Reacties voor: ING-app bijgewerkt voor iOS 14 met nieuwe widgets

Snel je saldo zien en meer
De ING-app heeft een update gekregen voor iOS 14. De nieuwe ING-app heeft widgets voor op je beginscherm. Je ziet snel je saldo vanaf je beginscherm, maar je kan ook snel overmaken, een betaalverzoek maken en meer.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Laten ze eerst het adresboek maar weer herstellen. Normaal hoefde je maar 2 letter in te geven en de namen kwamen te voorschijn, nu moet je iedere keer je volledige adresboek raadplegen. Meerdere opmerkingen over gemaakt bij de ontwikkelaar maar nope resultaat.

  2. Daarom ben ik over gegaan naar ING, als eerste Apple Pay, als eerste dark mode en nu weer als eerste widgets.. zo hoort het te gaan..

  3. Eens over het adresboek. Erg irritant dat dit niet meer werkt.

  4. Origineel geplaatst door Michel
    Daarom ben ik over gegaan naar ING, als eerste Apple Pay, als eerste dark mode en nu weer als eerste widgets.. zo hoort het te gaan..

    Zowat het omgekeerde van ING-België.
    Geen ApplePay.
    Geen widgets.
    Geen AppleWatch-app.

    🤦🏻‍♂️

  5. @Henk: Heb ik totaal geen last van, werkt nog precies zoals je het beschrijft.

  6. @Mondo: Op dat gebied ligt KBC ver vooruit inderdaad

  7. @Michiel: klopt. Dat werkt prima!

  8. @Ronald: wat vreemd dat het bij jou ook niet werkt. Vanuit de app werkt dat uitstekend. Natuurlijk wel even op het zoekbalkje klikken, maar dat lijkt mij logisch 🙂

  9. @Henk: ik merk dat als ik de overboeking annuleer en opnieuw op overschrijven klik de namen uit het adresboek wel gevonden worden

  10. Raar dat het zo onderbelicht blijft dat widgets op het hoofdschema niet werkt op de iPad. Geen medium wat er over bericht heeft. De gebruikers zelf moeten er maar vertwijfeld achter komen dat het plusje linksboven niet in beeld verschijnt. Als er toch ergens ruimte is voor een widget op het hoofdscherm, dan is het wel op de iPad. Dus waarom deze keuze van Apple? Wat berichtgeving en onderzoeksjournalistiek zou zeer welkom zijn… 😉

  11. Voor de mensen die niet willen dat anderen het saldo kunnen zien. Verbergen saldo werkt niet in widget, alleen in de ING app.

  12. Zit al vanaf ‘84 bij deze bank, blij dat het juist de bank is die mooi bij de tijd is

  13. @Ossie: ah nu snap ik het “probleem”. Het gaat om namen zoeken zonder dat je op adresboek klikt. Want in de regel van het adresboek kun je wel gewoon een paar letters intypen. Inderdaad als je annuleert werkt het wel zoals Henk het graag ziet. Misschien toch nog eens duidelijker uitleggen aan de ING?

  14. ING is voor mij pas weer een beetje uit de zware irritante hoekbank gekomen sinds  Pay en de widgets. Hiervoor had ik de Postbank en die is helaas overgenomen door het kleinere ING. Ik heb altijd zwaar de pest gehad aan die bank met het oranje gebrul van die zogenaamde leeuw. De arrogantie straalde er vanaf als ik eens iemand van de bank aan de lijn had. Ik heb nooit van bank gewisseld omdat ik geen zin in overstapgedoe had. Later moesten ze ook nog eens gered worden tijdens de bankencrisis door het kabinet!!

    Mijn pure minachting verkeerde op dat moment op het allerdiepste dieptepunt. Je kon niet meer zonder bank maar liefst had ik hen niet nodig. Daarna kwam het mobiel bankieren op, waarin ze goede en vooral veilig bankieren via de computer mogelijk maakten. Weer later kwam de app op de telefoon, wat ik voor het eerst eens wat klantvriendelijker van ze vond. Daarna kwam dus (eindelijk!!)  pay. Inmiddels kan ik zeggen dat mijn diepe weerzin is verdwenen en ik voorzichtig ⚠️ wat “trotser” word op wat die ING bank allemaal uitspookt en voor de klant verder steeds ontwikkeld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.