Reacties voor: ING Bankieren-update introduceert scanfunctie en nieuw lettertype

De ING Bankieren-app introduceert in versie 3.0 een nieuwe scanfunctie waardoor het gemakkelijker wordt om op meerdere apparaten je rekeningen te bekijken. Ook is het lettertype veranderd en is Inge beter vindbaar.
Lars Paymans -

Reacties: 24 reacties

  1. Had liever een scanner gezien om acceptgiro’s in te scannen. Meen dat de ABN AMRO app dat wel kan.

  2. Leuk hoor van ING al die toeters en bellen waar ik niet op zit te wachten en niet om heb gevraagd. Ik heb nu al drie keer het verzoek ingediend een optie toe te voegen die mij een bericht stuurt als een instelbaar bedrag wordt af- of bijgeschreven, in Amerika gewoon standaard . ING heeft laten weten e.e.a. in behandeling te nemen, maar na ruim twee jaar nog niets hiervan gezien.

  3. Origineel geplaatst door RJ
    Had liever een scanner gezien om acceptgiro’s in te scannen. Meen dat de ABN AMRO app dat wel kan.

    EENS!!!

  4. Origineel geplaatst door RJ
    Had liever een scanner gezien om acceptgiro’s in te scannen. Meen dat de ABN AMRO app dat wel kan.

    Niet alleen die, de SNS/ASN apps kunnen dat zeker, al sinds jaar en dag!

    Vroeg het me al af toen ik in het artikel las

    Deze nieuwe scanner zal met toekomstige updates verder uitgebreid worden zodat je hem ook voor andere handelingen in kunt zetten.

    maar dacht gezien de lovende verhalen hier dat dat er vast en zeker al in zou zitten.

    Ongelofelijk, ik geloof nooit meer iemand die hoog opgeeft van de ING app 😧
    En ben nu extra blij dat ik daar alweer een tijdje weg ben, dat dan weer wel 😄

  5. @peterfrans: Dit heeft met privacy te maken, wat in Amerika inderdaad wat soepeler is in de regelgeving.

  6. @peterfrans: Snap ik. Dat was voor mij een van de redenen om voor ABN AMRO te kiezen in plaats van ING. Die hebben namelijk een (aparte) Alert&Check app die precies dat doet. Ideaal!

  7. Rabobank, lezen we even mee?

  8. En wanneer kunnen mijn huisgenoot en ik nou eens allebei op dezelfde iPad in de ING app, maar met verschillende rekeningen? Of kan dat al?

  9. Origineel geplaatst door RJ
    Had liever een scanner gezien om acceptgiro’s in te scannen. Meen dat de ABN AMRO app dat wel kan.

    acceptgiro? Gebruik ik al jaren niet meer!

  10. Goede app! En zeg nou zelf wie betaald er anno 2015 nog (vaak) met acceptgiro’s?

    Goed werk ING!

  11. Ik ben zoooo jaloers als Rabobank klant

  12. Is gewoon weer een uitstekende update. Nieuw lettertype oogt goed.

  13. Ik ben slechtziend en de app is met het nieuwe verbeterde lettertype nog steeds dramatisch! Een grotere letter past niet eens in het zijmenu en de dynamische lettergrote van de iPad wordt voor het rekeningoverzicht en de overschrijvingsfunctie niet ondersteunt. Voeg daar een vage oranje kleur bij en de app is voor slechtziende nog steeds heel onleesbaar en heel moeilijk in het gebruik. Ook ik heb vele malen bij ING geklaagd met steeds hetzelfde resultaat. Niets dus. ING is een organisatiemet een grote mond over klantgerichtheid maar uiteindelijk alleen maar aan de eigen portemonnee denkt.

  14. @lex:

    Ik weet niet of je dat zo kunt stellen. Ik geloof je als je zegt dat het voor slechtzienden een stuk beter zou kunnen. Maar ik heb als niet-slechtziende niet het gevoel dat ze niet hun best willen doen om goede apps en zo te maken voor de klant. Natuurlijk gaat het uiteindelijk voor een groot deel om geld.

  15. Sinds de update doet de app het niet meer.. (iPhone 5s)

  16. Beetje makkelijk antwoord, kijk eens naar de veranderingen de afgelopen jaren ipv zon ongefundeerde reactie

    Origineel geplaatst door Pieter: @lex:

    Ik weet niet of je dat zo kunt stellen. Ik geloof je als je zegt dat het voor slechtzienden een stuk beter zou kunnen. Maar ik heb als niet-slechtziende niet het gevoel dat ze niet hun best willen doen om goede apps en zo te maken voor de klant. Natuurlijk gaat het uiteindelijk voor een groot deel om geld.

  17. @sjaak:

    Wat bedoel je precies. Ik vind de veranderingen van de afgelopen jaren enorm positief, en ING is op dit vlak goed bezig, behalve dan voor deze specifieke doelgroep.

  18. @rutger: Grapjas, het gaat natuurlijk ook niet om het betalen mèt maar betalen vàn een acceptgiro.
    Dat je ‘m ouderwets vindt ontslaat je nog niet van de betaalverplichting die er iha aan vastzit.

    En zo’n betalingskenmerk van 16 betekenisloze cijfers en bijna net zo nietszeggende IBAN van zelfs 18 cijfers en letters wil je natuurlijk juist anno 2015 niet met het handje intikken met alle risico’s op tikfouten vandien. Vooral niet als andere banken al lang geleden hebben bewezen dat dat ook niet nodig is als je een (wel) goeie betaalapp gebruikt…

  19. Prima app, maar ik heb nu al enkele keren gevraagd om in het zijmenu ook het saldo van je creditcard op te nemen. Lijkt me simpel toch? Maar helaas, ook in deze update niet meegenomen….

  20. @malamalamike: op mijn iphone 5S werkt het wel met iOS 8, wat voor iphone heb jij?

  21. ING is een van de meest vernieuwende banken en de app werkt prima. Het leuke is dat je in de app ook verbeteringsideeeën door kunt geven en daar ook respons op komt. Wat de scan voor functie heeft snap ik nog niet helemaal. Het lettertype moet ik nog beetje aan wennen. Wat ik nog mis is een overzicht van incasso’s die niet uitgevoerd konden worden én het kunnen instellen van automatische betalingen langer dan een jaar vooruit.

  22. Weet iemand welk lettertype het is geworden?

  23. En je kunt nu je IBAN kopieeren uit je rekeningen overzicht

  24. @Ferryman: m

    En dat doet niemand dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.