Reacties voor: Onbeperkt foto’s en videos versturen met Infinit

Met Infinit zet je snel en eenvoudig foto's en videos van onbeperkte grootte over naar andere apparaten, ongeacht het besturingssysteem.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Beetje jammer dat deze app niet geschikt is voor ipad.

  2. Hoe werkt het precies? Indien men een pakketje van bijvoorbeeld 20 foto’s ontvangt, is dat dan ook een zipje zoals bij Wetransfer? Een Wetransfer zipje openen op iOS lukt meestal niet indien er teveel foto’s in zitten.

    Inderdaad weer een gemiste kans dat er tegenwoordig nog apps uitkomen die niet universeel zijn.

  3. Werkt bij mij op ipad iphone en mac !

  4. Paar weken geleden getest op mijn mac maar weer terug naar Wetransfer omdat infinit erg traag was.

  5. AirDrop? Dat werkt voor geen meter.

  6. Dit is een hele goede vervanger voor CloudApp! Infiniti upload gelijk je screenshots, en maakt er een share-link van! Super, en ongelimiteerd!

  7. @Erik: Ik zie nogal vaak dat apps iPhone only zijn omdat de ontwikkelaar kennelijk denkt dat de iPad niet voor de betreffende functies gebruikt zal worden, terwijl de iPad doorgaans permanent open op tafel/bureel ligt en de iPhone telkens gepakt moet worden. Vreemd dat die plank zo vaak misgeslagen wordt.

  8. Hoe zit het met je privacy?
    Betekent dat alles wat je verstuurt ook op hun servers blijft hangen?

  9. Hun voorwaarden zijn echt heel dubieus.

    “… Infinit may revise these terms at any time by updating this page. You should visit this page periodically to review the most current terms because they are binding on you”

    Ze kunnen dus morgen in hun voorwaarden zetten dat ze automatisch de copyrights krijgen op al je foto’s. En als je niet regelmatig zelf controleert of ze er niet dat soort gekke dingen in zetten, heb je pech. Waarschijnlijk is dat juridisch niet houdbaar maar dat ze het er gewoon inzetten is al heel dubieus.

    Eerst staat er:

    “We’ll never sell or give your data or any personal information to a third party”

    Maar verder op staat dat alles gewoon langs “Google Analytics” gaat. Geen “personal data” naar een derde partij?? Ammehoela!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.