Reacties voor: Indie-band gebruikt iPhone Marimba-beltoon voor muzieknummer

De indie-band Mars Argo heeft een videoclip uitgebracht waarin ze de Marimba-ringtone als basis voor een muzieknummer gebruiken.

Reacties: 10 reacties

  1. Leuk bericht om te lezen, dat vind ik nou zo leuk aan jullie site dat jullie ook van dit soort achtergrondnieuwtjes brengen.

  2. Eigenlijk is het dus gewoon een nummer waar ze (heel irritant) de standaard beltoon van de iphone doorheen hebben laten lopen!

    Leuk idee maar ik had iets creatievere verwacht…

    Ben ik nu aan het miepen?

  3. Wat een zaad nummer. Na 3x is wordt het al bok irritant. En het past totaal niet bij de rest.

  4. Aaaaah verschrikkelijk

  5. stoor me eerlijk gezegd meer aan het gezang van het meisje dan aan de apple ringtone, autotune was hier best nuttig geweest. de ringtone is, ook al is ie naar mijn mening in de balans wel een tikje te sterk, wel goed benut met de mogelijke bijbehorende akkoorden.

  6. Zelf vind ik het geheel best redelijk klinken en hebben ze de ringtone erg goed weten te combineren met de rest van het nummer, maar het blijft een irritante ringtone die me onderbewust onrustig maakt, omdat ik het elke keer hoor als ik gebeld word (dan denk ik nog niet eens aan al die keren dat ik het hoor in het openbaar vervoer).

    Ze kunnen net zo goed de beste song ooit maken, maar als ik bijv. het geluid van me wekker er constant in hoor, zet ik het ook meteen af.

  7. Zijn ze niet bang voor copyright?

  8. En daarom heb ik een eigen unieke ringtone 😉

  9. In 1 woord… verschrikkelijk!

  10. leuk bedacht, maar rete irritant 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.