Reacties voor: Infographic: wie klaagt wie aan in de mobiele wereld?

Thomson Reuters heeft de huidige patentenstrijd omgezet naar een infographic. Daaruit is af te lezen welke mobiele telefoonfabrikant en marktpartij nu eigenlijk wie aanklaagt wegens patenschending.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. De afbeelding werkt niet goed. Even geduld aub, er wordt aan gewerkt.
    OK, opgelost.

  2. Interessant om te zien dat Kodak na Apple het meest actief is (moet zijn) in rechtzaken. Ik ken volgens mij geen enkele kodak telefoon. Die rechtzaken zullen zeker te maken hebben met de gebruikte cameratechnologieën?

  3. @azteke: tja, je moet toch wat als je eerst allerlei gekke fratsen uithaald met foto afmetingen en speciale rolletjes…

    Niemand die nog een fotorolletje koopt, en PhotoCDâ„¢ is helaas ook niet geworden wat het had moeten zijn.

  4. Qualcomm en Nokia hebben het lekker rustig, maar die hebben ook niet veel meer om voor te vechten. Apple heeft het daarentegen maar druk zeg. Advocatenwereld knijpt in het handje.

  5. Opvallend ook dat RIM, Microsoft en Apple elkaar niet aanklagen. Vandaar dat ze gedrieën de patenten hebben gekocht.

  6. Origineel geplaatst door Grensletter
    Qualcomm en Nokia hebben het lekker rustig, maar die hebben ook niet veel meer om voor te vechten. Apple heeft het daarentegen maar druk zeg. Advocatenwereld knijpt in het handje.

    Qualcomm is nog zeer actief hoor. Zo draaien alle androids van htc qualcomm en ik dacht ook dat windows phone 7 enkel met qualcomm werkte.

  7. Wel raar dat Apple en kodak elkaar aanklagen en vervolgens Kodak ook nóg een keer Apple. Foutje, of gaat dit om een extra rechtszaak?

  8. @Sjoerd: Dat dacht ik eerst ook te zien, maar Kodak en RIM klagen elkaar aan, die blauwe lijn is misleidend. Apple heeft Kodak niet aangeklaagd.

    @Grensletter: Natuurlijk heeft Apple het druk. Zij hebben als nieuwkomer weinig patenten, en zijn een potentieel zeer grote concurrent. Die moet je uit de markt zien te krijgen met alle middelen die je hebt.

  9. Dat een grafisch overzicht nodig is om enig inzicht te krijgen in de speeltuin van volwassen mannen, is behoorlijk triest. Het is niet meer dan oorlog voeren in pak en a lawyer’s paradise.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.