Reacties voor: Infuse binnenkort naar de vierde generatie Apple TV

Ook mediaspeler Infuse komt binnenkort naar de vierde generatie Apple TV. De eerste testers hebben al toegang gekregen tot de betaversie en de volledige versie moet binnenkort beschikbaar zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 29 reacties

  1. Ben erg benieuwd naar de ervaringen van de beta testers!
    Het delen van eerste ervaringen zal vast niet alleen door mij gewaardeerd worden😜

  2. Waarom moet je in hemelsnaam zo’n app kopen als je  tv hebt en je via airplay je films kan afspelen. Kan iemand mij de meerwaarde van deze app uitleggen. Ik stream alles via  tv.

  3. De beta is nog niet beschikbaar. Deze komt pas volgende week. Dit is wat er in de mail stond die ik gisteren heb gekregen:

    “Infuse beta coming next week!
    Hooray! You’re one of the lucky few that will have a chance to try Infuse on the new Apple TV before anyone else.
    You’ll get a separate email from TestFlight once the beta is available, but in the meantime, you can learn more about using TestFlight to install pre-release apps.”

  4. @Patrick: yep, die mail heb ik ook gehad, testflight heb ik al geïnstalleerd, het is nu wachten op de redeemcode. Hopelijk komt ie snel!!

  5. Inderdaad, de beta komt pas volgende week. Ik heb de mail ook gehad!

  6. @alibi: Het grote voordeel van Plex of Infuse is vooral wanneer je een NAS hebt, de app maakt dan een Netflixachtige omgeving van je eigen content. En zo stream je dus zonder tussenkomst van je pc direct vanaf je NAS naar de Tv.

  7. Het grote voordeel van Infuse is juist dat hij meerdere codecs bezit en daarom niet hoeft te transcoden op de bron. Veel mensen hebben een NAS als bron en die is meestal te zwak om te transcoden. Infuse gaat Plex hiermee voorbij, want Plex is zo 2010 met het transcoden verhaal.

  8. Zoals Sanders hierboven zegt, het maakt een Netflix achtige omgeving van je eigen video’s. Ik gebruik nu FilebrowserTV op de AppleTV als tussenoplossing. Daarmee kun je .mp4 en .m4v files direct van je NAS naar je AppleTV om af te spelen. Dit is vooral fijn voor grote files, 4gb en hoger spelen soepel af.
    Ik heb ook een mail gekregen van Firecore voor de beta van infuse en ben heel benieuwd hoe soepel het werkt op de appleTV.

  9. Dus deze Infuse Pro app op de Apple TV kan zonder tussenkomst van een app op iPhone/iPad rechtstreeks content van Synology NAS indexeren en afspelen?
    Als dat zo is, lijkt het mij z’n geld waard!

  10. Mooi nieuws! Op deze app ben ik aan het wachten. De dag dat deze app uitkomt staat er een Appletv 4 onder de tv.

  11. En kan mijn Appletv 2 met pensioen.

  12. @alibi: hoe doe jij dat dan met een mkv bestand en losse ondertiteling?

  13. Ik heb maandag bericht gehad voor de beta versie. Deze wordt volgende week beschikbaar.

  14. @Redondo1982: kun je mij dit als leek uitleggen? ik heb Plex op de aTV 4 en die werkt prima. Ik had/heb op de iPad Infuse maar daar doe ik nu weinig mee.

  15. Maar Infuse speelt toch geen dvd Rn iso files af? Of zit ik er nu naast?

  16. @Marcel: Dat klopt in ieder geval t/m de huidige versie.

    Voor .iso kun je straks VLC gebruiken. Maar die speelt helaas maar een beperkt aantal geluidssporen af.

  17. @Jan-Paul: Inderdaad Jan-Paul! Overigens heeft Synology laten weten dat ze zelf ook een app aan het ontwikkelen zijn die native draait op de Apple TV 4! Die zal, vermoed ik, gratis beschikbaar komen…

  18. Ondertitels via infuse pro. Dat is handig.

  19. @densing: Plex werkt op de ATV 4 in combinatie met de gemiddelde NAS (nog?) niet wanneer je ondertiteling aanzet. Dan blijft hij eindeloos laden en wordt er geen stream gestart… Met Infuse zou dit wél moeten werken.

  20. Ik kijk uit naar Infuse op de Apple TV 4. Plex kan ik niet gebruiken omdat mijn NAS (DS216 Play) dit (nog) niet ondersteunt. Be overigens een een van de Infuse Beta testers.

  21. Super de dag dat deze app beschikbaar komt staat de atv4 s’avonds onder de tv 🙂

  22. Yesss…dan ga ik de atv4 binnenkort bestellen!

  23. Moet je voor Infuse ook iets installeren op je nas, zoals bij Plex? Plex werkt bij mij (Synology ds214 play) overigens prima op de atv4. Ook met ondertitels (.srt files), maar ik vind Infuse zeker interessant!

  24. Origineel geplaatst door eepee: Moet je voor Infuse ook iets installeren op je nas, zoals bij Plex? Plex werkt bij mij (Synology ds214 play) overigens prima op de atv4. Ook met ondertitels (.srt files), maar ik vind Infuse zeker interessant!

    Nee Plex decodeert de bestanden op je nas. Heel veel naservers kunnen dus geen plex draaien omdat je plex moet instaleren op de nas en de meeste zijn voor het coderen niet sterk genoeg. Infuse speelt de meeste bestanden gewoon af in de applicatie zelf dus geen extra software op de nas. Infuse is te vergelijken met kodi. Al Is kodi een open platform met heel veel addons en Infuse Is gesloten maar wel heel stabiel.

  25. @Donovanaray: bedankt voor de uitleg! Dat maakt Infuse nóg interessanter. Ik blijf het volgen

  26. @Jeroen76: Bij mij niet hoor. Hij laadt gewoon een MKV van mijn NAS met subs. Geen problemen hier.
    Wellicht een bug? ff melden bij Plex.

    Als je al Plex hebt op je tvOS wat is dan de meerwaarde van deze app?
    Ik speel momenteel al alle mogelijke content af… en de aanschafprijs weerhoudt me te testen.

  27. Ik heb de bèta binnen!!

  28. Ik ook, snap er echter weinig van ☺️

  29. Ik ook, snap er echter weinig van ☺️

    Edit: Ah yes gelukt. Infuse is nu druk bezig met binnenhalen van alle metadata 👍🏻

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.