPad. Heb inmiddels mijn iPad via iTunes weten te updaten maar dit is wel bagger 🙁

  6. Mijn iPhone bleef hangen bij het update controleren scherm, na ruim 20 minuten wachten toch maar een harde reset gedaan. iPhone startte toen normaal op maar na de update (die nu wel in 1x wou installeren) startte hij op in herstel modus. Hij hangt nu dus aan iTunes….

  7. Gisteravond een OTA update gedaan van een iPhone5. Na het downloaden/uitpakken startte de telefoon opnieuw op en gaf een voortgangsbalkje onder het Apple logo. Deze werd helemaal doorlopen in vrij korte tijd. Daarna startte de telefoon nogmaals opnieuw op. Nu bleef hij hangen met het voortgangsbalkje op ongeveer 15%. Na 2 uur maar een harde reset gedaan. Daarna startte de telefoon normaal op en was inderdaad geüpdate naar 7.1.2. Vooralsnog lijkt hij zonder problemen te werken.

    Jammer dat deze update bij zoveel mensen problemen geeft, dat hoort meer bij Android dan bij Apple.

  8. Origineel geplaatst door Alfred
    dat hoort meer bij Android dan bij Apple

    Wat een onzinnige opmerking!

  9. Ik ga m niet downloaden, ik wacht wel op 8

  10. Had het ook, harde reset werkt goed. Hoewel ik er bij mijn iPad geen last van had.

  11. Ik ben ‘echt in problemen gekomen. Telefoon laat alleen het appeltje zien. Harde reset meerdere keren geprobeerd. Hangt nu aan de Mac maar itunes “ziet” de iphone 4s niet. Wat moet ik nou? De telefoon reageert nergens op, na de reset komt het appeltje terug en dat is het enige wat de iphone doet. Heeft iemand nog een tip?

  12. @appieh: Ik vrees dat het dan een DFU reset gaat worden.
    1. Sluit de telefoon aan op de PC/Mac en start iTunes.
    2. Home + aan/uit knop 10 seconden ingedrukt houden.
    3. Na 10 seconden de aan/uit knop los maar home ingedrukt houden tot iTunes de telefoon vind.
    4. iTunes zal nu aangeven dat de telefoon hersteld moet worden, volg de stappen en laat iTunes de software downloaden en installeren.

    [Je bent wel al je data kwijt, dus hopelijk heb je een backup]

  13. Vannacht rond 1 uur zowel m’n iPhone 5S als m’n iPad Air ge-update zonder problemen. Binnen 10 minuten klaar!

  14. Heb gisteravond zo rond 24.00 uur de update gadaan en heb nergens last van gehad. Was zo gepiept en ook geen problemen met opstarten gehad

  15. Heb gisteren rond 19:15 de software update gestart via OTA op de iphone 4. Hij deed er wel lang over, maar wat wil je met een iphone 4(ondertussen ook weer 4 jaar oud). Heb verder nul problemen, werkt net zo goed als met 7.1.1.

  16. Bij mij ook hetzelfde geval,alleen na softreset vraagt om Itunes

  17. Had ik gister ook bleef halverwege hangen hard reset gedaan probleem opgelost

  18. Gisteravond toen de update uitkwam meteen gaan updaten. Zowel mijn iPhone 5 als mijn iPad 3 bleven op ongeveer 40% hangen. Het was al snel duidelijk dat meer mensen ( ook in mijn eigen omgeving ) hier last van hadden. Na een uur de harde reset gedaan en dat hielp. Daarmee ook een aantal andere mensen kunnen helpen.

  19. Geen enkel probleem gehad IPhone en iPad mini

  20. Update verliep probleemloos!

  21. Update via iTunes zonder problemen op iPad air gedaan. De pangu jb erop losgelaten. Ik kan bevestigen dat de jb niet gepatcht is in 7.1.2

  22. en ja hoor… ook mijn telefoon is gisteren gecrashed. Alleen werkt geen van de gesuggereerde oplossingen om te resetten…. Herstel Iphone via de laatste versie van Itunes geeft een error… En nu, vrienden van Apple?

  23. Wat een shit update! Me accu loopt kapot snel leeg, al mijn imessage worden verstuurd in normale sms berichtjes, mijn email box loopt steeds vast. Deze update is slecht op de iphone 5S!

  24. @Nizno: ik weet niet of ik het goed heb maar gek genoeg is de iphone bezig met het opladen van de batterij. Ik denk nu :
    1) kwam wat ik als vastloper beschouwde doordat m’n iphone niet had opgeladen vannacht? Ik heb de phone aan de lader gehangen in het donker want m’n vrouw sliep al…misschien het stekkertje niet goed vast gemaakt?
    2) zorg altijd voor een reservekopie en hang je iphone dus regelmatig aan je pc of mac.

    Door jouw advies wordt de iphone nu helemaal hersteld en ik zie dat alle apps die ik op de telefoon heb, worden gesynchroniseerd door i-tunes.
    Dat advies was dus helemaal top en ik bedank je van harte daarvoor. Pfff, wat moet een mens zonder z’n iphone? Ik heb daar zo veel in staan wat ik vrijwel dagelijks gebruik.
    Nogmaals, grote dank!

  25. Ik kreeg ook de melding op mijn Iphone 5s. Ik krijg telkens in beeld dat ik mijn Iphone moet aansluiten aan Itunes. Verder kan ik niets met mijn telefoon doen. Als ik hem heb aangesloten op Itunes krijg ik een melding dat ik de Iphone moet ‘herstellen’ als ik dit doe ben ik al mijn foto’s en video’s kwijt en dat wil ik niet. Weet iemand wat te doen want ik kan mijn Iphone nu niet gebruiken.

  26. Geen problemen met IPod en IPad.

  27. Wat een bagger die nieuwe update. Ik dacht al dat het aan mijn ipad2 lag. Maar nu lees ik hier dat ik niet de enige ben met problemen. Ik kwam vanmorgen na de update niet verder dan het applelogo. De reset werkte niet en nu ben ik pogingen aan het doen om via Itunes te resetten. En krijg ik foutmelding 4013. Iemand nog tips. Ik gebruik windows 8.

  28. Update gedaan via iTunes op de Mac, geen probleem gehad.

  29. Ik heb ook hetzelfde probleem gehad op mijn iphone 5s en op de ipad2. Vreemd, de ipad air deed het wel in 1 keer goed. Best kwalijk, deze problemen …

  30. als ik dit artikel eerder had gelezen had ik deze update niet uitgevoerd op mijn idevices, gezien alle problemen …

  31. Hij is bij mij ook vastgelopen. Kan geen kant meer op. aan/uit-knop is defect en nog nooit aan m’n itunes gehangen, altijd back-up via icloud. Ik heb geen idee wat te doen. Resetten werkt dus niet.
    Wie kan mij helpen?

  32. Gisteren de update via OTA op beide apperaten (iPhone 4 & iPad mini) geen problemen iPhone deed er alleen langer over dan de iPad maar dat is normaal voor een telefoon die uit 2010 komt.

  33. Ik persoonlijk doe altijd alles via itunes , nog nooit geen problemen gehad en neemt ook minder geheugen in beslag dan de ota , aangezien deze een ghost image maakt.

  34. Heb ook een reset moeten doen zoals hier beschreven nadat het balkje een uur op 25% bleef hangen. Toen startte de iPhone 4s als vanouds weer op en de update stond erop.

    Vond het al zo raar dat hij er zolang over deed, wel slecht van Apple om zoiets uit te brengen zonder te testen of het installeren goed gaat.

    Maar bedankt voor deze tips hier, werkt nu goed.

  35. Ik had het probleem bij mijn iPhone 5 en mijn 2 iPads 2. Alledrie “over the air” geupdate. Ze hingen en werden best wel warm. Lijkt een deadlock in het upgrade proces. Versie nummer klopt bij alledrie (7.1.2.). Ik vraag me echter af of het proces wel echt klaar was.

    Beetje brak voelt het wel…

  36. Twee iPads (4 & air) en twee iPhones (4s & 5s) geupdated. Geen enkel probleem.Alles via “the air” geupdated !

  37. Vanmorgen iphone 4s en 5 alsmede mijn ipad geupdated via the air geen problemen ondervonden.

  38. Voor mij een reden gewoon op iOs8 te wachten. In deze update zit toch niets wat mijn iPad Air aangaat.

  39. Geen problemen gehad. Duurde wel wat langer toch maar gewoon gewacht en ging vanzelf weer door na ongeveer tien minuten stil staan.

  40. FF wachten dus -;)

  41. Origineel geplaatst door Rednose
    Gisteravond toen de update uitkwam meteen gaan updaten. Zowel mijn iPhone 5 als mijn iPad 3 bleven op ongeveer 40% hangen. Het was al snel duidelijk dat meer mensen ( ook in mijn eigen omgeving ) hier last van hadden. Na een uur de harde reset gedaan en dat hielp. Daarmee ook een aantal andere mensen kunnen helpen.

    Lol whut ??? Mijn iPad 2, het oudste apparaat, update WEL zonder problemen !

  42. Gisteren rond 21:00 uur een iPhone 5s en iPad Air via OTA proberen te updaten. Tijdens het tweede balkje op 50% blijven hangen. Na ongeveer een uur en geen progressie meer maar even harde reset gedaan. Dit heb ik trouwens wel gedaan terwijl hij aan iTunes hing ondertussen. Deze zag zowel mijn iPhone als iPad. Maar ik kon er pas weer wat mee na de herstart. Beiden gaven netjes iOS 7.1.2 aan.

    iPad mini ging zonder problemen.

    Zou het misschien met een contactmoment richting Apple hebben gelegen? Ik had namelijk op mijn iPads vaak de melding dat hij de update niet kon vinden voor de installatie. Heb herhaaldelijk opnieuw proberen moeten klikken.

  43. Nou ook ik heb helaas te maken met een slechte update. Zoals de meeste blijft hij hangen op 25%. Sloot hem net aan op iTunes, en toen zag ik dat mijn iPhone wel ge-update is. Nog 34% batterij (zag ik op iTunes), even afwachten wat er gebeurt als die uitvalt. Helaas hard reset niet mogelijk ben dan al mijn foto’s kwijt. Nog even geduld dus.

  44. Leuk als je aan uit knop kapot is. Ik zal nog maar even wachten met de update tot dat hij gerepareerd is.

  45. Idem ook hier tot 50% en dan niets na half uur wachten harde reset en alles deed het daarna prima

  46. menu knop kapot en update loopt ook vast. Is er nog een andere manier om de update te stoppen?

  47. Lijkt alsof velen een probleem hebben.
    In dit gezin 3 iPhones en 2 iPads.
    Geen enkel probleem gehad.

    Eerst atterij volladen, back-up, dan op vliegtuigmodus, wel WiFi weer aan en dan update doen.

  48. Na de update vliegt mijn batterij leeg.
    Ik moet nu 4 x per dag opladen

  49. Na al deze reacties wacht ik wel op de volgende update :’) haha

  50. Ik ben hem al 5 uur aan het updaten hij wil gwn niet verder het balkje staat de hele tijd in het midden stil

  51. Hier ook grote problemen. Bij het downloaden crashte de iPhone ineens in herstelmodus en vroeg om aangesloten te worden op iTunes. De enige optie was ‘m herstellen. Heb van alles geprobeerd om m uit de herstelmodus te halen, ook nog in/uit DFU modus, maar niets helpt. Nu toch hersteld en ik probeer een maand oude backup terug te zetten, maar dat lijkt ook niet soepel te verlopen. Ben inmiddels met poging twee bezig maar lijk al mn foto;s kwijt te zijn….

  52. Twee iPads en twee iPhones zonder problemen kunnen updaten hier.

  53. Wacht wel tot iOS 8 😉

  54. iPhone 4S, probleemloos via iTunes. Ben benieuwd of ik nu van de spinning wheel in de statusbalk af ben…

  55. iphone 4 32gb
    lekker wou updaten oom had net gedaan half uurtje klaar ik wacht al vanaf 15:00 hij loopt de hele tijd vast kan hem niet resetten en de stappen hierboven helpen ook niet heeft iemand tips hoe ik mijn telefoon tenminste normaal krijg!?!?!?!?!

  56. @Alfred: Licht toe aub inzake Android?

  57. ben erg blij met de info…Thanks…! want had ook dat hij vast liep op het begin scherm ( met pas een kwart progressie) tijdens de update herstart op het opstart scherm…software was na het verholpen probleem wel up to date

  58. Update: nadat mijn ipad helemaal vastgelopen was. geen aan/uit meer mogelijk, kosteloos kunnen bellen met apple. De ipad kan inmiddels weer aan en uit, maar de foutmelding 4013 blijft. Na een zoektocht op internet, diverse pogingen ondernomen, op 2 pc’s. Maar helaas pindakaas. Heeft er echt niemand tips?

  59. Vanmorgen werkte bij mij na het vastlopen ook de hard reset niet meer. Telefoon bleef aangeven dat hij aan iTunes aangesloten moest worden, terwijl iTunes aangaf dat de software niet geupdatetet kon worden omdat hij zich in de herstelmodus begaf.

    Er zat niets anders op dan een herstelprocedure. Duurde wat langer, maar als je je device regelmatig op iTunes aansluit moet de reservekopie volstaan. Inmiddels is de update geinstalleerd en staat alles weer op z’n plek.

  60. iPhone 4 en 5 probleemloos ge-update.
    iPad echter niet. Het Apple icoon blijft in beeld staan, gaat zo nu en dan uit en komt weer te voorschijn. Kan de iPad ook niet meer uit doen. Koppelen aan iTunes lukt ook niet. Laat hem/haar nu maar een zachte dood sterven…… Of is er nog een oplossing?

  61. Fijn om hier even wat oplossingen aangedragen te krijgen. Vanochtend eerst mijn IPhone 5 van ios 7.1.2 voorzien zonder iTunes, echter aan het einde staat er een apple logo en komt de voortgangslijn tot halverwege, na 25 minuten was mijn geduld op en heb ik een harde reset gedaan; daarna opstarten en 7.1.2 was wel geinstalleerd. In deze zelfde tijd is mijn iPad Air probleemloos over naar nieuwe versie in nog geen 10 minuten tijd. Nooit eerder problemen gehad als deze op mijn IPhone; hoort niet bij Apple in ieder geval.

  62. Update probleemloos geïnstalleerd op mijn iPhone 5S. Echter hierna wel veel problemen gehad met andere apps die bleven haperen en uitvielen.

  63. Wat een onaardige reactie.

    Origineel geplaatst door Prober
    Wat een onzinnige opmerking!

    En onterecht.

    Van Apple verbaast het dat iets wordt vrijgegeven en dat dat dan niet probleemloos werkt. Apple pretendeert met haar gesloten systeem immers – anders dan Android – dat alles wat op je iPhone komt, gecontroleerd en veilig is.

    Ook mijn iPhone 5S bleef hangen. Reboot loste het op. Toch een teleurstellende Apple-ervaring

  64. Gisteren eerst 2 iPad’s (mini en Air)gedaan OTA zonder problemen. Daarna iPhone 5S en 3de iPad (Air) ook OTA en beiden liepen vast rond 35%. Harde reset op beide toestellen uitgevoerd na enkele uren en blijkbaar zijn ze allebei bijgewerkt naar de laatste stand. Alles werkt ook normaal tot nu toe. Niet gewend van Apple dat zulke problemen massaal voorkomen bij een update!

  65. Wat als je aan/uit knop kapot is én je data aansluiting?

  66. Ipad 2 en Iphone 5S gedaan.
    Eerst alle apps gestopt en beide apparaten vol opgeladen.
    Daarna ota update gedaan.
    Zonder enig probleem.

  67. @Sean: Ik had er ook last van met ipad2

  68. @Mark Stam: Mark, moest jij per se je iPhone herstellen naar fabrieksinstellingen? En zoja was je toen alles kwijt? Ik heb zelf nu ook dit probleem maar kon geen backup maken vanwege te weinig geheugen 🙁 pfff

  69. Dit probleem heb ik ook gehad toen ik op mijn telefoon iOS 8 Beta1 installeerde.
    Inmiddels mijn telefoon weer teruggezet naar iOS7, maar met updaten naar iOS 7.1.2. had ik weer dit probleem. Is op een iPhone 5S

  70. HELP! Bij mij blijft hij hangen en vraagt om een itunes verbinding. Ik heb geprobeerd om een harde reset te doen, maar het blijft vastlopen. Wat moet ik doen? Moet ik naar de I-Centre gaan?

  71. behalve dat ik harde reset moest doen omdat t appeltje op ca 40% bleef hangen zou de software wel geinstalleerd zijn.

    wat me niet lekker zit is echter dat. na deze update sommige apps zichzelf spontaan sluiten ..

  72. Mijn iPhone 5 loopt absurd snel leeg na de update. Ongeveer één procent per minuut. Kan continue aan de lader. Lijkt me niet oké. Iemand tips?

  73. Hoera ipad leeft nog. Boosdoener fout 4013 bleek windows 8 te zijn.
    ricardo:
    Een zachte dood hoeft (nog) niet.
    Eerst zorgen dat de batterij leeg is.
    Minimaal een uur opladen.
    Itunes openen
    zorgen dat ipad niet aanstaat.
    kabeltje in usb steken en dan de homeknop en sluimerknop tegelijk 10 seconden ingedrukt houden.
    Er verschijnt dan op het ipadscherm het ipadlogo
    op beeldscherm van pc verschijnt de melding dat itunes een apparaat gevonden heeft wat hersteld moet worden.
    Succes

  74. Had ik dit nu maar eerst gelezen!

    Anderhalf uur geleden OTA de update gestart en nu hangt ie al een dik uur op 50%. Alleen is mijn power-knop defect en kan ik geen harde reset doen!

    Heeft iemand een oplossing??????

  75. Harde reset hielp gelukkig. Balkje bleef ~ 1 uur op 40 % hangen. Daarna bleek dat update naar 7.1.2 wel was geïnstalleerd. Is de eerste keer in jaren dat dit bij ‘n Apple update gebeurt.

  76. @Alfred: dit had ik percies hetzelfde maar hij ligt nu aan itunes, ik hoop dat hij het zo doet

  77. Waar-de-loze update voor iphone 4. Updaten duurde ongeveer een uur maar ergste is dat mijn batterijduur ongeveer is gehalveerd!! Apple kom snel met een oplossing!!!

  78. iPad Air en iPad 2 zonder problemen kunnen updaten.
    iPhone 5 bleef hangen op 60% in het “tweede” deel van de update na de eerste herstart. Na 30 minuten een harde reset gegeven en kon weer inloggen. Update was uiteindelijk wel geïnstalleerd. Ik kreeg wel direct een voicemail … zou het feit dat ik gebeld was tijdens het updaten hier iets mee te maken hebben gehad? Nu de iPhone 4 nog … 😉

  79. Ik heb sinds de update dat mijn aan/uit knop aan de bovenkant het niet meer doet… Telefoon (iPhone 5) gaat niet meer aan zonder in de oplader te steken (ookal is de batterij bij uitgaan 80%) en telefoon vergrendelen gaat ook niet.

    Iemand ook problemen mee? Iemand een oplossing?

  80. Software-update proberen te installeren op mijn Iphone 4. De aan-uit knop werkte niet meer en nu zit ie vast dus kan niet meer de hard reset uitvoeren. Iemand enig idee?

  81. Mijn iphone loopt vast op een scherm met een itunes teken en een stekker ik kan niks doen resetten werkt niet en aan en uit doen ook niet. Wat moet ik doen hij gaat niet meer aan en blijft alleen maar op dit scherm.

  82. Ook ik heb mijn iPhone 4S zojuist geupdate, en ook blijft deze hangen, mijn probleem is de ´uit´ knop bij mij is kapot, ik deed alles met assistive touch knop. Dus ik kan geen soft noch hard reset uitvoeren, ik ben nu de telefoon aan t laten leeglopen (geen andere keus heb ik toch niet op dit moment), iemand een andere oplossing bij toeval?

    Bij voorbaat dank.

  83. Wat zijn de problemen van ios 7.1.2 op iphone 4 zonder de update ? Bv batterij of netwerk

  84. ik heb een iphone 4s, en toen ik hem had geupdate naar 7.1.2 viel hij uit en kreeg ik hem niet meer aan. ik heb al een harde reset gedaan maar dan kreeg ik het itunes logo en de oplader. als ik hem dan aan sluit op de computer en itunes open zegt hij dat hij een iphone in herstelmodus heeft aangetroffen en dat ik hem moet herstelen. maar als je hem herstelt ben je dus alles kwijt.
    weet iemand hoe ik hem uit de herstelmodus haal?

    alvast bedankt!

  85. Vastloper op “tweede” deel. Wat een schandalige situatie en fijn dat deze instructie er staat. Overigens bleek na de harde reset dat er wel degelijk geupdate is. IPad 2 update over the air…

  86. Heb de Update gestart en kreeg naar verloop van tijd de melding dat de update mislukt was. De Ipad2 bleef staan op Het ITunes loge met een verbindingskabeltje. Inmiddels 2 uur verder en na een aantal keer te hebben gereset gebeurt er nog steeds niets.
    Heeft iemand nog suggesties?

  87. Mijn ipad kan in de prullenbak vrees ik. Tijdens het opladen is hij halverwege vastgelopen. Batterij is inmiddels helemaal leeg, en de ipad laadt nu ook niet meer op.
    Harde reset gaat daardoor niet en via iTunes wordt ie niet herkend.
    Wat is dit een waardeloze update zeg. Apple heeft zichzelf weer overtroffen.

  88. Heb getracht ios 7.1.2 te installeren op mijn Ipad2 via de kabel. ITunes kwam met de melding dat de installatie mislukt was en vervolgens bleef mijn ipad2 hangen op het ITunes logo en connectie kabeltje.
    Na tig keer een harde reset te hebben gedaan is het resultaat onveranderd???? (iTunes logo + connectiekabeltje).

    Heeft iemand suggesties???

  89. @Harry Kappert: Ik heb hetzelfde probleem. De hele nacht aan de oplaadkabel gelaten, maar het apparaat doet niks. Als ik m uitzet, en weer aan, gebeurt er niks en verschijn hetzelfde beeld weer. iPad reageert nergens op. Wat nu?

  90. mijn iPad mini bleef ook hangen, inderdaad na een update zonder kabel. Gelukkig kon ik via jullie tip hem herstarten en doet hij het weer. bedankt voor de tip.

  91. Idem hier.. Waardeloos zeg!

  92. Hallo, ik heb een vraag, ik heb zojuist mijn iphone aan itunes gehangen maar nu zegt hij dat ik mijn iphone moet herstellen, hoe miet ik nu een reservekopie maken zodat ik niet alles kwijt ben?

  93. Update iOS 7.1.2 . Starten en draaien. Gewoon Wifi. Zowel de iPhone 5S als de iPad Air probleemloos. Niks niet moeilijk 🙂

  94. lekker is dat dan mijn aan/uit knop is kapot en nu kan ik geen reset meer doen wat moet ik doen heb mijn telefoon hard nodig voor mijn werk !

  95. Hoppa. Hier dezelfde problemen:
    – iPhone 5 liep vast tijdens updaten
    – harde reset gedaan
    – iPhone herstellen was enige optie (gelukkig reservekopie, wel alle foto’s kwijt)
    – foutmelding 34 tijdens herstellen
    – weer harde reset
    – foutmelding 34 blijft komen…

    Iemand ervaring of tip?

  96. @Eef: … Nu weer onbekende fout voorgedaan.

  97. @Harry Kappert: ik heb ook deze problemen gehad toen ik hem via iTunes wilde update die van mij heeft meer dan 1 uur verbonden geweest via usb op mijn pc , + dat ik 10x hard reset had gedaan en niet verholpen was ben ik gewoon naar een apple winkel gegaan en ze hebben mijn iPhone 5S verbonden aan een macpro & na 10 minuten ging mijn iPhone weer als normaal

  98. Ik zit met een groot probleem. Heb zojuist de update gedaan en hij blijft inderdaad hangen op 25% bij het Apple logo. Stom genoeg, nu pas gekeken of dit vaker bij mensen voorkomt. Nu lees ik dat je moet resetten, alleen mijn aan/uit knop werkt niet meer. Ook aansluiten op iTunes werkt niet, want dan geeft mijn Mac aan dat ik toestemming moet verlenen door te reageren op mijn iPhone, die dus helemaal niks meer doet.

    Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen? Ik ben radeloos 🙁

    Groetjes

  99. No problem met 5S alleen batterij loopt snel leeg iemand idee hoe je dit kunt verhelpen? Echt drama bij de vorige update was dat ook al het geval….

  100. Ipad liep vast met de nieuwe versie. Apple teken bleef in beeld staan. Aan/uit knop werkte ook niet meer.

    Oplossing:
    Druk de aan/uit knop in tegelijkertijd met de home knop.
    Hou deze 10 sec. vast.
    Daarna gaat de Ipad vanzelf uit en kan je gewoon weer na een paar seconde opnieuw starten. De update was daarna uitgevoerd.

  101. @Trudy: ik heb hetzelfde probleem, mn telefoon is nu waardeloos

  102. Bij mij komt er te staan ITunes en een plaatje van de oplader opnieuw opstarten helpt niet en ik kan alleen nog maar via iTunes m’n iPad resetten ik krijg me iPad niet aan wat nu ?!

  103. Na de update naar iOS 7.1.2 werkt mijn netsnoer originele iPhone lader niet meer goed. Soms laad hij wel op en soms niet. Als ik de iPhone 4gs op de originele lader aansluit wil hij niet laden. Als ik hem met het laadsnoer op de usb van de Mac aansluit laad hij wel. Als ik hem dan vervolgens weer aansluit op de net lader, werkt het ineens weer wel.
    Dit probleem is pas na de update naar iOS 7.1.2 ontstaan.

    Ik denk dat mijn lader wel gewoon goed is, maar dat de oplaad functie van de iPhone even wakker gemaakt moet worden. Heel raar allemaal. Mijn lader werkt bij een andere telefoon die nog niet de update heeft doorlopen wel gewoon goed.

  104. bij mij bleef hij ook hangen. thx voor de tip 🙂
    nadat mijn phone opnieuw gestart was, bleek ik wel 7.1.2 te hebben ..

  105. bij mij blijft er maar een kabeltje in beeld en daarboven het icoontje van itunes. wat kan ik daaraan doen? want niks van de bovenste dingen helpt

  106. ik heb hetzelfde @angela en bij itunes kan ik me iphone alleen herstellen en niet zoeken naar updates Help!!

  107. Sinds de update heb k last van WIFI problemen, mijn iphone 5 vangt slecht de WIFI signalen op, soms vind hij gewoon niets terwijl een andere telefoon 3 spots vind met alle 3 sterk signaal.

    Iemand hier ook last van of weet iemand wat ik hier aan kan doen?

  108. @javalevo: hoe heb je dit kunnen oplossen want heb juist zelfde voor?

  109. Ik heb ook eindelijk op mijn iphone 5 de update gezet. Alleen nu merk ik dat mijn toestel na de update wel erg snel heet wordt. Daar had ik voorheen geen last van. Meer mensen last van?

  110. @Trudy: heb je dit al kunnen oplossen? want zit met het zelfste probleem

  111. Hier blijft de balk onder het Apple logo ook al een uur vast staan op een procent of 70. Ik heb de iPhone 5 nu aan mijn (Windows 8.1) laptop gehangen. Hij ziet hem en ik kan mijn foto’s en films er afhalen. Daarna ook maar een harde reset geven. Waarom duurt het overzetten van films van iPhone naar laptop zo belachelijk lang? De laptop is een Lenovo Yoga 2 Pro met i7 en 512GB SSD, dat kan het niet zijn. Foto’s ging wel, maar die films dat is schandalig.

  112. Probleem met iphone 5s
    geklikt op update downloaden via iphone zelf. Nu blijft die hangen op een scherm waarbij die zegt dat ik hem moet aansluiten aan itunes. Als ik hem aan mijn mac hang, krijg ik van itunes een bericht:
    iTunes heeft een iPhone aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is. U moet deze iPhone herstellen voordat u deze kunt gebruiken met iTunes.

    Hoe kan dit nu? en wat kan ik er aan doen?
    Kan iemand mij helpen hiermee?

    @shadee @angela Hoe hebben jullie dit opgelost??

  113. Bij mij het probleem dat hij heel de nacht op 25% is vastgelopen.
    harde reset uitgevoerd, vrijwel meteen sprong mijn iPhone weer aan en ook staat er dat de 7.1.2 erop staat.
    apart, maar blij dat het heeft gewerkt!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.