Reacties voor: Infuse 6.0 werkt nu samen met AirPlay 2 en Bestanden-app

De videospeler Infuse heeft een flinke update gekregen naar versie 6.0, zowel voor iPhone, iPad als Apple TV. In versie 6.0 kun je voortaan instellingen van je bibliotheek, metadata en de voortgang van afspelen synchroniseren via iCloud.

Reacties: 11 reacties

  1. Echt een top-app, onmisbaar als je bijvoorbeeld een synology nas hebt. Doordat ik de pro versie van 5 had kreeg ik nu een korting van 25% op levenslange upgrades. Dit toch maar gedaan ondanks dat ik het een flink bedrag vond.

  2. Eind vorig jaar infuse 5 pro met eenmalige levenslange aankoop gedaan en nu wil men nog eens 22€ extra uit mijn zakken kloppen voor deze upgrade. Discount zeggen ze dan.
    Schande!!!

  3. @Sander: het is idd een top app icm Synology. Maar nog een keer geld vragen is erover. Benieuwd of we voor versie 7 ook nog een keer mogen betalen.

  4. Origineel geplaatst door Sander
    Echt een top-app, onmisbaar als je bijvoorbeeld een synology nas hebt. Doordat ik de pro versie van 5 had kreeg ik nu een korting van 25% op levenslange upgrades. Dit toch maar gedaan ondanks dat ik het een flink bedrag vond.

    Ik ben heel blij met de koppeling naar PLEX.
    De plex server hoeft niet meer te transcoderen, dit doet Infuse nu.
    Ok, het kost wat meer bandbreedte maar ach, gigabit glasvezel internet..

  5. @Sander: Ik vond het vroeger al een top app, maar ben geen fan meer van ze. Heb de eerste nog gekocht. Toen kwamen ze met een nieuwe versie app (Infuse 3 Pro, met levenslange updates). Daar heb je niks aan, ze kwamen met Infuse 4, je kon toen ook met korting upgraden. Mijn v3 app kreeg nog een update, daarna speelde hij 1080p niet meer vloeiend. Inmiddels zijn we al bij Infuse 6.

    Ik hou niet zo van dit verdienmodel, zeg dan geen levenslange updates.
    Buiten dat, als je bereidt bent om elk jaar hier 30 euro aan uit te geven, dan is het een mooie toevoeging, maar ik ben gestopt, nu de streamingsdiensten zo goed werken.

  6. @Larzzz: Onzin… een abo kost je €9,99 per jaar, waarbij je altijd naar de laatste versie kunt updaten. Dus ook v7 in de toekomst.
    €30 per jaar als maatstaf nemen is dus overtrokken (met een factor 3).

    Je kan inderdaad kiezen voor een eenmalige betaling van €28 ipv een abo, maar dat geeft je enkel recht op updates binnen v6. Of dat dan een jaar duurt, anderhalf of misschien twee is niet te zeggen.

    Ik zou zeggen dat die keuze niet moeilijk is.

  7. Zou zooo mooi zijn als ze de stap maken met een iTunes bibliotheek integratie!

  8. Waarom is die standalone pro versie zoveel duurder dan de vorige??? (28 VS 17)

  9. @Larzzz: Ik gebruik infuse pas sinds de apple tv4, jaar of 3 nu. Was vanaf versie 3 dacht ik. Heb wel elke keer de pro versie gekocht. Heb geen ervaring nog met die “lifetime upgrade” maar ik ga er wel vanuit dat ze hier woord mee houden.

  10. @Vin: Onzin, onzin… nou ja, verlicht de mensen om je heen.
    Ik zie dat ze wel wat dingen hebben gewijzigd met de prijzen (abbo was er vroeger niet). In het verleden hebben ze wel laten lijken dat de oudere apps langer ondersteund zouden worden en je lifetime ook niet versie gebonden was. Ik vind het ook kwalijk dat met de laatste update van de app (v3) die ik had ze de versie hadden gedowngrade, misschien niet bewust, maar ik gebruikte de app veel, en kon hem toen eigenlijk niet meer gebruiken, het liep niet meer vloeiend.

    Maar een abbo van 10 euro per jaar vind ik op zich wel schappelijk, als je dan elke keer de nieuwste versie kunt gebruiken, is dat wel een goede optie. Ik zie zelfs dat er nu ook een lifetime aankoop is van 60 euro, lijkt dat dit ook met de versies mee gaat, en je dus nu wel kunt blijven gebruiken. Ze zijn vooruitgegaan. Alleen jammer dat ze v6 nog aanbieden voor 30 euro, alle andere opties lijken beter.

  11. Ik gebruik versie 5 met Plex server. Er is werkelijk waar geen feature in 6 waarom ik over zou stappen. Helemaal niet voor de prijs van 30 euro. Maar liefst 30 euro. Of natuurlijk met nóg een abonnement. Zucht.

    Ik zou eens goed kijken of je versie zes wel echt nodig hebt. Of als je plex hebt, de plex client eens bekijken. Goede software mag wat kosten maar je kunt het ook overdrijven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.