Reacties voor: Verslaafd aan Instagram of Facebook? Dankzij deze truc gaan ze je helpen

Niet storen-modus en meer
Instagram en Facebook willen je helpen met het terugdringen van smartphoneverslaving. Zowel Instagram als Facebook testen een nieuwe Niet storen-stand, waarmee je kan bepalen hoelang je geen meldingen wil ontvangen.

Reacties: 8 reacties

  1. Een functie die ik niet ga gebruiken, van Facebook staan sowieso alle meldingen altijd uit. Ik begrijp überhaupt niet waarom mensen voor alles meldingen aan hebben staan. Ben je bij ze dan komen er de hele tijd geluiden uit hun iPhone. Het enige wat ik aan heb staan is whatsapp, voor de rest doodse stilte bij mij…..

    Enige wat nog wel handig zou zijn is een selectieve e-mail melder. Alleen dus bij een afzender die jij gekozen hebt maar dat zal wel toekomstmuziek blijven….

  2. Je kan alsnog kijken of er een melding binnen is gekomen of het schuifje weer omzetten. Maak dan een instelling dat als je die gebruikt dat je de app dan helemaal niet kan gebruiken voor een vooraf ingestelde periode en dan ook binnen die periode het schuifje ook niet terug kunnen zetten. Maar dan zal het schuifje vast maar 1 keer gebruikt worden.
    Lijkt op ben gestopt met roken maar heb wel wat te roken bij me voor als ik trek heb

  3. Wij zijn laatst met zijn 2-en weggeweest en hebben allebei onze iPhone thuis gelaten. Was echt geweldig!! Ik kan het iedereen aanraden. Gaan we vaker doen.

  4. Zelf beide verwijderd! Het gehele account en de app (uiteraard).
    Opgelost! Hahaha. Heerlijk!

  5. Info,dit is niet alleen bij Iphone,er bestaat ook zoiets als Android.
    En Samsung heeft ook een niet storend objectje in zijn smartphone hangen.

  6. @Danny Maes: maar we zitten hier op iCulture, wat Apple gerelateerd is. Het gros van de bezoekers heeft een iPhone / iPad.

  7. @ACTA Est fabula: stel die persoon in als VIP, dan kun je daar specifieke meldingen aan hangen…

    Mbt FB en geluiden uitzetten; het is nu al met regelmaat dat na een update de geluiden in de app ineens weer aan staan, dus of dat betrouwbaar gaat zijn is nog maar de vraag…

  8. @Patrik: ook niet in het bezit van iWatch?😜

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.