Reacties voor: iNomado: goedkoop bellen via App Store-applicatie

Nomado Telecom gaat via de App Store de applicatie iNomado uitbrengen. Daarmee kun je vanaf de iPhone bellen via VoIP en daarmee bespaar je flink op je belkosten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Woooow! Is dat ook handig voor Nederlanders of niet?

    Trouwens: Apple vond dit soort apps toch niet goed en zou ze verwijderen ofniet??

  2. Dit kon je ook met fring doen…ik had toen een voip-acount van een voipprogramma waarmee ik GRATIS kon bellen…ZONDER LIMIET!!Maar dat is alleen voor 1.1.1/2/3/4…helaas nog niet voor 2.0+

  3. iPhoneclub zei:

    Nederlandse ontwikkelaars in de App Store krijgen bij ons altijd wat extra aandacht (Belgische natuurlijk ook, maar die zijn er helaas niet zoveel).

    Maar als we er maken, zijn ze wel goed é 🙂

  4. Dat goedkoop naar mobieltjes bellen is vast alleen naar amerika want hier is naar mobieltjes bellen gewoon gruwelijk duur. er zijn at voip diensten die je voor 1cent per minuut naar gsm’s in amerika laten bellen, maar naar nl isset altijd duurder.

    edit: lees op de site dat bellen naar een mobieltje in belgië 10 cent kost.
    misschien in nl ook zo iets. ik kan bij rates->netherlands alleen 2.5 cent vinden maar dat kam afaik nooit voor mobieltjes zijn.

  5. de vergelijkng met truphone dringt zich op…. alleen truphone werkt niet… voreger op mijn nokia was ik dol op truphone ne gebruikte ik het hel veel…. mar op de iphone is het knudde

  6. Ben benieuwd wanneer iCall uitkomt, lijkt me een geweldig programma. Automatisch je telefoongesprek via wifi laten gaan wanneer hij een wifi netwerk herkent.

    linkje naar iCall:

    Wat betreft truphone, na gebruik wordt mijn iphone geheel instabiel :S
    Direkt eraf gegooid.

  7. Klopt Apple heeft wsch. een deal met de Telco’s dat dit spul hun businessplannen niet omverwerpt. Lijkt mij ook logisch, die financieren het grootste deel vd. iPhone voor.
    Als dit soort apps in de appstore zouden komen zou het mij verbazen.
    Dus eerdrr In het grijze (jailbrake) circuit.
    En dan komen de telco’s in de verleiding om dit verkeer te filteren/blokkeren. Never a dull moment…

  8. Zulke apps komen ook in de App Store;) Het was al een tijd geleden gezegd dat Apps gemaakt mochten worden dia VOIP gebruiken…Maar alleen via WiFi…Via 3G/Edge mag dus niet..Ook logisch natuurlijk…

  9. Ik wil gewoon Skype op mijn iPhone. Er is wel een progje maar daar moet je een abo voor nemen – geen zin in: http://www.shapeservices.com/en/products/details.php?product=skype&platform=iphone

    Ik ken verder niemand die andere VoIP diensten gebruikt, alleen Skype dus dat is de enige waar in in geïnteresseerd ben.

  10. Machtig Mooie!
    Ik wou graag proberen omdat ik Skype hou niet ervan!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.