Reacties voor: iNdependence 1.4 krijgt ondersteuning voor ZiPhone

iNdependence heeft een update naar versie 1.4 gekregen en ondersteunt nu ook ZiPhone. De gratis Mac-software kan alle iPhones met firmware 1.1.3 unlocken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Eindelijk 😀

  2. ijailbreak.com is een fantastisch alternatief watsuper werkt en binnen 1 minuut je iphone unlocked! Werkt op iedere iPhone 1.0.2 tot 1.1.3. Briljant

  3. De OS X versie van ZiPhone werkt ook gewoon goed, het nadeel van deze beta versie van Independence is dat je handmatig Installer.app moet installeren. Maar verder is het een top programma.

  4. werkt dit ook zonder wifi?

  5. Independence werkt in eerste instantie zonder wifi, maar zodra je gaat updaten naar 1.1.2 en hoger moet je wel wifi gebruiken meen ik..
    teminste zo was het met alle 1.1.x updates.

  6. independence geeft bij mij aan dat m’n iphone nog in jail is terwijl dat niet zo is, unlocked dankzij Zibri.

  7. ik heb nu een iphone van 5 dagen oud, ik heb via ziphone mijn iphone unlockt maar smsen en bellen lukt niet. Wat nu? bedankt

  8. Een vraag die misschien voordien al gesteld is en op het gevaar af gelyncht te worden toch nog maar eens stellen.
    Zijn officieel ge-unlockte Franse iPhones ready om gebruikt te worden met kaarten van Belgische operatoren en kan deze gewoon ge-updated worden via iTunes telkens als er een update uitkomt? Of moet deze eerst bewerkt worden met een jailbreak en sim-unlock progje zoals bijvoorbeeld iNdependence 1.4? Of is het beter via ZiPhone in te grijpen?
    Alvast bedankt.
    Bert

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.