Reacties voor: Infuse 5.6 biedt mooiere kleurweergave, ook als je geen iPhone X hebt

Infuse 5.6 heeft een compleet nieuw design gekregen en toont mooiere (HDR-)kleurweergave, ook op toestellen waarvan het scherm niet geschikt daarvoor is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Infuse is de beste video-weergave app die ik ken. Niet alleen voor iPhone of iPad, maar zeker ook in combinatie met een NAS en Apple TV 4. Bij elke upgrade denk ik: dit kunnen ze niet toppen, en dan flikken ze het toch weer. Knap gedaan!

    Oh ja, de Dolby DTS ondersteuning is werkt geweldig!. Ik heb een wat oudere 5.1 DTS Sony receiver zonder HDMI, maar dankzij de audio splitter die ik achter de ATV 4 heb gezet werkt het uitstekend. De kanaalscheiding is subliem.

    En nee, ik krijg er geen geld voor om dit te zeggen. Ik ben gewoon al jaren een supertevreden Infuse gebruiker.

  2. Ik heb (als plex-user) een keer een uitstapje gemaakt naar Infuse. Helaas kon ik de meerwaarde er niet van zien. Wie wel?

  3. Ik heb Infuse 4 Pro, maar wat is nou het verschil? Ik vind het maar verwarrend tussen die versie 4 en 5?

  4. @Hans: idem hier

  5. Origineel geplaatst door Hans
    Ik heb (als plex-user) een keer een uitstapje gemaakt naar Infuse. Helaas kon ik de meerwaarde er niet van zien. Wie wel?

    Ik vraag mij hetzelfde af. Ik heb het geprobeerd, omdat Plex cloud nog niet even goed werkt. Het streamen is soms een probleem. Infuse deed die velen malen beter, alleen het nadeel is dat mijn collectie niet goed weergegeven. Dat is de reden om te stoppen na de trialperiode.

  6. Ik ben echt een infuse fan. Het streamen over smb werkt echt top. Werkt ook prima met automatische filmherkenning en het ophalen van ondertitels. Kent ook alle formaten inclusief het direct afspelen van ISO’s. De Apple tv app is prachtig. Ik vond het geheel zoveel beter werken dan plex. Wil nooit meer wat anders

  7. Hier ook een infuse fan icm Apple tv. Maar waar blijft nu Dolby Vision en Atmos support? Dan kan ik eindelijk een nieuw systeem aanschaffen

  8. Gezien de recensies van versie 4 zie ik maar af van dit programma.

  9. Ik ben ook een grote fan van Infuse. Ik heb een Synology NAS die te traag is om Plex server op te draaien. Infuse doet het fantastisch op de Apple TV en gebruikt de snellere processor van de Apple TV, niet van de NAS. Dat is voor mij de meerwaarde tov Plex.

  10. Ja, Infuse samen met een NAS, die te langzaam is om te transcoderen, via smb protocol werkt absoluut perfect. Plex is een ander product, en vergt een plex server. Infuse slikt van alles, ook FTP protocol en UPnP / DLNA. Laat de Apple tv maar het werk doen. Samen met Infuse een perfecte combinatie. Ik heb er al lang plezier van.

  11. Ik vind het maar een “overdreven” app. Ik zie niet echt de meerwaarde ervan. Maar ik zal het wel gewoon niet zien.

    Daarbij moet je altijd betalen bij hun. Beetje irritant van ze

  12. Hoezo altijd betalen. Je schaft de pro versie eenmalig aan dan kun je hem op je iPad, Apple tv en iPhone gebruiken. Ik gebruik het al een hele tijd > 2 jaar ook met versie 4 naar 5 en heb nooit meer iets hoeven kopen.

  13. @Test: Ik heb de 4 Pro, maar als ik de 5 Pro wil moet ik wel mooi weer die 14 euro betalen. Dat is niet echt ok.

  14. Verdienmodel: je koopt 1 keer een pro versie, bv versie 5.x en deze is te updaten tot 6.x Dan zal je weer opnieuw moeten kopen. Alternatief is een abonnement met een bedrag per maand maar dan kun je onbeperkt updaten, dus ook naar een volgende hoofdversie.

    Zelf gekozen voor het eerste, kun je altijd nog zien of er betere apps komen (tot nu toe niet). Vind het prettig dat al bij iso bestanden op de atv verwerkt worden en niet op de Nas waardoor hier bijna geen belasting is voor andere rekenzaken, dit in tegenstelling tot Plex.

  15. Weet iemand of streamen met infuse vanaf een time capsule werkt?
    Ik heb ergens gelezen dat dit zou moeten kunnen maar hoor het graag van een gebruiker. Als het werkt is dat voor mij de reden om en atv4 te kopen namelijk

  16. @Edward: Hier kan ik me helemaal bij voegen. Al sinds de iPhone 4 heb ik meerdere spelers geprobeerd, en de betaalde versie van Infuse is nog steeds met afstand de beste. Wellicht een beetje prijzig, maar de kwaliteit is er wel degelijk naar.

  17. Origineel geplaatst door JeroenT
    Ik vind het maar een “overdreven” app. Ik zie niet echt de meerwaarde ervan. Maar ik zal het wel gewoon niet zien.
    Daarbij moet je altijd betalen bij hun. Beetje irritant van ze

    De meerwaarde uit zich vooral als je eigen videobestanden wilt spelen. Als je via iTunes je films en muziek aanschaft, werkt dat al perfect op een Apple TV. Ik heb (nog) geen Apple TV, maar deze app heeft ervoor gezorgd dat een groot deel van de functionaliteit door een ChromeCast gedaan kan worden.

  18. @M@rt!n: dat werkt prima, ik doe het zelf ook.

  19. Origineel geplaatst door Frank
    @M@rt!n: dat werkt prima, ik doe het zelf ook.

    Thanks!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.