Reacties voor: Video-app Infuse ondersteunt nu Chromecast

De krachtige video-app Infuse heeft nu ook ondersteuning voor de Chromecast (Google Cast). Heb je een Chromecast in je tv gestoken, dan kun je nu video's vanuit de app streamen.
Lees het complete artikel → Video-app Infuse ondersteunt nu Chromecast
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Maar werken de ondertitels ook als je Chromecast gebruikt?

  2. Ever heard of Plex ? Omg

  3. Werkt Chromecast überhaupt? Heb voor de gein en aantal maanden geleden zo’n groomstik gekocht. Na de nodige gepruts en krachttermen een aantal dagen later een Appletv gekocht. Groomstik weggesmeten. Ik durf zo’n brak product zelfs niet via marktplaats te verkopen. Troep.

  4. Ondertitels werken ook via chromecast. 1080p mkv’s happeren nog maar met tv series op 720p mkv nog geen issues gehad.

    Heb jaren lang plex gebruikt en heb ook een life time abo maar het ontbreekt daar nog steeds aan on demand ondertiteling downloaden.

    Ik gebruik enkel nog infus en dat scheelt me ook nog eens een extra servertje waar de plex server op moet draaien.

  5. Origineel geplaatst door mobile
    Ever heard of Plex ? OMG

    Jep. Troep.

    De cromestick wordt steeds meer ondersteund en werkt steeds iets beter maar ze zijn er nog lang niet. Infuse en de cromestick werken nog niet super samen. Maar ik heb dan ook alles in 1080p. Ik ben nog steeds blij met mijn gehackte boxee box uit 2010. Nog steeds geen fatsoenlijke vervanger voor op de markt. Hopen dat de nieuwe Apple tv een eigen app store krijgt.

  6. Origineel geplaatst door peli
    Werkt Chromecast überhaupt? Heb voor de gein en aantal maanden geleden zo’n groomstik gekocht. Na de nodige gepruts en krachttermen een aantal dagen later een Appletv gekocht. Groomstik weggesmeten. Ik durf zo’n brak product zelfs niet via marktplaats te verkopen. Troep.

    Bij mij werkt ie prima! In de woonkamer een AppleTV en in de slaapkamer een Chromecast. Er komen steeds meer iOS-apps beschikbaar die Chromecast ondersteunen. Apple TV wordt als default ondersteund onder iOS net zoals de Chromecast onder Android die ik icm Popcorn Time hiervoor gebruik. Dus een beetje kruisbestuiving. Maar voor het geld kun je een Chromecast bijna niet laten liggen, ideaal om van je TV een Smart-TV te maken voor weinig!

  7. @Hans: hoe geraak je dan aan je files zonder server? En is het even vlot en gebruiksvriendelijk als plex?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.