Reacties voor: Pas op: Facebook laat je je Instagram-contacten synchroniseren met Messenger

Facebook wil het gat tussen Instagram en haar Messenger-app kleiner maken door de twee aan elkaar te laten koppelen. Hierdoor verschijnen je Instagram-contacten in Messenger, maar niet alle gebruikers zijn daar blij mee.

Reacties: 4 reacties

  1. Langs de andere kant, de IG berichtenfunctie is heel belabberd; zit nog in geen enkele desktop extentie (unlike whatsapp, messenger etc.), je kan het toetsenbord nt op landscape zetten, afbeeldingen niet saven etc etc.

  2. Ach ja dit weet je van te voren als je ook maar iets met Facebook doet of aanverwante apps.. alternatieven zijn er niet en of als ze er zijn zit er geen kip op!

  3. Wat mensen vergeten is dat Facebook al op de hoogte is van je contactenlijst en al je “vrienden”, deze in combinatie met WhatsApp is al een rijke bron aan gegevens, de personen uit die contactenlijst hebben soms onder een andere naam een InstaGram account of andersom en kunnen nu nog beter in kaart worden gebracht. Als je de illusie hebt dat dit nog niet bekend was bij Facebook komt bedrogen uit, in 2014 is al begonnen met de gegevens te delen tussen de vele “FaceBook” apps en een jaar later volop in het nieuws geweest… juist! een jaar te laat 😉 Deze gegevens zijn dus ook verbonden met de nog 22 andere apps zoals SnapChat, Moments, Bonfire, AR studio en Audience Network die vervolgens ook al je audio en foto’s beoordeeld vooral op gezichtsherkenning en omgevingsgeluiden… FaceBook is lekker bezig en we doen er allemaal aan mee 😉

  4. Origineel geplaatst door mauzze
    Wat mensen vergeten is dat Facebook al op de hoogte is van je contactenlijst en al je “vrienden”, deze in combinatie met WhatsApp is al een rijke bron aan gegevens, de personen uit die contactenlijst hebben soms onder een andere naam een InstaGram account of andersom en kunnen nu nog beter in kaart worden gebracht. Als je de illusie hebt dat dit nog niet bekend was bij Facebook komt bedrogen uit, in 2014 is al begonnen met de gegevens te delen tussen de vele “FaceBook” apps en een jaar later volop in het nieuws geweest… juist! een jaar te laat 😉 Deze gegevens zijn dus ook verbonden met de nog 22 andere apps zoals SnapChat, Moments, Bonfire, AR studio en Audience Network die vervolgens ook al je audio en foto’s beoordeeld vooral op gezichtsherkenning en omgevingsgeluiden… FaceBook is lekker bezig en we doen er allemaal aan mee 😉

    Ik doe er zover aan mee, heb alleen Whatsapp verder 💩 Facebook en Insta.. lekker belangrijk wat een ander uitspookt of liked..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.