Reacties voor: IndieVice maakt van je iPhone een handheld camera

Maak van je iPhone een professionele hand-held camera met de IndieVice. Met deze handige tool kan je straks microfoons, lenzen en andere accessoires toevoegen om het maximale uit je iPhone-camera te halen.
Erwin Siekman -

Reacties: 4 reacties

  1. Voor het geld van zo een constructie heb je vast ook een hele mooie camera die de filmkwaliteit van de iPhone verplettert. Ik snap dit soort gadgets niet.

  2. Origineel geplaatst door Corryworst
    Voor het geld van zo een constructie heb je vast ook een hele mooie camera die de filmkwaliteit van de iPhone verplettert. Ik snap dit soort gadgets niet.

    Dit er erover! Koop dan gewoon een professionele camera.

  3. @Corryworst: Waarschijnlijk wel, maar dat is nou juist een opvallende onbekende grootheid in het hele verhaal: de prijs 🤔
    Ook op de site van de makers trouwens, dus iCulture kan daar vrij weinig aan doen.
    Op die site kun je ook lezen dat de grootte vergelijkbaar is met die van een DSLR 😖

    Misschien heel cynisch gedacht, maar imho maakt dat ‘t een typisch geval van ‘the worst of both worlds’ combineren: de afmetingen van een DSLR en de kwaliteit van een smartphonecamera 😂
    Ga er zeker mijn systeemcamera straks niet voor inruilen, die biedt wèl een zinvolle tussenoplossing: vrijwel DSLR kwaliteit en flexibiliteit bij duidelijk compactere afmetingen – kennelijk ook in vergelijking met dit merkwaardige geval…

  4. Origineel geplaatst door Corryworst
    Voor het geld van zo een constructie heb je vast ook een hele mooie camera die de filmkwaliteit van de iPhone verplettert. Ik snap dit soort gadgets niet.

    Ik kan je deels gelijk geven. Het gaat hier volgens mij vooral om een stabilisatie “rig” dus je videos zouden minder shaky moeten worden door een ergonomische grip. Al helemaal doordat je er ook nog een loupe bij hebt. Dus meer contactpunten met je lichaam en makkelijker in de zon.
    Maar de prijs inderdaad en wat is de uiteindelijke bouwkwaliteit van dit ding? En de lenzen erbij, maken die het apparaat niet onnodig duur?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.