Reacties voor: Help je favoriete appontwikkelaar tijdens Indie Support Weeks

Tijdens Indie Support Weeks kun je je favoriete appontwikkelaars helpen door apps voor je Mac, iPhone en iPad te proberen. Zo ontdek je leuke nieuwe apps en help je ook nog een ontwikkelaar die in geldnood zit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Leuk dat DrawRun genoemd wordt! Ik kwam er deze week achter dat hij op iOS 13.4 niet helemaal soepel loopt, dus het wordt toch maar tijd dat ik naar Catalina ga updaten om dat te fixen..!

  2. Dat klinkt sympathiek. Maar…

    Ten eerste geldt altijd al, dat je aanbieders helpt door te betalen voor hun diensten. (Ja, dat zeg ik ruimer dan voor software.)
    Ten tweede is er een verschil in vangnet. In de USA leef je waarschijnlijk toch al van de hand in de tand. Als je geen inkomsten hebt, dan heb je algauw helemaal niets meer. In Nederland heb je ook zonder Corona waarschijnlijk iets van een vangnet. (Verkeerd voorbeeld: zelf ben ik al jaren arbeidsongeschikt. Wil ik software ontwikkelen en aanbieden, dan heb ik weinig te verliezen. Misschien wordt iCulture door het terugvallen van advertenties wel harder getroffen dan software-ontwikkelaars in mijn omstandigheden.
    Moet je dan (kort door de bocht gezegd) bijvoorkeur Amerikaanse indies steunen, (heel cru gezegd) hun politieke systeem instandhouden, en dan maar Nederlandse (althans nabijere) ondernemers aan een vangnet toevertrouwen?

    Nee, ik wil niet zeggen, wat een ander wel of niet MOET doen. Misschien is “bewust leven” in zijn algemeenheid de beste raad voor nu en voor na deze crisis.

    En ik? Toevallig heb ik (verstokt tablet-gebruiker) dit weekeinde wat desktops (Mac en Windows) afgestoft, en voor ruim 500 euro software gekocht van twee aanbieders die ik niet als groot ken, en aanstonds maakt cloud storage er 1000 van. Maar mijn spaargeld is belegd, en “dus” flink geslonken.

    Help mij helpen! 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.