Reacties voor: ING geeft korting op iPhone 3GS en kondigt iPhone-applicaties aan

ING heeft een actie voor studenten, waarbij je een iPhone 3GS voor "nog geen twee tientjes" kunt krijgen. Er komt ook een applicatie aan, waarmee je je studiefinanciering kunt checken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 41 reacties

  1. Jammer dat ik geen student meer ben.
    (en al een 3GS heb 😉 )

  2. Van mij mag er nog wel een applicatie komen voor de Rabobank. Ik denk dat ik maar eens een ontwikkelaar ga aanspreken of die een complete Rabobank applicatie kan maken met alles erop en eraan. Dus zeg maar Saldo opvragen, Pin automaten en misschien nog een koppeling met SMSbetalen.

    Natuurlijk is het ook niet slecht als dit van alle banken wordt gedaan.

  3. Fijn te weten dat ING na al die overheidssteun nog geld overheeft voor dit soort acties.

  4. Mwoa, dus gewoon een korting van 80 euro?

  5. Klinkt goed, helaas is mijn studiebeurs, en die van vele anderen, niet meer dan 220 euro per maand.

  6. Inderdaad het enige is dat je 19 euro betaald ipv 99 euro. Je moet alsnog gewoon een 2 jarig i-150 contract afsluiten t.w.v. ca 30 euro per maand.

  7. Zou lekker zijn om een studiebeurs van €700 te krijgen, denk dat weinige dit bedrag zullen krijgen!

    De standaard uitwonende beurs voor HBO en universiteit ligt op de €259.

    Maar voor de gene die dit krijgen is het een mooie deal!

  8. Die 700 a 800 kun je zeker krijgen, alleen is alles boven die standaardbeurs van 200-300 euro gewoon een lening en die dien je aan het eind van je studie idd gewoon, in termijnen, terug te betalen.

  9. Als je naast je basisbeurs een lening hebt bij de ibgroep, kom je makkelijk aan de 600e basisbeurs lening collegegeldkrediet is toch zo’n 900e per maand….

  10. @Luc, hmmm, idd maaaaar een voordeeltje van 80 eurie… 🙁 Tja, als je het niet kunt missen is het voor studenten natuurlijk mooi meegenomen.

    @ING / iPhoneclub, ik ben meer benieuwd wanneer we de nieuwe apps van ING in de app store krijgen 🙂 ??

  11. Ah, ik ben dus niet de enige die als een gek is gaan zoeken naar een native saldochecker van de ING? 😉 En ik me maar afvragen waar die apps zaten in de store (en waarom IPC er nog niet over bericht had ;))

  12. We horen wel wanneer de app er is! 🙂

  13. Origineel geplaatst door Aiii
    Fijn te weten dat ING na al die overheidssteun nog geld overheeft voor dit soort acties.

    off topic:
    Slaat kant nog wal je opmerking, wat denk je wat ING ervoor terug krijgt dat is vele malen meer dan ze investeren, je hebt duidelijk geen kaas gegeten van marketing en gaat liever iets afkraken dan ergens over na te denken.

    on Topic: ik vindt het een mooi iets wat ING doet hiermee trekken ze ook mensen naar hun toe dus nieuwe klanten die nog geen klant zijn bij ING, goeie marketing stunt va ING.

    Verder zou die app van ING inderdaad niet misstaan als die er snel komt voor de andere gebruikers

  14. Wat een verrekte handige app van ING. Hoop dat andere banken dit voorbeeld volgen. Vooral een simpele saldo checker zou erg handig zijn, zonder dat ik m’n digipas mee hoef te nemen 😉

  15. Uitwonende beurs 700€??? Was het maar zo’n feest..
    Ik kreeg vorig jaar €253, dus zal nu ongeveer 260€ zijn… Hoe komen jullie aan dat bedrag
    van 700€??

  16. Die app. die niet van ING is, ik zou het niet aandurven hoor… aangezien je nooit weet wat er met je bank gegevens gebeurt, of ben ik nou onnodig voorzichtig???:)

  17. Origineel geplaatst door Anna
    Uitwonende beurs 700€??? Was het maar zo’n feest..Ik kreeg vorig jaar €253, dus zal nu ongeveer 260€ zijn… Hoe komen jullie aan dat bedragvan 700€??

    Inderdaad iphoneclub, een beetje scherpte graag. Op deze manier geef je heel iphoneclub.nl lezend Nederland het idee dat studenten bakken geld krijgen. http://www.ibgroep.nl/particulieren/sf/sfho/bedragen.asp
    voor de juiste bedragen.

  18. Origineel geplaatst door Bartos
    Die app. die niet van ING is, ik zou het niet aandurven hoor… aangezien je nooit weet wat er met je bank gegevens gebeurt, of ben ik nou onnodig voorzichtig???:)

    helemaal niet. het is altijd goed om voorzichtig te zijn met dat soort dingen. Daar is niks overdrevens aan.

  19. Als jij een bedrag van 700 euro binnenkrijgt, wil je dan echt nog die korting van 80 euro????

    scheelt echt niks!

  20. Origineel geplaatst door Anna
    Hoe komen jullie aan dat bedrag van 700€??

    Als je goed kijkt, staat er een linkje in het artikel naar een PDF van de IB-groep. Uitwonende student krijgt 719 euro als je basisbeurs + aanvullende beurs + lening ontvangt. Het gaat om het totaal wat er maandelijks op je rekening wordt gestort, dus dat mag ook basisbeurs + geld van je ouders + geld van een bijbaantje zijn. Dan is 600 euro wel haalbaar. Of zijn er echt mensen die alleen van de basisbeurs (220 euro) op kamers leven?

    Origineel geplaatst door Bartos
    Die app. die niet van ING is, ik zou het niet aandurven hoor… aangezien je nooit weet wat er met je bank gegevens gebeurt, of ben ik nou onnodig voorzichtig???:)

    Het werkt via de Live Messenger-buddy. De ontwikkelaar van de app krijgt jouw bankgegevens nooit in handen. Maar het kan geen kwaad om voorzichtig te zijn bij dit soort dingen.

  21. Er is ook geen student die de maand doorkomt met 150 belminuten…als je er overheen gaat, betaal je je helemaal dubbel..Mhhh..niet echt handig!

  22. Ze baseren die korting ook op het feit dat je bovenop je abo nog 100 smsjes per maand gratis krijgt, dus 250 ipv 150…

  23. ING laat me niet lachen.
    Al die commotie voor 80,- euro korting. En oké 100 sms’jes extra is wel leuk. Maar daarvoor moet je aan 24 voorwaarden voldoen.
    Actievoorwaarden
    Om aan de iPhone actie voor studenten te kunnen deelnemen, moet je onder andere voldoen aan de volgende actievoorwaarden*:
    – Je hebt een Betaal- of Studentenrekening van de ING
    – Je bent tussen de 16 en 30 jaar oud
    – Op je Studenten- of Betaalrekening van de ING dien je voortaan maandelijks een totaalbedrag van minimaal € 600 aan bijschrijvingen te ontvangen
    En nog 20 andere voorwaarden.

    Als je na een paar maanden niet voldoet aan de voorwaarden dan mag je lekker toch die 80 euro dokken.
    Dit is een reclamestunt van de bovenste plank waar alleen een paar studentjes echt wat aan zullen hebben maar ING toch weer wat publiciteit heeft gekregen bij hun jongeren doelgroep.

  24. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Origineel geplaatst door AnnaHoe komen jullie aan dat bedrag van 700€??Als je goed kijkt, staat er een linkje in het artikel naar een PDF van de IB-groep. Uitwonende student krijgt 719 euro als je basisbeurs + aanvullende beurs + lening ontvangt. Het gaat om het totaal wat er maandelijks op je rekening wordt gestort, dus dat mag ook basisbeurs + geld van je ouders + geld van een bijbaantje zijn. Dan is 600 euro wel haalbaar. Of zijn er echt mensen die alleen van de basisbeurs (220 euro) op kamers leven?Origineel geplaatst door BartosDie app. die niet van ING is, ik zou het niet aandurven hoor… aangezien je nooit weet wat er met je bank gegevens gebeurt, of ben ik nou onnodig voorzichtig???:)Het werkt via de Live Messenger-buddy. De ontwikkelaar van de app krijgt jouw bankgegevens nooit in handen. Maar het kan geen kwaad om voorzichtig te zijn bij dit soort dingen.

    Beste Gonny,

    Het kan wel waar zijn dat je als student vrij eenvoudig aan de voorwaarden van ING kan voldoen maar dat wil nog niet zeggen dat jullie berichtgeving klopt. Een uitwonende beurs is gewoon simpelweg lang geen €700. Een aanvullende beurs krijg je bijvoorbeeld alleen als je ouders een relatief beperkt inkomen hebben. In dat geval krijg je dus waarschijnlijk geen of weinig bijdrage van je ouders. Een lening is een lening en dus geen uitwonende beurs. Je mag best uitleggen wat de voorwaarden zijn van ING, graag zelfs maar het nieuwsbericht zoals jullie dat nu geplaatst hebben klopt gewoon niet.

  25. Idd wat een commotie, “voor minder dan twee tientjes” … je doet ocharme € 80 profijt.

    Gelukkig heb ik m’n 3GS al besteld, al zouden andere banken wel zo’n app mogen lanceren …

  26. Zie hier voor het hele verhaal:
    http://www.ing.nl/particulier/nieuws-en-kennis/acties/iphone-studenten1/index.aspx

    Geen zin om te lezen:
    “Heb je een Studentenrekening bij de ING? Profiteer dan nu van een heel mooi aanbod: de nieuwste iPhone 3GS voor nog geen twee tientjes. Als jij er voor zorgt dat er elke maand € 600 op je rekening binnenkomt.”

    Het gaat dus om 600 euro aan inkomsten, niet specifiek je stufie. Althans, als je het zinnetje zo leest 🙂

    Waarom nou niet zulke acties voor werkenden. ‘t Is pure discriminatie 😛

  27. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Origineel geplaatst door AnnaHoe komen jullie aan dat bedrag van 700€??Als je goed kijkt, staat er een linkje in het artikel naar een PDF van de IB-groep. Uitwonende student krijgt 719 euro als je basisbeurs + aanvullende beurs + lening ontvangt. Het gaat om het totaal wat er maandelijks op je rekening wordt gestort, dus dat mag ook basisbeurs + geld van je ouders + geld van een bijbaantje zijn. Dan is 600 euro wel haalbaar. Of zijn er echt mensen die alleen van de basisbeurs (220 euro) op kamers leven?

    Het is ‘normaal’ als je alleen de basisbeurs van 240€ krijgt. Aanvullende beurs heb je alleen (geheel of gedeeltelijk) recht op als je ouders onder een bepaald bedrag per maand verdienen. Zitten ze boven dat bedrag dan kun je fluiten naar die 320€.

    En een lening kan je eventueel aanvragen, maar moet je natuurlijk zelf weer keihard terug betalen. Volgens mij ook weinig studenten die dat hebben.

    Komt er op neer dat je nog 360€ in de maand moet ophoesten om te storten op je rekening van ING :p. Wie weet dat het met geld van ouders+bijbaantje wel te doen is. Maar alleen met stufi ga je het zeker niet redden.

  28. De app lijkt me wel handig, maar voor de rest hou ik gewoon m’n 3G. Btw, meer dan EUR 700 studiefinanciering? Al je bij gaat lenen, anders kom je echt niet aan dat bedrag hoor!

  29. Die app is toch niet nodig? Elke messenger kan je saldo weergeven

  30. Als je maximaal leent krijg je net iets meer dan €700. No way dat je dat krijgt met enkel uitwonende beurs.

  31. Het is 80 korting en de aansluitkosten ook eraf! Verder 100 sms extra. Verder laat je anders gewoon je ouders 6 maanden lang het overige geld overmaken om dag erna weer terug te boeken. Als het geld maar ooit op je rekening is gekomen, via 1 van die 4 inkomstenmogelijkheiden.

  32. @Bartos:

    De App is gewoon een wrapper om MSN, je saldo wordt dan opgevraagd via de MSN buddy van de ING. Alleen je MSN gegevens zijn hiervoor nodig.
    Elke MSN client kan dit trouwens en het vormt geen gevaar voor je bankrekening.

  33. Ik snap het niet hoor.Iedereen heeft het er hierover dat 700 euro veel is. Maar toch hebben ze allemaal een iphone 3g of 3gs. Het is best mogelijk om als student aan meer dan 1000 euro aan inkomsten per maand te komen hoor incl studiefinanciering. Je moet er dan wel bij werken.
    Kan me eigenlijk niet voorstellen dat een student niet een bijbaantje heeft. Luie mensen zeg!!

    Jammer dat ze er nu pas mee komen anders had ik wel interesse in deze actie. Maargoed een ING app is wel zeer welkom. Misschien overbodig want ik kan op mijn mobiel al rekeningen overmaken. Krijg namelijk mijn tancodes binnen als sms

  34. Die 700euro krijg je alleen als je ouders onder de inkomensgrens verdienen en je dus zelf studie+ziektekosten+huisvesting etc moet betalen.
    Anders krijg je gewoon 260 als je uitwonend bent.

  35. Kan me eigenlijk niet voorstellen dat een student niet een bijbaantje heeft. Luie mensen zeg!!

    Anders ga jij even lekker een bijbaantje nemen naast coschappen met onregelmatigheidsdiensten.

  36. Origineel geplaatst door Luc
    Mwoa, dus gewoon een korting van 80 euro?

    Als het kan, waarom niet?!
    Wie het kleine niet eert…

  37. Origineel geplaatst door gleb66
    Ik snap het niet hoor.Iedereen heeft het er hierover dat 700 euro veel is. Maar toch hebben ze allemaal een iphone 3g of 3gs. Het is best mogelijk om als student aan meer dan 1000 euro aan inkomsten per maand te komen hoor incl studiefinanciering. Je moet er dan wel bij werken.Kan me eigenlijk niet voorstellen dat een student niet een bijbaantje heeft. Luie mensen zeg!!

    Ja, en op 5 december is het kerstmis. Ik weet niet wat voor een pretstudie jij gevolgd hebt, maar ik ben gewoon 40-50 uur per week bezig met mijn studie.

    OT: Leuke actie, maar ik denk dat de voorwaarden ietwat onrealistisch zijn. Zoals trouwens wel vaker bij de ING acties. Laatst een actie om een of andere renault te winnen. Owja, wel eerst even 25000 euro op je rekening storten 😉

  38. Was het leven maar zo mooi! Ik krijg bij lange na geen 700 euro. Ik moet het doen met 250 euro en voor de rest kei hard werken om rond te komen! Ik ken niemand die zoveel geld van de IB krijgt, en alles boven die basisbeurs is een lening.

  39. Interessante actie.
    Al moet ik wel erg lachen om de reacties van het is maar 80 Euro. Beetje jaloezie hier en daar. Het is jammer en vreemd dat het alleen voor studenten is. want op de T-mobile site staat toch echt ING klanten. Maar zou deze actie inderdaad voor ING klanten zijn. Dan is de keuze makkelijk 20 Euro of 99… hmmmm. Ik zou het wel weten 🙂

  40. Aansluitkosten betaal je ook niet, dat is rond de 50e. totaal scheelt het je dus 130 E, en dan die 100 SMSjes er nog bij. Als je toch al van plan was een Iphone te kopen wel handig, maar geen reden op zich om zon ding te kopen..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.