Reacties voor: Indrukwekkende boekapp De Elementen voor iOS tijdelijk gratis

De Elementen is tijdelijk gratis. Het digitale en interactieve boek toont allerlei interessante toepassingen van De Elementen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. (iOS 7 is voor beide nodig)

  2. Gedownload en uitgeprobeerd: zeer aanschouwelijk gemaakt, dat periodiek systeem. Wel 1,7GB… Nou ja, een paar keer doorkijken en dan overzetten op de iPad.

  3. @Redactie:

    In het bericht staat dat The Elements voor iPad is. Hij is echter universeel (sinds 11 dec). Ik heb hem in elk geval net geïnstalleerd op mijn iPhone.

  4. Bij mij blijft hij als 12,99€ aangeduid. Is dat omdat ik in de Belgische store zit?

  5. Niet meer gratis? Ik zie gewoon 12,99 staan…

  6. Nou het lijkt een erg tijdelijke aanbieding te zijn geweest… Nu gewoon weer 12,99 🙁

  7. Heeeeeeel erg tijdelijk!

  8. Wat jammer inderdaad nu weer voor de oude prijs! Ik dacht dat iTunes op slot zat en de prijzen dus niet veranderd konden worden. Gister toen ik het las had ik geen ruimte op mijn iPad dus ik dacht, dat doe ik van de week wel, helaas! Lijkt me een erg mooie/interessante app die ik zeker had kunnen gebruiken!

  9. Ik heb geprobeerd deze app te downloaden maar liep vast. Nu staat ie half op mijn iPhone en krijg um er niet meer af. Hellup!!

  10. Origineel geplaatst door Duncan
    @Redactie:In het bericht staat dat The Elements voor iPad is. Hij is echter universeel (sinds 11 dec). Ik heb hem in elk geval net geïnstalleerd op mijn iPhone.

    Nou, er staat eigenlijk “De Elementen werkt op de iPhone en iPad, maar komt op het grotere scherm van de iPad natuurlijk het best tot z’n recht.”

  11. Wat een onbegrijpelijke app; €13 voor een periodiek systeem? Wat is daar nou zo leuk aan? En met 1,7gb is zelf een ipad 64gb zo vol. Met 1 mb kun je ook een periodiek systeem downloaden, iets saaier misschien, maar het is sowieso niet bedoeld voor entertainment. Ik moest het destijds uit het hoofd leren, en iedereen moest een tien halen, anders moest je het overdoen, een negen was niet goed genoeg. Ik zou er ook niet €2 voor betalen, misschien als het max 100 mb was?

  12. Ik heb hem gisteren gedownload en ik moet wel eerlijk bekennen dat het een indrukwekkende app is. De app is gratis maar ik had de indruk dat er in de papierenversie meer tekst zit. De uitleg bij de diverse elementen leek niet helemaal compleet te zijn. Desondanks de moeite waard en zeker als je het voor niks kan downloaden. Maarrrr het moet ook gezegd worden dat er een in app purchase bij zit. Als je video demonstraties wil zien van hoe bepaalde elementen reageren kost het jou 3.99 euro.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.